Jegor Titov (©AFP)
Jegor Titov (©AFP)

Jegor Titov: Srbi su naša braća, navijam za njih na Evropskom prvenstvu

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.06.24. | 11:43

Nekadašnji ruski fudbaler poslao podršku Orlovima

Legendarni fudbaler moskovskog Spartaka i reperezentacije Rusije Jegor Titov poželeo je Srbiji što bolji rezultat na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Čovek sa šest titual u Rusiji i više od 40 nastupa za Zbornaju komandu je u intervjuu za Sport Ekspres objasnio kako Srbe smatra braćom i da zbog toga navija za nas.

Naravno, razočaran je što Orlovi nisu uspeli u nedelju da otkinu barem bod Englezima, ali još uvek nije digao ruke od njih. Dotakao je se 48-godišnji Moskovljanin i drugih utakmica.

Izabrane vesti

Priznajem, nisam gledao baš sve mečeve. Od onih što sam gledao, Nemačka – Škotska je bila utakmica u rangu kada bi se sastali ruski prvoligaš i drugoligaš. Ostale utakmice su bile više takmičarske i neizvesne. Holanđani, koje smo smatrali čistim favoritima, do pobede su došli tek u finišu. Engleska je brzo povela, a onda se adaptirala Srbiji. Kako kažu, Srbi su naša braća. Dobro su se borili i mogli su da urade nešto protiv Engleske. Mislim da će se taj trend nastaviti i da neće biti jasnog favorita“, rekao je Titov.

Usledilo je pitanje za koga će navijati u Nemačkoj i ko je po njemu favorit.

Navijam za Srbiju i brine me šta će da urade do kraja. Što se tiče očekivanja, Nemce, Francuze i Engleze vidim u samoj završnici. Mada, zasad deluje da će biti i neke senzacije“.

Kao legenda Spartaka, Titov je naravno ispratio i dolazak novog trenera crveno-belih Dejana Stankovića. U Rusiji je neko srećan njegovim imenovanjem, drugi nisu..

„To je normalno. Ekipu čini 25 igrača, a samo 11 je u startnoj postavi. Ostali će biti nezadovoljni, to je standardna priča. Videćemo šta će biti kada se krene sa transferima. Siguran sam da će ih biti dosta, da će se Spartak pojačati i sa domaćim igračima, ali i sa strancima“, zaključio je Titov.



tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeEURO 2024Evropsko prvenstvo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara