Depaj (©Reuters)
Depaj (©Reuters)

Depaj ne garantuje da će u januaru preći u Barselonu: Biću skoro slobodan, a klubovi zainteresovani...

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.10.20. | 18:28

" "Videćemo... Uskoro će januar, moramo da sačekamo da vidimo kako će se neke stvari odvijati.", uzvratio je as Liona

Memfis Depaj je bio razočaran zbog činjenice da poslednjeg dana prelaznog roka nije završio u Barseloni. Za to je bio "kriv" Usman Dembele, koji nije kompletirao svoju pozajmicu u Mančester junajted, pa tako nije ostalo prostora da Barselona kompletira transfer odličnog veziste Liona i tako ispuni veliku želju Ronalda Kumana.

Katalonci će ponovo pokušati u januaru, ali Depaj u ovom trenutku ne može da garantuje da će doći upravo na Nou Kamp jer će tada biti na šest meseci od isteka ugovora u Francuskoj.

Izabrane vesti

"Videćemo... Uskoro će januar, moramo da sačekamo da vidimo kako će se neke stvari odvijati. Nije sigurno da odlazim, ali će uskoro biti zainteresovanih klubova", poručuje Depaj za holandski AD.

Potom je upitan da objasni zbog čega je rekao "klubovi", a ne "klub" ili Barselona, Depaj je uzvratio kontrapitanje.

"Imam 26 godina i skoro sam slobodan igrač tako da možte očekivati da će klubovi biti zainteresovani za mene. Zar ne?".

Barselona se u finišu prelaznog roka dogovorila sa Lionom oko obeštećenja od 20.000.000 evra, a sa igračem oko potpisivanja četvorogodišnjeg ugovora, ali se nije dočekao odlazak Dembelea.

"Sve je zaista urađeno, ali su neka pravila sprečila završetak transfera. Čekao sam zeleno svetlo, ali i dalje trenirao. Nije baš da sam imao telefon u trenerci na stazi, a-ha-ha. Ali kako kažu sve se dešava s razlogom", poručio je Depaj.


tagovi

Memfis Depaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara