Čudna vest iz Grčke: Gelor Kanga na meti PAOK-a

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.06.24. | 23:19

Problem su, navodno, godine reprezentativca Gabona

Čudnu vest plasirali su grčki mediji, odnosno tamošnji portal “sport24.gr”, koji važi za vrlo relevantan izvor informacijama! Naime, pomenuti izvor tvrdi da je reprezentativac Gabona i jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u poslednjih nekoliko godina na meti PAOK-a.

Šampion Grčke traži pojačanje u svim linijama tima, kako bi spreman dočekao kvalifikacije za elitno klupsko takmičenje. A jedan od pikova je i Gelor Kanga. Pomenuti mediji se poziva na izvore i Srbije, uz dodatak da je Gelor Kanga dugo praćen od strane predstavnika PAOK-a.

Izabrane vesti

Ove sezone Gelor Kanga je postigao deset golova i upisao devet asistencija. Gledajući brojke bio je jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, ali je u finišu sezone izgubio status standardnog prvotimca kod Vladana Milojevića. Nije počeo derbi u polufinalu Kupa Srbije, potom i finalni duel u Loznici.

Grci navode da je problem važeći ugovor Gelora Kange sa Crvenom zvezdom na još godinu dana, kao i činjenica da ima već 33 godine.

Tokom dva mandata u Ljutice Bogdana Gelor Kanga je osvojio pet šampionskih titula i četiri pehara namenjenih pobedniku nacionalnog Kupa. Imao je neke vanserijske partije i antologijske golove. Posebno se pamti onaj protiv Krasnodara vredan ulaska u Ligu Evrope.

Na 223 utakmice u Zvezdinom dresu, Gelor Kanga je postigao 49 golova i dodao 64 asistencije.


tagovi

PAOKGelor Kanga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara