Vinisijus Žunior i Josip Juranović u duelu (©Reuters)
Vinisijus Žunior i Josip Juranović u duelu (©Reuters)

Ko želi Hrvata neće proći jeftino: Seltik odbio ponudu Italijana, traži 18.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.12.22. | 20:01

Propao prvi pokušaj Ivana Jurića da angažuje Josipa Juranovića

Mundijal redovno izbaci „nove“ igrače, javi se jagma za onima koji su zablistali na planetarnoj smotri. Tefteri skauta sve su puniji, a ove zime će na oku mnogih biti Josip Juranović. Barselona je već počela da obleće oko Seltik parka i raspituje se za hrvatskog beka, kao i još nekoliko klubova iz Španije i Engleske, a u međuvremenu je stigla i prva ponuda škotskom klubu.

Hrvatski desni bek se našao u žiži posle izvanredne partije protiv Brazila, uštopovao je Vinisijusa Žuniorima, izlascima na polovinu rivala remetio odbranu Selesaa... A, najviše je izluđivao Danila. I dok svi čekaju da se Mundijal završi, a igrači vrate u klubove, Torino je pokušao na prepad da uhvati Seltik i sklopi dogovor. Da ga neko kojim slučajem ne pretekne.

Izabrane vesti

Poslao je Torino zvaničnu ponudu, glatko ju je rukovodstvo Seltika odbilo, piše škotski Dejli rekord. Neće razmatrati ponude za Josipa Juranovića ispod 18.000.000 evra. Pripremio se Selltik za odlazak hrvatskog desnog beka koga je pretprošlog leta platio Legiji iz Varšave 3.000.000 evra, angažovao je zamenu u vidu Alistera Džonsona. Iskeširao je 3.500.000 evra za kanadskog desnog beka i sada može da zateže sa uslovima oko prodaje Juranovića.

Ne žuri se Škotima, imaju sve vreme ovoga sveta i vagaće između ponuda koje pristignu iz „liga petice“. U lagodnoj je poziciji Seltik, pošto je Josip Juranović vezan ugovorom do 2026. godine. Dakle, i nož i pogača su u rukama ljudi sa Seltik parka, pa će klub čiji je trener hrvatski strateg Ivan Jurić, ali i drugi zainteresovani, morati da podebljaju cifre kako bi dobili jedno od otkrovenja Mundijala u Kataru.

Torino u prošlosti nije izdvajao velike svote novca prilikom angažovanja igrača, najveći ulazni transfer je Simone Verdi. Ofanzivni vezista je plaćen 22.000.000 evra, nešto više nego što bi morali da izdvoje za Josipa Juranovića, a iz Napolija se na sever Italije preselio početkom septembra 2020. godine.



tagovi

Katar2022Josip JuranovićSeltikTorinoZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara