Hese (AFP)
Hese (AFP)

Nastavlja se Heseov pad, sad je našao angažman u Maleziji

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.10.24. | 08:42

Nekadašnji igrač Reala i PSŽa-a oblači dres Džohor Darula

Kad se pojavio, za Hesea se pričalo da će biti sledeća velika stvar u španskom fudbalu. U Realu su videli potencijalnog reprezentativca i buduću zvezdu tima, pogotovo ako se u obzir uzme da je bio dete kluba iz Madrida.

Kako je vreme prolazilo, bilo je jasno da on nije taj i da zapravo nikad i nije bio toliko dobar da bi Real mogao da se osloni na njega. Od 2016. godine i dolaska u PSŽ, kreće Heseov strmoglav pad koji traje do danas i po svemu sudeći - nastaviće se pošto će potpisati ugovor u Maleziji za ekipu Džohor Darul.

Izabrane vesti

Biće to deseti klub u karijeri za iskusnog krilnog napadača. Pored Reala i PSŽ-a, Hese je igrao i za Stouk, Betis, Sporting, Ankaraguču, Sampdoriju, Koritibu i Las Palmas gde je pružao i najbolje partije i to u drugoj ligi Španije.

Hese u Maleziju stiže kao slobodan igrač, dugo je radio individualno, imao razgovore Intersitijem i Eldenseom, međutim, nije se dogovorio. Ako ništa drugo, neće imati problem da se privikne na novu ekipu, pošto u Džohor Darulu ima mnogo igrača iz Španije. Pre svih, kapiten Žordi Amat, a tu su i Oskar Aribas, Načo Insa i Huan Munjiz.

Džohor Darul je kao želju imao i potpis Radamel Falkaa, ali popularni Tigar se odlučio na povratak u Kolumbiju i prelazak u Milonarios.


tagovi

Hese RodrigezMalezija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara