Stanković još žali: Prošli bismo Omoniju u dva meča

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.10.20. | 11:47

„U ovoj grupi Ligi Evrope Zvezda je najzvučnije ime“, poručio trener crveno-belih Dejan Stanković

Gledajući brojke Crvena zvezda ima skoro pa perfektan starrt sezone. Tim Dejana Stanković je pobedido u 12 od 13 zvaničnih mečeva. Ali sve u Ljutice Bogdana i dalje peče remi iz Nikozije, koji je kasnije prouzrokovao poraz od Omonije u penal seriji.

Jasno je da je Crvena zvezda propustila veliku priliku, pošto je posle nekoliko minuta meča bilo jasno da je kvalitetniji tim od predstavnika Kipra. Taj meč i dalje progoni Dejana Stankovića.

Izabrane vesti

„ Rekao sam već da ne volim da komentarišem mnogo stvari koje su se desile. Ipak, siguran sam da bismo prošli Omoniju da smo imali dve utakmice i da bismo se posle toga ravnopravno borili sa Olimpijakosom za ulazak u Ligu šampiona. Samo što o tome sada ne vredi pričati“, poručio je trener crveno-belih u velikom intervju za Večernje Novosti.

Imaće mladi stručnjak ovog vikenda dda nadogradi dosadašnji mandat u Ljutice Bogdana. Potreban mu je trijumf u večitom derbiju.

Proletelo je vreme. Korona je dosta uticala na moje trenerske početke. Prvenstvo je prekinuto u martu, pa nastavljeno, kvalifikacije za Ligu šampiona igrale su se kasnije sa po jednom utakmicom. Mnogo je faktora koji su bili drugačiji nego ikada ranije pa smo se svi zajedno prilagođavali. Zadovoljan sam urađenim i verujem da će budućnost biti još lepša“.

Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević je podigao lestvicu očekivanja. Otuda navijači očekuju da se Crvena zvezda bori za evropsko proleće u društvu Hofenhajma, Genta i Libereca.

„Moj cilj i želja je da Zvezda bude ekipa koja igra lep fudbal i pravi rezultate. Ne kažem da je to uvek moguće ali trudimo se da naše utakmice budu u skladu sa renomeom kluba. Dakle, da zaslužimo pohvale za dobru igru, ali i da osvojimo tri boda. Naša grupa u Ligi Evrope je zanimljiva i raznovrsna, pa ćemo se prilagođavati i u pripremama mečeva analizirati vrline i mane rivala“.

Kolike su po vama šanse da Crvena zvezda prođe dalje i prezimi u Evropi?

„Ne mogu realno da pričam na tu temu. Želimo svi da prođemo, ali tek ćemo videti kakve su nam šanse. U društvu Hofenhajma, Slovana i Genta, Zvezda je najzvučnije ime po istoriji i tradiciji. Svi naši rivali imaju kvalitet i zaslužuju veliki respekt. Moramo da idemo korak po korak, meč po meč pa ćemo videti dokle ćemo stići“.


tagovi

Dejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara