Komentari na vest

Prijedorski maestro se vratio, ali Srbija ne sme da zazire od ovakve Slovenije

k

kendisport

pre 4 meseca

Od sigurnih startera nisu igrali Oblak, Sesko, Timi Maks Elsnik i jos dva do tri igraca. Ne lozimo se bez razloga.
N

Ne valja

pre 4 meseca

Daj bre,koga mi lazemo,mi trebamo Slovenaca da se plasimo,oni nas ne,sto i pokazujemo iz utakmice u utakmicu...
O

Operi mopu.

pre 4 meseca

Izvadice Piksi papagajke i pokusati ovde da izcupa bod. Da ne ide kuci da vrecom krompira.
P

Pukovnik

pre 4 meseca

I ovaj c tim zmajčeka je svemirki brod za orliče.
R

Rilemen

pre 4 meseca

Upravo gledam ove nase i mogu vam reci da nasi fudbaleri nemaju pojma. Bice mrtva trka ko ce biti gori od nas i Slovenaca
E

Ete

pre 4 meseca

Oni još manje kad gledaju našu filharmoniju.
B

Bar Kohba

pre 4 meseca

Meni su oni najgori jer su nepredvidljivi, a mi skloni potcenjivanju. Inace Kek je ozbiljan steucnjak, timski trener i ima iskustva sa velikih takmicenja jer je vodio Sloveniju u J.Africi 2010 tada su dobili Alzir, iksirali sa SAD i izgubili od Engleza 1:0, malo im je nedostajalo za prolaz. U kvalifikacijama su bili odlicni. Nece biti naivni pogotovo jer nam ne leze nikako. Skor sa njima je 5 neresenih, poraz i pobeda, uvek su u odlucujucim mecevima za nas bili kobni.
M

Makasatasa

pre 4 meseca

Je l ste vi čitavi, pa mi moramo od Moldavije da zaziremo a ne od Slovenije
т

туго мојих дана

pre 4 meseca

Каже се "јесте ли ви..."
r

rea

pre 4 meseca

Ovo je "C" sastav Slovenije. Kada budu igrali u najjačem sastavu oni su timski (ne individualno, već timski) svemirski brod za nas.
B

Boners

pre 4 meseca

Ne moze biti c tim, posto se radi o igracima koji idu na Ep a pola iz prvih 11 je igralo. Zmajceki se koristi za Olimpiju, ne za reprezentaciju Slovenije.
R

Reko da

pre 4 meseca

Da Oblakom i Šeškom top tim ? Imaju mali toster,možda se i povredi neko od navedenih,pa će biti C tim. Mi treba pametno,i da se dobiju,a mogu se složiti,posle Austrije treba pričati.
B

Burek

pre 4 meseca

Aj ne lupaj tu molim te, čuj svemirski brod. Jeste da imaju boljeg selektora i da ni mi nismo sjajni, ali komentar ti je mnogo glup i nepotreban pre svega
B

Babaroga

pre 4 meseca

Biće gusto, biće 4-1 za Orlove
G

Gost3111

pre 4 meseca

U zutim kartonima?
R

Respekt treba

pre 4 meseca

A nama kao da je odbrana,ona naša najbolja Vidić Subotić,pa nemamo šta da brinemo. Pokazatelj je da će tu biti golova,sa time što se ja nadam da ćemo mi dati koji go više i pobediti,oni da imaju Šeška,ali Vlahović,Mitrović sa Tadićem i Savićem su ogromna prednost u napadu.
I

Igorrr

pre 4 meseca

Gledao sam direktan TV prenos, i mogu reći da Slovenci nemaju pojma! Jermenija mnogo bolja! 16 šuteva na gol, čak 10 kornera! Odbrana bušna kao sir! Zabićemo im tri komada!
a

ap112233

pre 4 meseca

cekaj druze prvo da vidimo nasu igru veceras pa cemo onda komentarisati protivnike u grupi...i ako sam misljenja da ove prijateljske nece pokazati ama bas nista, pogotovo ove prve sto se igraju jer se cuvaju najbolji i odmara velika vecina igraca jer je izasla iz sezone u klubovima pre par dana...nadam se najboljem po nase, ali ocekivanja su jako mala u odnosu prosla dva svetska prvenstva sto smo igrali...