Predrag Rajković (Star sport)
Predrag Rajković (Star sport)

Rajković demantovao medije: Nije istina da neću da igram kod Piksija

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.06.24. | 09:16

Golman tvrdi da njegov reprezentativni status nije sporan

Što se tiče ljudi koji vode srpski fudbal, status selektora Dragana Stojkovića je zapečaćen i čeka ga otkaz. A to bi vrlo verovatno moglo da znači i dugačku borbu oko načina raskida saradnje i isplate obeštećenja s obzirom da Piksi ima ugovor do 2026. godine i pravo na odštetu od 1.000.000 evra. Vremena ipak neće biti mnogo jer Srbiju već 5. septembra očekuje meč na startu Lige nacija protiv Švajcarske.

Ostao Piksi ili ne na kormilu Orlova, na raspolaganju reprezentaciji će sigurno biti Predrag Rajković. Navode pojedinih medija da neće braniti za reprezentaciju Srbije dok je Piksi selektor, Rajković je sinoć demantovao po dolasku na beogradski aerodrom.

Izabrane vesti

„Umoran sam, razočarani smo, ali biće bolje. Ne, nije istina da neću da igram dok je Piksi selektor“, kratko je prokomentarisao golman Maljorke.

Rajković je bio jedan od onih koji su u Nemačkoj zaslužili prelazne ocene. Neposredne pred EP se Stojković odlučio za rokadu na golu i umesto Vanje Milinković Savića poverio ulogu startera Rajkoviću koji je dobro obavio posao među stativama.


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeEURO 2024Predrag Rajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara