©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (subota, 5. oktobar): Siti i Liverpul nastavljaju šampionsku trku

Vreme čitanja: 3min | sub. 05.10.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

KRISTAL PALAS – LIVERPUL, 13.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Liverpul je jedino prevario Notingem Forest, tako da se Kristal Palasu ne piše dobro. Sve u svemu domaći imaju tri remija i dva poraza sa poslednjih pet utakmica. Ovo će im biti jako težak meč, budući da Liverpul melje sve pred sobom, što je dokazao i protiv Bolonje u drugom kolu Lige šampiona.

MAN. SITI – FULAM, 16.00

(Fudbal, Engleska 1)

Sitiju dobro ide i u Ligi šampiona, pa zašto ne bi i sa Fulamom koji se polako oporavlja. Fulamu neće teško pasti i nešto slabiji rezultat na ovakvom meču, budući da su u poslednja dva kola uzeli šest bodova dobijajući Notingem Forest i Njukasl. Inače, i tradicija je na strani Sitija, a istorija kaže da na mečevima ovih ekipa obično pada puno golova.

INTER – TORINO, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Koliko je Inter kompaktan, osetismo na meču sa Zvezdom koja je napravila četiri greške, a Italijani iz svake od njih izvukli po gol. Sve u svemu, Torino u gostima gotovo da nema šanse. Porazi u Kupu Italije od Empolija i Lacija u Seriji A uzdrmali su Torino koji će se protiv Intera verovatno samo braniti.

UNION BERLIN – DORTMUND, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Dortmund može da bude zadovoljan sa do sada osvojenih 10 bodova, uz koje ide i gol razlika od 11:9. Union se nije sramotio, ali je sigurno nešto tanji tim. Neće im biti lako sa Dortmundom koji je izuzetno silovit i nabijen adrenalinom nakon pobede od 7:1 nad ekipom Seltika.

REN – MONAKO, 21.00

(Fudbal, Fransuska 1)

Monako je izjednačen sa PSŽ-om na čelu tabele. Ta pozicija, plus remi na Maksimiru iz situacije koja je vukla ka pobedi Dinama, nateraće ovaj klub da bude navalentan u gostima. To nije dobro za Ren koji ima samo jednu pobedu sa poslednjih pet utakmica. Monako je poslednji meč para u aprilu dobio s minimalcem.

REAL MADRID – VILJAREAL, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Real je iz klinča sa Atletiko Madridom izvukao jedan bod. Viljareal im je za petama, pošto ima samo poen manje na trećem mestu na tabeli. Očekujemo da se Ančeloti postavi ofanzivno, jer navijači su nervozni zbog poraza od Lila u Ligi šampiona, što je takođe oborilo i hrpu tiketa koji su predviđali pobedu Madriđana.

PARTIZAN – TEKSTILAC ODŽACI, 18.30

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Na poslednja dva meča na strani, sastav Branka Mirjačića nije dao gol, ali ne zaboravite da je Partizan kod kuće spojio četiri utakmice na kojima nije tresao mrežu protivnika. Tek u prpošlom kolu, na gostovanju Mladosti u Lučanima, Partizan je slavio prvi put posle osam vezanih utakmica u svim takmičenjima. Za podizanje morala potrebna mu je komotna, po mogućstvu ubedljiva pobeda nad debitantom u elitnom rangu.

RADNIČKI 1923 – ČUKARIČKI, 14.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Nikako Radnički da stabilizuje formu, a tome dosta kumuju i povrede. Sada su iz stroja ispali standardni prvotimci Mirčetić i Šerbečić, što mora da se odrazi na igru Kragujevčana. Ni Čukarički ne blista, iako je pri vrhu. Poraz kod kuće od TSC-a (1:2) uticao je na samopouzdanje ekipe, koja je taman počela da pravi seriju uspeha.

BORAC 1926 ČAČAK – VOŽDOVAC, 18.00

(Fudbal, Mozzart Bet PLS)

Zebre Darka Rakočevića u poslednjih pet kola poražene su jedino u Surdulici. Borac 1926 se pokazao kao žilav tim, ali se mora priznati da u gostima ima izvesnih poteškoća. Voždovac ima dva boda manje od Čačana, ali je u krizi. Vezano je gubio od Smedereva, Mačve i Voždovca. Zato će Zmajevi igrati pod pritiskom.

DUBAI – MEGA BASKET, 17.00

(Košarka, ABA liga)

Košarkaši Mege upisali su drugu pobedu u ABA ligi, pošto su u drugom kolu savladali FMP u Hali sportova Ranko Žeravica sa 83:80. Dubai je savladao Zvezdu i Cedevitu. Kako god okrenete, domaći su ušli u jadransku bitku vrlo žustro, i definitivno su favoriti.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara