Komentari na vest

Najmlađi srpski reprezentativac: Lepo je to i ‘Mesi’ i ‘Jamal’, ali voleo bih da me pamte kao Andriju Maksimovića

S

Sale Kg

pre 21 minuta

Novi Jankovic. Ili novi Motika, svejedno.
Д

Доколенко

pre oko 1 sat

Чекај,овај драган још увек селектор?
N

Nebitan10

pre oko 1 sat

Apel za novinare da prestanu sa davanjem nadimaka. Kao deca ste.
T

Top Gun 123

pre oko 1 sat

Rajkovic Kosta Blacki Ceca Pavlovic Lukic Sms Grujic Lazar Maksimovic Vlahovic
d

d. g.

pre oko 1 sat

Meni ovo ne znači ništa. Debi je pokazao da ima potencijal. Poziv u reprezentaciju dobija ko stigne i to je degradirano. Čak je Jovanović špic Partizana igrao prošlu. Teško je u tim godinama odoleti medijskom pritisku koji je ogroman. Sve je do njegove psihe.
N

Niski Radnicki

pre oko 2 sata

Na app ulazim samo zbog vas bolesnika koji se svadjate oko blizanca da bih citao komentare. Ne vrti se svet oko Zvezde i Partizana! Dace Bog da nam ugase ligu i u fudbalu i u kosarci, samo da vas ne slusamo vise, mi neutralni. Cak i kada je reprezentacija vi smarate kao ludaci o dva najnebitnija kluba na svetu. Zgadiliste se i Bogu i narodu vise, sramota za Srbiju ste upravo vi. Odvojite se od ostatka Srbije, napravite zid km u visinu i napravite moderan Beogradski pasaluk, napravite sopstvenu ligu i igrajte sve sportove koji postoje. Nikad nisam mrzeo, ni siptare ni muslimane ni ustase, stvarno nikad! Mrzeti je preteska rec za mene, vise sam voleo da kazem da nekog ne volim ili ne simpatisem, ali vas Beogradjene mrzim iz dna duse!!!
M

Meeee

pre oko 1 sat

Auuu beogradani ….. Vam …… Lepo da se vratite u vas Beograd
D

Delija33

pre oko 2 sata

Gledao sam tu utakmicu sa spanijom i posebno na yamala . Mislim da je tad tek debitovao za barsu i moram da kazem da i nije nesto bio iznad nasih igraca osim evrogola sto je dao. Jusuf demir recimo je protiv nas igrao kao da je 5 godina stariji od drugih i sad vidis da je ovaj uspeo ovaj nije neverovatno.
S

Sedorf10

pre oko 2 sata

Mediji se bolesno igraju sa ovim klincem. Sanse da ce ga upropastiti su ogromne. Dovoljno je da umisli da je najbolji i da ne treba da vise zapinje i to je to, mali je propao. To se desilo do sada jedno sa 100 nasih klinaca. I nista se ne menja, mediji se i dalje isto ponasaju. Mali odigrao 2 nepune utakmice a vec je zvezda. Ludilo.
K

Kalabasas

pre oko 2 sata

Kakvo vređanje mozga bilo koga ko prati fudbal,klinju koji je jedva sastavio dve utakmice u SLS koja je amaterski fudbal zvati u reprezentaciju, pa samardžić ne može da igra protiv spanije danske...realno tadić je je bio bolji i hodajući posto ne trči već odavno.... Ovako posle par utakmica protiv PL igraca,igraca LS koji melju kao masine krenuće prozivanje, te nema ovo ,te ne može...niko nece ni pomenuti da ima 17 g...i da mora redom omladinska,mlada,A reprezentacija...
K

Koko7

pre 38 minuta

Mali je bio najbolji igrac Zvezde i u derbiju i protiv Intera u LS... Tako da nemoj da mracis mnogo... I treba da igraju mladi jer ove stare zvezde smo videli koliko mogu! Pavlovic, Nedeljkovic, Samardzic, Ilic, Maksimovic, Joveljic, Ivanovic sto vise minuta i da se uigravaju uz par ovih starijih Milenkovica, Birmancevica, Mitrovica, Zivkovica itd...
J

Just

pre oko 2 sata

fali Lider Spajic i Kanga da nameste 2 asistencije za protivnike, i naravno Lider Glazer da primi sa celog terena
d

d. g.

pre oko 2 sata

Svi ti koje si nabrojao odučiše od fudbala tvoj mali klub. Tvoj reprezentativni golman Jovanović primio 4 u derbiju iliti 9 od Kijeva. Ilić i reprezentativac bih glumili čunjeve.
Z

Zvezdo Zvezdana

pre oko 2 sata

Boli ih sto ovakvog tapenta nikad nisu jiti ce izbaciti iz svoje skole iako je bilo tu odlicnih igraca u poslednje vreme iz “najvece” skole posle ajaksove se talenti teraju a ostaju oni koji plate i sve nize padate. Uz Maksimovica i Nedeljkovic,Mimovic,Avdic, Mituljikic,Knezevic,Sljivic sva ova deca bi mogla da igraju i da dobiju vas veliki tim sa istih onih 4:0 uz njih tu se doda Jovanovic koji nije nasa skola ali je dosao kod nas ako popravi glavu rto i njega, Cvetkovic iz Cuke,Vanja Vlahovic iz Atalante koga ste isto oterali,Aleksic iz Sandrlenda, sve to buducnost reprezentacije i sve vise njih ce ulaziti u A tim a vi cete plakati po komentarima .Uvek prvo u svoje dvoriste pozdrav.
G

Grupa JNA

pre oko 2 sata

Nepismen si do bola. Ali sta ocekivati od osobe koja 12 godina konzumira informer zadrugu parove i pink? Da ce biti pismena i imati visok IQ? 😂
J

Jack Sparrow

pre oko 2 sata

Prvi komentar navijaca suparnickog tabora kako ce vam biti tesko kada u A timu glavni igraci budu upravo ovaj decko i Samardzic veliki navijac zvezde.
v

vzz

pre oko 2 sata

Piksi ima Mijata Bekama, Nestu iz Zenita i sada Mesija, ako sada ne mozes dobiti Svajcarce ja ne znam,.
n

norwegian 81

pre oko 2 sata

NIJE TO SVE. ima i Ivana Ilica zvanog Pol Skols, Rajka Zubizaretu, Nedeljko Kafua, Zile Van Persija, Mitroglua, Paolo Maldinija, Vidica od Notingema.... tako da jednom recju drim tim, jos da nadjemo trenera koji ume sa tim super zvezdama.... npr BATA DJORA, xaxaxxaxa, taj je sve u zivotu radio, jedino nije bio na Marsu i sedeo na klupi Drim tima, pa da mu ucinimo....dok je jos u formi i nije skroz izlapeo
V

Veljko9

pre oko 2 sata

Pa s obzirom da se povredio Ilic a i Zivkovic koji je igrao of veznog, mozemo ocekivati Lukica i Grujica kao zadnje vezne, ispred njih Samardzic i Maksimovic i u spicu Mitar. Decko je pokazao muda protiv Intera i voleo bih da se odma baci u vatru i u reprezentaciji, znaci odma od starta i pokazi sta znas.
G

Grupa JNA

pre oko 3 sata

Ma ti si sine lider. Ocekujemo u punom svetlu na SP u Americi lidera Mesija, Spajica, Stojica, Mijailovica, Erakovica, Mijatovica itd ali polako samo. Ima vremena da se do kraja isteraju Vlahovic, Zivkovic, Sergej, Lukic itd da se napravi mesto za ove lidere. Mitra vratili jer im gori pod nogama ono drvo grejalica milanske klupe nije ni za sta. Ali ne sumnjamo da kada Mitar odvuce Srbiju na SP da ce tamo da greje klupu Jovanu Mijatovicu.
b

bas boli

pre oko 2 sata

Boli onih 0:4 pucas od kompleksa
:

:-)

pre oko 2 sata

Potraži pomoć, prošetaj malo umesto ispuštanja frustracija na dečaku od 17 godina.
G

Grupa JNA

pre oko 2 sata

@:-).Nemam ja nikakve frustracije niti se izivljavam na momku od 17 godina. Ja mu cak zelim da uspe. Ali me nervira ovo ocigledno vredjanje inteligencije svih navijaca Srbije. Ne moze Pavlovic iz Bajerna koji sa 19 igra polufinale LS jer znate rano je za njega ali moze klinac od 17 godina koji je u karijeri odigrao 2 jaka meca do sad. E to je ono sto mene iritira!!
а

али стварно

pre oko 1 sat

толико више смарате са Павловићем да је то постало смешно,схватите већ једном,дечко је хтео и решио да игра за Немце и чекао је њихов позив,није се он нешто поломио да игра за нас,није довољно само да добијеш позив треба и показати да желиш играти за репрезентацију,он је жарко желео да игра,али за Немце и то му је успело.