Alvaro Morata (©Reuters)
Alvaro Morata (©Reuters)

Mozzart daje najveću kvotu na svetu na Španiju

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.06.24. | 10:27

Nigde nećete da nađete veću

Počelo je konačno i Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Na premijeri ubedljvi Panceri protiv Škota – 5:1. Danas čak tri meča na programu, a derbi dana je duel u Berlinu, Španija – Hrvatska. Bukmejkeri Mozzarta daju najveću kvotu na svetu na trijumf Furije protiv trećeplasirane selekcije sa Mundijala u Kataru 2022.

ŠPANIJA – HRVATSKA (SUBOTA, 18.00), KEC 2,02

Izabrane vesti

Na papiru Španija ima ulogu favorita, ali četa Zlatka Dalića nikada ne sme da se potceni. Hrvatska je u generalnoj probi pobedila Portugaliju u Lisabonu i skinula jedini veliki skalp koji joj je do sada falio. Zanimljivo je da je većinu skalpova velikana svetskog fudbala bila i u eri Zlatka Dalića kao selektora. Pored Portugalaca, Vatreni su rušili Francuze, Argentince, Špance, Brazilce, Holanđane... Sve to u poslednjih šest godina. Snaga tima je i dalje granitni srednji red sa vezistima, Lukom Modrićem, Marcelom Brozovićem i Mateom Kovačićem. Španija je poslednjih godina podmladila selekciju. Na kormilu je malo poznati Luis de la Fuente koji je karijeru izgradio u mlađim reprezentativnim selekcijama Furije. Vatreni će imati veliki motiv da se revanširaju Furiji za poraz u meču osmine finala pre tri godine u Kopenhagenu. Hrvati su u finišu od 1:3 stigli do 3:3, ali u produžecima su Morata i Ojarzabal odveli Španiju u četvrtfinale. Prošle godine pobeda Španaca posle penala u finalu Lige nacija u Roterdamu. Bruno Petković je bio tragičar kada je promašio penal u šestoj seriji.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

-----------------------------

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

reprezentacija HrvatskeFudbalska reprezentacija Španijefudbalska reprezentacija hrvatskeEURO 2024Zlatko DalićLuis de la Fuente

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara