Bruno Fernandeš (©Starsport)
Bruno Fernandeš (©Starsport)

Brunu povišica od 100%, nije ni normalno da prima koliko i rezervni golman

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.12.20. | 10:47

I dalje će dobro da zaostaje za De Heom i Pogbom

Nepravda će biti ispravljena i Bruno Fernandeš će dobiti ugovor kakav zaslužuje. Prema saznanjima ostrvskih medija Mančester junajted je spremio novi ugovor za portugalskog asa po kome će nedeljno zarađivati 200.000 funti.

Ako prevedemo u evre, to je otprilike 11.500.000 godišnje. Već u skladu s Brunovim doprinosom na terenu, jer on je ove sezone na devet utakmica Premijer lige postigao sedam golova i na to dodao tri asistencije. U Ligi šampiona još tri pogotka i jedan namešten.

Izabrane vesti

Junajtedova uprava je morala da reaguje, jer Fernandeš je do sada primao duplo manje para. Koliko recimo i Din Henderson, rezervni golman kluba.

Najplaćeniji je prvi golman David De Hea sa 350.000 funti nedeljno, Pol Pogba je svakog ponedeljka bogatiji za 300.000. A Bruno Fernandeš je od 55.000.000 evra vrednog transfera iz Sportinga postigao 22 gola i namestio još 14 na 37 utakmica u dresu mančesterskog giganta. I time sam sebi obezbedio povišicu od 100 odsto.

Na Old Trafordu ga smatraju kao ključnog u selektiranju tima koji će imati zadatak da vrati titulu koja Mančester junajtedu izmiče još od 2013. godine ili bolje reći još od odlaska ser Aleksa Fergusona.

Pogba to recimo nije uspeo da učini, videćemo da li će moći Bruno Fernandeš.



tagovi

Bruno Fernandeš

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara