Foto: MN Press
Foto: MN Press

Srpski ratnik Pavlović: Izgleda da ću morati da radim na završnici

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.10.24. | 23:20

"Ponosan sam, opet smo pokazali da smo prava ekipa. Imali smo sjajan pristup, što je bilo najvažnije", kaže popularni Kalaba

Strahinja Pavlović na terenu uvek izgleda kao ratnik koji je uvek spreman da krene i na brojčano nadmoćniju protivničku vojsku, a u dresu reprezentacije Srbije sve to dobija dodatno na važnosti.

Protiv Švajcarske je još jednom pokazao sa koliko energije ulazi u mečeve za državni tim, izginuo je u odbrani, a malo mu je sreće nedostajalo da postigne i pogodak.

Izabrane vesti

Ono što je najvažnije, ostvarena je prva pobeda u Ligi nacija, protiv starog dužnika Švajcarske.

"Ponosan sam, opet smo pokazali da smo prava ekipa. Imali smo sjajan pristup, što je bilo najvažnije. Na vreme smo postigli golove, što je bio podstrek da drugo poluvreme krenemo još jače. Znači nam puno za samopozzdanje, Švajcarska nam bila dužnik, dva puta su nas dobili na velikim takmičenjima. Ovih 90 minta mi je dobro došlo, pogotovo što nisam igrao, naravno sledi i meč protiv Španija", rekao je Pavlović posle meča za Arenu Sport.

Ostala je žal na stadionu Dubočice, što onaj prodor, nakon što je proturio loptu kroz noge Elvediju i potom odradio biciklicu, nije krunisan i pogotkom.

"Jako puno bi mi značilo. Izgleda da ću morati da radim na toj završnici. Spreman sam, odmoran, bio sam jako svež, jer sam propustio nekoliko mečeva za Milan. Što da ne, mislim i da napred mogu da donesem više", dodao je popularni Kalaba.






tagovi

Strahinja Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara