Printscreen
Printscreen

Talentovani Iranac sve bliži Zvezdi: Hoseinedžad izabrao Beograd pre Katara

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.07.24. | 10:36

Crveno-beli pred realizacijom transfera koji je označen kao zalog za budućnost

Crvena zvezda aktuelni period na letnjoj pijaci koristi da završi niz poslova, a jedan od poslovnih frontova šampion Srbije otvorio je i na Bliskom istoku gde je pronašao igrača za budućnost.

Dok je fokus prevashodno usmeren ka rešavanju primarnih ciljeva u aktuelnom prelaznom roku, odnosno na angažmanu napadača i krila, crveno-beli bi mogli da završe još jedan posao i iz Irana dovedu Džavada Hoseinedžada perspektivnog veznog fudbalera.

Izabrane vesti

Prema navodima iz Irana, Crvena zvezda je Sepahanu poslala ponudu za talentovanog fudbalera rođenog 2003. godine dovoljnu da u Ljutice Bogdana stigne potvrdan odgovor, te se očekuje da u narednim danima dođe do realizacije transfera.

Istovremeno, mediji na Bliskom istoku ističu da crveno-beli nisu jedini zainteresovani klub za povremenog reprezentativca Irana, a kao glavnog konkurenta navode katarskog šampiona Al Sad.

Klub iz Dohe poznat je po velikim finansijskim mogućnostima o čemu svedoči činjenica da su u prošlosti uspevali da angažuju brojna zvučna imena, pre svega iz Južne Amerike, međutim igračev izbor je pao na odlazak u Evropu i crveno-beli dres.

Imajući u vidu oštru konkurenciju koja ga čeka u Ljutice Bogdana izvesno je da će Hoseinedžad po dolasku u Beograd biti prosleđen na pozajmicu kako bi stekao potrebne minute i što pre se adaptirao na srpski fudbal.

Ofanzivni vezista je za prvi tim Sepahana debitovao prošle godine i u međuvremenu upisao minute na 28 utakmica tokom kojih je postigao dva gola uz četiri asistencije. Igre u klupskom dresu nisu prošle nezapaženo te je Hoseinedžad jesenas upisao debitantske minute za reprezentaciju Irana.


tagovi

FK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara