Strahovaće se od Vošine navale: S jedne strane Seri, s druge Bamidele, a u špicu Ivanović

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.07.24. | 14:48

Stvara se opasna navala na Karađorđu

Tokom prolećnog dela sezone razliku u ekipi Vojvodine napravio je Kaleb Zadi Seri, koji se ispostavio kao sjajna kupovina kluba sa Karađorđa, ali je isto tako bilo evidentno da na suprotnoj strani navale Lala ima prostora za povećanje kvaliteta. To bi trebalo da reši potpis Jusufa Bamidelea, koji je zadužio dres Novosađana i zvanično postao šesto pojačanje crveno-belih u sezoni.

Kao što je već pisao Mozzart Sport, Vojvodina će na ime obeštećenja morati da plati 300.000 evra Radničkom iz Niša i ostavi 10 odsto od naredne prodaje igrača. S tim da je po inicijalnom dogovoru predviđeno da Estoril, odakle je Bamidele stigao u Niš, preuzme 20 odsto od ovih 300.000.

Izabrane vesti

Lale su ovom leta ozbiljno proširile konkurenciju na praktično svim pozicijama u timu, a navala koju bi trebalo da čine Seri, Ivanović i Bamidele objektivno bi mogla da unese nemir u svaku superligašku odbranu. Ostaje da se vidi da li će uspeti da odgovori na izazove koji je očekuju na međunarodnoj sceni. Podsetimo, Vojvodina je ovog leta prvo otkupila ugovor Njegoša Petrovića, koji je sa cenom od 800.000 evra postao rekordan transfer na Karađorđu.

Potom je dala 400.000 evra i za Marka Veličkovića iz Mladosti, te još 150.000 evra za brazilskog levog beka Lukasa Barosa, koji je stigao iz Žil Visentea. Marko Poletanović je doneo iskustvo i kvalitet u vezni red, dok je odbrana pojačana Rumunom Buteanom i Kenijcem Sičenjeom. Lale su takođe zainteresovane i za iskusnog štopera Nemanju Milunovića, ali ti pregovori neće ići lagano.

Bamidele je na Čair stigao u februaru ove godine i na 16 mečeva u Mozzart Bet Superligi imao impresivan učinak od šest golova i pet asistencija, što nije promaklo finalisti Kupa Srbije iz prošle sezone.



tagovi

Letnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara