Uroš Spajić se ponovo oglasio: Nisam degradirao Inter, apsolutni sam krivac za treći gol

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.10.24. | 16:35

„Ako sam ja problem, problema nema“, poručio je kapiten crveno-belih

Poraz od Intera je daleka prošlost za Crvenu zvezdu, ali kapiten srpskog šampiona Uroš Spajić odlučio je da se ponovo oglasi o dešavanjima na Meaci.

Putem Instagram profila on je želeo da poruči zvezdaškoj javnosti da ni uj ednom momentu nije želeo da degradira Inter rečima da ga italijanski velikan nije impresionirao.

Izabrane vesti

On je istakao da kao jedan od najiskusnijih igrača snosi veliku odgovornost za poraz i treći gol Intera.

„Nikada se nisam oglašavao ovim putem, ali sada osećam potrebu zbog navijača kluba i izjave posle meča sa Interom.Nijednog trenutka nisam želeo da umanjim pobedu Intera, niti da ih omalovažavam. O veličini njihovog kluba ne treba ni govoriti. Samo sam želeo da potvrdim ono što su svi videli, da smo sami davali golove“, napisao je Uroš Spajić.

On se potom dotakao i svog učinka.

„Konkretno, treći gol je aposlutno moja krivica i odgovornost. Nikada nisam bežao od odgovornosti, tako da ni sada nemam razlog za to. Jednom od najstarijih i najsikusnijih igrača ne sme da se dogodi da onako izgubi loptu. I verovatno ne bi da još 99 puta dođe do takve situacije. Dogodilo se, i nikome nije teže u tom trenutku bilo nego meni. U Crvenoj zvezdi sam odrastao, za nju igram srcem. Ako sam ja problem – problema nema. Zvezda je iznad svega“,


tagovi

Uroš Spajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara