©AFP
©AFP

Okrećemo se utakmicama koje odlučuju o prolazu grupe

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.06.24. | 23:58

Golman i štoper Srbije saglasni posle premijere

Uprkos rano primljenom golu defanzivci Srbije i golman Predrag Rajković su ostavili vrlo dobar utisak i u velikoj meri neutralisali ofanzivce Engleske. Funkcionisala je odbrana Orlova sjajno, te ne čudi žal usled poraza koju Nikola Milenković nije skrivao posle susrta sa Englezima.

Izabrane vesti

"Igrali smo protiv glavnog favorita, ali smo odigrali dobru utakmicu, posebno u drugom poluvremenu. Kao da smo ih previše poštovali u početku. U drugom poluvremenu smo igrali veoma dovbro. Ljuti smo što smo izgubili, ali igrom možemo da budemo zadovoljni. Okrećemo se dvema utakmicama koje će odlučivati o plasmanu dalje", rekao je Milenković.

Saglasan sa štoperom bio je golman Rajković.

"Teška utakmica, ali smo defanzivno igrali dobro. Nesrećno smo primili gol jer se lopta odbila i Belingem je natrčao na nju. U drugom poluvremenu smo čuvali loptu i falio je samo završni pas... Ako buidemo igrali ovako, proćićemo grupu. Znali smo da je engleska favroit, išli smo na pobedu, ali smo izgubuili. Moramo da pobedimo Sloveiju, ako mislimo da prođemo gruonu fazu", kazao je golman Orlova.


tagovi

Nikola MilenkovićPredrag Rajkovićfudbalska reprezentacija SrbijeEURO 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara