©Reuters
©Reuters

Strahinja Pavlović i Milan: Pregovori u poodmakloj fazi

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.07.24. | 23:46

Gazeta delo Sport javlja da Austrijanci traže 30.000.000 evra, Rosoneri pokušavaju da spuste cenu za nekoliko miliona

Potpuno je zasluženo Strahinja Pavlović možda i najtraženiji srpski reprezentativac na letnjoj transfer pijaci. Bio je bivši defanzivac Partizana retka svetla tačka Orlova na Evropskom prvenstvu, a nekoliko premijerligaša interesovalo se za 23-godišnjeg štopera. Ipak, kako javlja Gazeta delo Sport, Milan je najkonkretniji i već je ušao u poodmaklu fazu pregovora sa Salzburgom.

Kako eminentni italijanski medij navodi spor je samo obeštećenje, ali ništa što bi trebalo da predstavlja problem zbog kog će transfer propasti. Sedmostruki šampion Evrope navodno samo pokušava da malo spusti cenu i ne plati baš svih 30.000.000 evra koliko Bikovi traže.

Izabrane vesti

Milan veruje da bi Pavlovića mogao da dobije za oko 25.000.000 evra, dok Salzburg insistira na ceni od 30.000.000 evra. Podstimo, Gazeta je pre nekoliko dana navela da je Pavlović saigračima iz reprezentacije tokom Evropskog prvenstva otkrio da želi da ovog leta pređe u Seriju A što je u tom momentu delovalo poprilično indikativno, a sada dalo i pun smisao čitavoj priči.

Jedna od stavki koja podriva realizaciju transfera jeste i činjenica da je Milan prošlog leta kupio Nou Okafora od Salzburga, a posle dugog skautiranja Pavlovića, na San Siru su prelomili i shvatili da je on taj. Tako bi se Strahinja pridužio Jan Karlu Simiću i Luki Joviću i postao treći srpski fudbaler u italijanskom velikanu.

Brentford, Notingem Forest, Njukasl, Brajton, Aston Vila i Čelsi. Engleski portali su od početka juna svaki od pomenutih klubova bar u nekom trenutku dovodili u vezu s Pavlovićem, ali će po svemu sudeći akter Evropskog prvenstva u Nemačkoj promeniti kurs i zaputiti se ka Čizmi


tagovi

MilanStrahinja PavlovićLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara