TREĆA SMENA: Skupila se južnoamerička reprezentativna elita

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.11.20. | 22:47

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

PARAGVAJ – BOLIVIJA, 00.00

(Fudbal, Južnoameričke kvalifikacije za SP)

Izabrane vesti

Ne pamte ni Bolivijci kada je njihova selekcija poslednji put pobedila, a da to nije bila prijateljska utakmica, ili takmičarska odigrana u La Pazu. Bolivija je ubedljivo najslabija selekcija u dosadašnjem toku kvalifikacija – posle tri runde i dalje je na nuli uz gol razliku 3:10. Nema sumnje da je pred Paragvajcima koji su remizirali sa Peruom i Argentinom, odnosno pobedili Venecuelu, utakmica u kojoj imaju imperativ pobede.

URGUGVAJ – BRAZIL, 00.00

(Fudbal, Južnoameričke kvalifikacije za SP)

Urugvajci na Sentenariju dočekuju Brazil sa namerom da stanu na put njegovom maksimalnom učinku. Pokazala je protiv Kolumbije teška artiljerija Oskara Tabareza puni potencijal, pošto su pogađali Kavani, Suarez, kao i Darvin Nunjez. Brazil je na startu kvalifikacija najubojitiji napad sa 10 golova (po tri Firmino i Nejmar), tako da Urugvajci moraju da odigraju bez greške kako bi došli do treće pobede i izjednačili se sa Kariokama.

PERU – ARGENTINA, 01.30

(Fudbal, Južnoameričke kvalifikacije za SP)

Domaćin će na Nacionalnom stadionu u Limi tražiti prvi trijumf protiv Gaučosa od 1997. godine, odnosno posle 13 međusobnih duela, ali ni Albiselesti nisu slavili u Limi od 2004. godine. Mesi i saigrači ne žele da dozvole sebi novi kiks, pošto im je Paragvaj pre pet dana otkinuo dva boda. Sada žele povratak na pobednički kolosek. Argentina nije izgubila utakmicu još od jula 2019. godine i teško da će selekcija koja je namanje prikazala do sada uz Boliviju i Venecuelu, uspeti to da promeni.

ESTUDIJANTES – TRUHILJANOS, 01.00

(Fudbal, Venecuela 1)

Bodovno su izjednačeni, gol razlika praktično identična, ali forma je na strani Estudijantesa koji u poslednje tri utakmice ima pobedu, pa vezane remije. Truhiljanos je spojio dva poraza. Radi se o timovima u čijim međusobnim duelima ne pada veliki broj golova. U poslednjih pet, čak tri puta su remizirali rezultatom 1:1, uz po jedan trijumf obe ekipe.

LIBERTAD – KOMUNIKASIONES, 01.30

(Košarka, Argentina 1)

Reč je o duelu dva ubedljivo najlošija tima u argentinskoj eliti. Libertad je uspeo da se dokopa samo jednog trijumfa u prvih šest rundi, Komunikasiones ne može da se pohvali ni tako skromnim učinkom jer je svaki put poražen. Timovi imaju gotovo identičnu koš razliku, primaju u proseku 82 poena po utakmici, postižu oko 76 i konačno će i jedni i drugi imati rivala po meri.

TEPATITLAN – U.GVADALAHARA, 23.55

(Fudbal, Meksiko 2)

Domaćin već četiri utakmice ne zna za trijumf jer su posle dva poraza došla i dva remija. Ipak, na tabeli je šest bodova ispred predstojećeg rivala. Crni lavovi iz Gvadalahare napravili su lepu uvertiru za ovaj susret pobedivši na svom terenu sa 3:1 poslednjeplasirani Korekaminos i sada žele da nastave u istom ritmu. Ipak, mečevi pre pomenutog ne ulivaju poverenje, jer je Gvadalahara izgubila četiri od pet.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara