Antalija (©AFP)
Antalija (©AFP)

Čukarički se vraća u Tursku, igraće protiv Kerkezovog Boteva

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.10.24. | 13:06

Brđani ponovo u dobro poznatoj zimskoj bazi

Posle Kira prošle zime, fudbaleri Čukaričkog vraćaju se u dobro poznatu zimsku pazu - Antaliju. Brđani će tokom predstojećih zimskih priprema ponovo biti u hotelu Mardan Palas na obali Sredozemnog mora, u periodu od 11. do 23. januara.

Ekipa Gorana Stanića već ima i jednu zakazanu proveru. Reč je o duelu sa Botevom iz Plovdiva, koje sa klupe predvodi nekadašnji trener Čukaričkog Dušan Kerkez, a u čijem stručnom štabu su Aleksandar Petrović, Milovan Sikimić i Igor Delibašić.

Izabrane vesti

"Vratili smo se u staru bazu u Turskoj, gde smo imali sjajne uslove. Već nam je sve poznato, i hotel i tereni na kojima ćemo trenirati, kompletan ambijent u Turskoj. Takođe, veoma važno je da ćemo imati i kvalitetne rivale, kao što je to i bilo svih prethodnih godina kad smo boravili u Turskoj, između ostalog igrali smo protiv Dinamo Kijeva, Legije, Maribora, LASK-a… Sa zadovoljstvom smo prihvatili prijateljsku utakmicu protiv Boteva, na čijoj klupi je Dušan Kerkez, trener sa kojim smo imali odlične rezultate. Ove sezone nešto ranije će početi drugi deo sezone, pa shodno tome se i u Tursku putuje nekoliko dana ranije", kazao je tehnički direktor Čukaričkog Goran Grkinić.

Klub sa Banovog brda se trenutno nalazi na četvrtom mestu Mozzart Bet Superlige sa 18 bodova iz 11 kola. Po završetku reprezentativne pauze, Brđani će igrati protiv Napretka kod kuće, pa protiv Partizana u gostima.



tagovi

ČukaričkiMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara