Ljubomir Apro i Nenad Lalatović (@FK Vojvodina)
Ljubomir Apro i Nenad Lalatović (@FK Vojvodina)

Kako je dobro videti te opet: Lalatović potpisao

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.10.24. | 13:28

Ugovor na dve godine, promocija sutra, debi protiv Jedinstva

Preksinoć bombastična vest. Juče zvanična potvrda. Danas potpis ugovora. Sutra promocija. Vojvodinaši se nadaju, već krajem sezone - borba za Evropu i trofej Kupa Srbije.

Jer, prethodni su osvojili upravo sa Nenadom Lalatovićem na klupi, 2020. godine u Nišu, u nezaboravnom finalu protiv Partizana. Imajući u vidu kakav je tim Voša sklopila u međuvremenu, optimizam svakako ima uporište, a ono je dodatno pojačano danas kada je temperamentni stručnjak potpisao dvogodišnji ugovor sa novosadskom Starom damom.

Izabrane vesti

Za tako nešto, potrebno je mnogo kockica da se poklopi . Prvi i najvažniji preduslov jeste da uprava kluba i novi trener budu na istim talasnim dužinama. Reklo bi se da je tako nešto i te kako ostvarivo u novosadskom klubu, imajući u vidu da Lalatović živi u neposrednoj blizini Vošinog sportskog centra i da održava kontakte sa ljudima iz kluba sa kojima je sarađivao u prethodnom mandatu. Jedan od njih je i član Upravnog odbora Vojvodine Ljubomir Apro, koji je danas dočekao 46-godišnjeg stručnjaka na potpisivanju ugovora. Naravno, Lalatoviću je dobrodošlicu poželeo i sportski direktor Stare dame – Marko Jovanović, sa kojim je trener već sarađivao u niškom Radničkom. A plod njihove saradnje na Čairu bila je sezona 2018/2019, kada je Radnički završio na drugom mestu u šampionatu.

U Vojvodini nisu propustili priliku da na svojim zvaničnim glasilima podsete da je Nenad Lalatović trener sa najviše pobeda u istoriji kluba i poželeli su mu da taj niz nastavi već od utakmice protiv Jedinstva u Ubu, odmah nakon reprezentativne pauze, kada će ponovo debitovati na klupi Novosađana. Tim pre, jer nakon toga sledi serija teških mečeva, protiv tri trenutno prvoplasirane ekipe na tabeli - OFK Beograda, Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana, koju je Lalatović bukvalno do juče predvodio.

Lalatovićeva promocija kao novog šefa stručnog štaba održaće se u sredu, 9. oktobra u 11 časova, u prostorijama FC „Vujadin Boškov”.

Piše: Konstantin Mlađenović


tagovi

FK VojvodinaNenad LalatovićMarko JovanovićLjubomir Apro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara