Komentari na vest

Milan pokucao na Čelsijeva vrata: Koliko košta Romelu Lukaku?

I

Irvas

pre 3 meseca

Trebaju uzeti Santijaga Himeneza i Lukakua na pozajmicu...Moze da prica sta ko hoce ali Lukaku garantuje 20+ golova, kvalitet kosta....Veliki je problem sto Origi-a niko nece, a ima relativno visoku platu.
T

To to

pre 3 meseca

Ovo vam je ekskluziva kao i ono juče da konseisao preuzima milan ,vest koja se nigde spomenula nije no ovde
U

UPDP

pre 3 meseca

Nije tacno, Milan ga zaista trazi, ne znam odakle ti ovo...
H

Hićo

pre 3 meseca

Šta sve neće izvaliti ovaj di marzio 😂 lukaku je bukvalno sve suprotno onome što rukovodstvo milana priča , još kad se uzme njegova istorija sa ibrahimovićem u obzir...
m

moni

pre 3 meseca

možda i najbolje rešenje za Milan...lukaku poznaje ligu, igrač superkvaliteta....možda je baš on prirodna zamena za Giroua

bez_EU4ije

pre 3 meseca

Tako je, Cardinale, navuci još skupih krševa u klub. Koliko već prethodnih sezona startni napadač Milana ima 30+ godina?
L

LNS

pre 3 meseca

"Već duže vreme četiri imena provejavaju u Milanovoj potrazi za napadačem, za naslednikom Olivijea Žirua na San Siru. Dugo je glavna meta bio Džošua Zirkze, a uz Benija Šeška, na listi su se našli Lilov Džontan Dejvid, odnosno Fajenordov Santijago Himenez. Ipak, večeras saznajemo da Rosoneri na umu imaju i peto ime." A Girasi?
V

Visente Del Boske

pre 3 meseca

Po meni je bolje da dovedu Maura Ikardija.
?

??

pre 3 meseca

Ovaj lukaku imam osecaj da igra 20 godina i da mu je sad 40 god
D

Dkdjdhhd

pre 3 meseca

nisi daleko, igra vec 16 godina
L

Lopta je okrugla

pre 3 meseca

Od Seska do Lukakua...ma bravo.Cardinaleout!
P

PDK

pre 3 meseca

Da, bio bi prvi koji je bio u Interu pa presao u Milan, i obrnuto... Dajte ljidi, plejada igraca igrala za oba tima i nikad problema nije bilo.
t

toldo1908

pre 3 meseca

@PDK ma Lukaku je jedna finansijska "dama noci", koja samo kao izgovor uzima to da zeli da se vrati u Chelsea da se tamo dokaze (bio covek tamo 4 puta i skoro nista nije uradio) pa bi se svako normalan zapitao, pa sta ce tamo ako mu ne ide?! Pa lova sinovi.... Nece biti problema ako pitpise za Milan, al cemo ga uvek prozivati i vredjati jer je uzdmao projekat, prodao nas par dana pre kraja prelaznog roka i slobodno se reci veoma doprieno tome da Milan(uz dosta srece) osvoji titulu te sezone. Tako dokle god sam ziv, ROMELU FILHO DI P***A!!!
L

LNS

pre 3 meseca

Milan uz dosta srece osvojio titulu? Ostavili bismo vas najmanje deset bodova da sudije nisu krale te sezone.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

@LNS Naravno da je nrecna i namestena, Sasuolo vam se sklonio da bi to trebalo da bude pod istragom. A kradja, po tebi Milan bi imao 30 skudeta, deset bodova vise u odnosu na Intsr i jedan satelit da vas Mars nije pokrao. Cudi me da nisi nisi napisao da je titula iz 05. vasa... 😂
L

LNS

pre 3 meseca

Pjanicu, ti si bre moj satelit, priznaj da si jedva cekao da se javim, svaki dan si gledao da li cu nesto ovde napsati. Naravno da je titula iz '05 nasa, i ne da je samo ta nego i ona iz '06 i '12.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

@LNS Naravno da sam tvoj satelit kad imas najzabavnije komentare. 😂 I da, vas svi kradu, da nije tako, ne biste bili drugi najveci klub na svetu vec veci i od Reala. 😂😂😂
B

Bas je tebi veselo

pre 3 meseca

@LNS Pjanic nije satelit vec mirodjija.Retko dosadna osoba i pored toga dosta iritantan i neobjektivan.
V

Vratislav Gresko

pre 3 meseca

@Pjanic Vi ste ti koji kukate.Vas svi kradu.Zar ne?I po cemu je Inter veci od Milana? A sto se satelita tice mislim da ga je Lautaro onim penalom protiv Atletika oborio.
g

gostpop

pre 3 meseca

Ja sam mislio da kad ode Tuhel da će se Lukaku vratiti u Čelzi. Čak i nova uprava kluba, koja ima veoma čudne poteze, ga ne želi. Zar je stvarno Lukaku toliko loš tip?!