Niko Vilijams (©Reuters)
Niko Vilijams (©Reuters)

Nikov gest vredan pažnje: Prosledi dres malom iz Baskije (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.07.24. | 03:43

Navijač Atletik Bilbaa dobio vrednu uspomenu

Oko jedne stvari barem ne bi trebalo da ima dileme i podeljenih mišljenja. Španija je u dosadašnjem toku Evropskog prvenstva pokazala najviše. U grupnoj fazi nije primila gol, jedina je bila maksimalna, da bi u osmini finala na turbo pogon Lamina Jamala i Nika Vilijamsa pregazila Gruziju.

Krilni napadač baskijskog kluba je maltretirao čuvare, namestio gol Rodriju, da bi se u završnici i sam upisao među strelce. Kao na video igrici je proleteo pored svih i zakucao loptu pod prečku. A, nakon meča – gest vredan pažnje.

Izabrane vesti

Niko Vilijams je odrastao i prohodao u Baskiji, stasao je na San Mamesu i zimus je potpisao novi ugovor sa Atletik Bilbaom, koji klubu garantuje minimalnu zaradu od 60.000.000 evra. Nije morao to da uradi, mogao je da ode bez centa obeštećenja, da bira sredinu. Isto je kao i mnogi fudbaleri mogao da razmeni dres sa protivničkim igračem ili jednostavno samo da prođe pored tribine sa španskim navijačima.

Spazio je Niko Vilijams na tribini dečaka u dresu Atletik Bilbaa, skinuo dres posle pobede nad Gruzijom i uputio redara kome tačno da ga prosledi. Reakcija sve govori...



tagovi

Fudbalska reprezentacija ŠpanijeNiko VilijamsAtletik BilbaoEXTRA TIMEEURO 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara