Andres Feliz (©Evrokup)
Andres Feliz (©Evrokup)

Real pikirao Andresa Feliza

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.06.24. | 13:08

Madriđani voljni da Huventudu isplate otkupnu klauzulu u visini od 500.000 evra za reprezentativca Dominikanske republike

Najaktivniji na košarkaškom tržištu je madridski Real. Od ranije je poznato da je bacio oko na Usmana Garubu, takođe za jednu od želja ima i Ksavijera Rejtan Mejsa, a sada se na stranicama španskog "Ensestanda", pojavila informacija da je "kraljevski" klub blizu potpisa Andresa Feliza iz Huventuda.

Reprezentativac Dominikanske republike ima važeći ugovor sa katalonskim klubom, međutim Real je voljan da za njegovu slobodu plati 500.000 evra koliko iznosi otkupna klauzula. Kako se dalje navodi, ponuđen bi mu bio ugovor na dve godine, uz opciju produžetka na još godinu dana.

Izabrane vesti

U sezoni koja se završava, Feliz je prosečno po utakmici beležio 15 poena uz po četiri skoka i asistencija u ACB ligi uz 45 odsto šuta za tri poena. Gotovo identične procente je imao u Evrokupu.

Uporedo sa dolascima, desiće se i poneki odlasci. Prvi u redu za promenu sredine je francuski centar Vensan Poarije koji je blizu Anadolu Efesa. Takođe, od ranije se zna da Rudi Fernandez završava karijeru, dok će put Gran Kanarije otići Karlos Alosen. Uz sve to, aktuelni ugovori su istekli Serhiju Rodrigezu, Fabijanu Kozeru, Mariju Hezonji i Džananu Musi.


tagovi

KK Real MadridEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara