Varničilo između Barcokasa i Jasikevičijusa: To nije razgovor, Šaras me napao! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.10.24. | 02:33

"Ovo je drugi put da me on uči kako da vodim svoj tim. Neću dozvoliti nijednom treneru da mi priča šta da radim sa mojim timom", kazao je strateg Fenerbahčea posle pobede nad Olimpijakosom

Sezona u Evroligi tek što je počela, a napetost je već na vrhuncu. Posebno se osetila u Istanbulu, na utakmici između Fenerbahčea i Olimpijakosa (82:71), koju je, nažalost, obeležila povreda Skotija Vilbekina, a koja je umalo okončana fizičkim sukobom trenera dvojice ekipa Šarunasa Jasikevičijusa i Jorgosa Barcokasa.

Po završetku utakmice, kada sukrenuli jedan ka drugom kako bi se rukovali, zavarničilo je između dvojice stratega. Pre nego što mu je pružio ruku Jasikevičijus je, vidno uznemiren zbog nečega što se desilo tokom utakmice, uperio prst ka 11 godina starijem kolegi. Planuo je tada i Barcokas, ušli su njih dvojica u žustru raspravu pre nego što između njih nije stao Najdžel Vilijams Gos, a potom uskočili i drugi košarkaši turskog odnosno grčkog tima kako bi sprečili dalji sukob.

Izabrane vesti

O svemu što se dogodilo trener tima iz Pireja govorio je pred kamerama mada nije uspeo da razjasnio zbog čega je tačno došlo do sukoba.

"Šta god da se desi tokom utakmice… Dobili smo po tehničku obojica. Kada pokušam da se rukujem sa njim na kraju utakmice ne mora da mi pruži ruku… Ali je totalno nepoštovanje napasti me! To nije bio razgovor, Šaras me je napao. Napadao me je. Apsolutno nepoštovanje…", izjavio je Barcokas posle meča.

Svoju stranu priče izneo je i Jasikevičijus.

"Mi, pre svega, imamo vrlo dobar odnos sa Jorgosom. Želeo sam da to ostane među nama trenerima, ali čuo sam da je on već komentarisao, tako da moram da odgovorim. Ovo je drugi put da me on uči kako da vodim svoj tim. Prvi put se dogoodilo kada je bio u Himkiju. Neću dozvoliti nijednom treneru da mi priča šta da radim sa mojim timom. Smatram da je ovo neprihvatljivo", zaključio je trener Fenera.



tagovi

EvroligaŠarunas JasikevičijusJorgos BarcokasKK OlimpijakosKK Fenerbahče

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara