TREĆA SMENA: Mesi i Inter ne staju, Miljonarios se vadi, LDU Kito u seriji pobeda, Kobresal skoro nepobediv

Vreme čitanja: 3min | sub. 11.05.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

River Plejt ima odličnu statistiku potiv Sentral Kordobe, i pokušaće da je nadogradi u meču 1. kola šampionata Argentine. Milioneri su šest puta uzastopno u svim takmičenjima uspevali da trijumfuju protiv rivala. Kada su se dve ekipe poslednji put sastale u Liga kupu River je slavio sa 2:0. River u meč ulazi posle ispadanja iz polufinala Liga kupa od Boke Juniors, i dva duela u Kopa Libertadores. Najpre je pobedio Libertad sa 2:1, a onda remizirao sa Nasionalom 2:2.

LDU KITO - EMELEK, 01.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Emelek stiže na megdan LDU Kitu sa ciljem da mu prekine seriju od tri vezane pobede u prvenstvu Ekvadora. Domaći LDU Kito je na trećem mestu sa 24 boda, dva poena iza lidera Aukasa posle 10 mečeva. LDU Kito je pobedio u poslednjem meču u ligi sa 1:0 protiv Mušuk Rune, ali je u Kopa Libertadores pre tri dana izgubio od Botafoga u Brazilu sa 2:0. Emelek je slavio sa 2:1 nad Universidad Katolikom kod kuće u poslednjem meču Lige Pro, izauzima peto mesto sa 20 bodova.

MONTREAL – INTER MAJAMI, 01.30

(Fudbal, MLS)

Kada igra Lionel Mesi nema brige za navijače Intera. Prošle nedelje je omaleni Gaučos imao čak pet asistencija i jednom se upisao u listu strelaca protiv Njujork Red Bulsa. Tim s Floride je lider Istoka, a noćas gostuje u Montrealu. Kanadski tim je bez pobede već tri kola i tek je na 11. mestu u šampionatu Jenkija. Inter ima dva vezana trijumfa na gostovanjima. Očekuje se da će u špicu igrati još jedan veliki as, veteran Luis Suarez.

KLUB AMERIKA - PAČUKA, 02.00

(Fudbal, Meksiko plej-of)

Klub Amerika i Pačuka igraju noćas revanš četvrtfinala meksičke Klausure. Prva utakmica odigrana je u sredu, 8. maja, a rezultat na stadionu Idalgo bio je nerešen 1:1, tako da niko nije napravio prednost u duelu. Amerika je ligaški deo završila na prvom mestu sa 35 bodova, ali je nedavno eliminisana u polufinalu Konkakaf Kupu šampiona baš od Pačuke. Pačuka je osnovni deo kampanje završila na sedmoj poziciji sa 29 poena.

EVERTON - KOBRESAL, 02.00

(Fudbal, Čile 1)

Kobresal ima priliku da produži niz bez poraza na pet mečeva u čileanskoj Primeri kada otputuje na meč sa Evertonom u 12. kolu. Domaći Everton posle 11 mečeva zauzima osmo mesto sa 17 bodova. Everton je pobedio u poslednjem meču Primere rezultatom 2:1 protiv Kobreloe. Kobresal je remizirao 2:2 protiv Kolo Kola u prethodnom ligaškom meču i neporažen je u minula četiri kola. Sada zauzima 14. mesto sa 10 bodova.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

MILJONARIOS - DEPORTIVO PEREIRA, 02.30

(Fudbal, Kolumbija Kvadrangular)

Miljonarios je u velikom stilu završio osnovni deo kolumbijske Aperture sa šest vezanih pobeda i pred start Kvadrangulara bio je na šestom mestu. Ipak, u prvo meču Grupe A Kvadrangulara Ambasadori su poraženi od Juniora na strani sa 2:1, pa im sada predstoji bitna utakmica kod kuće protiv Deportivo Pereire. Pereira je ligaški deo okončala na trećoj poziciji, da bi u prvom kolu doigravanja slavila kod kuće protiv Bukaramange sa 1:0.

LOS ANĐELES GALAKSI – SOLT LEJK, 04.30

(Fudbal, MLS)

Dejan Joveljić nije igrao prošle nedelje za Galaksi zbog povrede, a nekadašnji napadač Crvene zvezde verovatno neće igrati ni noćas kada u Karson, predgrađu Los Anđelesa, dolazi Solt Lejk, lider Zapada. Tim iz države Juta ima dva boda više od domaćina. Galaksi je bez poraza na svom terenu, ima po dva trijumfa i remija. Solt Lejk je poražen u prvom meču na gostovanjima ove godine, a posle je pet utakmica bez poraza na strani.

KLIVLEND – BOSTON, 02.30

(Košarka, NBA liga)

Boston je bio veliki favorit u polufinalnoj seriji Istoka protiv Klivlenda, ali su Kavsi dobili Seltikse pre dve noći u TD Gardenu i sada je 1:1, pa se naredne dva meča igraju u Ohaju. Donovan Mičel je prva zvezda Klivlenda, dok Boston igra na krilima sjajnih šutera, Džejsona Tejtuma i Džejlena Brauna. Zbog povrede kod gostiju nema Letonca Porzingisa. Seltiksi su kvalitetniji tim, ali Kavsi u prethodnoj rundi protiv Orlanda pobedili su sva četiri meča pred svojim navijačima.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara