©Starsport
©Starsport

Zvezda najavila efikasnu utakmicu protiv Lučana, navijači pozvali publiku: To je spektakl, bre

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.07.24. | 14:41

Crveno-beli usmerili fokus ka utakmici drugog kola Mozzart Bet Superlige

Crvena zvezda će u subotu od 20 časova dočekati Mladost iz Lučana uz ambiciju da posle efikasne premijere nastavi u istom stilu.

Pobedom protiv Jedinstva iz Uba (4:0) šampion Srbije je potvrdio da spremno dočekuje jesen punu izazova, a u Ljutice Bogdana se nadaju jednako efikasnoj partiji i na drugom koraku.

Izabrane vesti

U pozivu publici, crveno-beli su istakli da je upravo Mladost među članovima domaće elite protiv kojeg su beležili najefikasnije partije.

Pohvalili su se iz redova šampiona Srbije da su u susretima sa lučancima postigli 96 golova i izrazili nadu da će već u subotu stići do trocifrene brojke. Zvezda je najefikasnija protiv Mladosti bila u sezoni 1996/97, kada je slavila 5:2 u Lučanima. U takmičarskoj godini 2017/18 crveno-beli su trijumfovali istim rezultatom, a do treće pobede sa postignutih pet golova su stigli u sezoni 2021/22, kada su u gostima slavili 5:1.

Uz nagoveštaj efikasne i uzbudljive utakmice crveno-bečli su pozvali zvezdaše kojima su poruku poslali i najvatreniji navijači kroz citat Nebojše Glogovca. Pokojni glumac nikada nije skrivao ljubav prema Zvezdi, a susret koji sledi bio je povod da se crveno-beli prisete reči čuvenog umetnika.

"Ta vrsta vernosti klubu i to opredeljenje navijanja za Zvezdu se ne menjaju. Izabrao sam stranu i tu ću i ostati. Realno gledano, radije na stadionu gledam navijanje i koreografije koje sever ume uspešno da napravi... Tu vrstu genijalne duhovitosti koja dolazi sa tih tribina, nego ono što se dešava na terenu", govorio je Glogovac.

U okviru najave susreta neizbežan je bio i mnogo puta ponovljeni citat: "Pa ne možeš ti na Mladosti iz Lučana da se loše provedeš. To je spektakl, bre".



tagovi

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara