Komentari na vest

Ovo smo čekali tri godine: Orlovi hrabog srca pregazili Švajcarce

S

Svedok

pre oko 1 sat

Svakcarska je sa formom u totalnom autu.Pa opet posed 68%Vise zrelih a neiskoriscenih sansi.Golman nam je ponovo najbolji igrac.Imamo Mitrovica,Pavlovica i Rajkovica i kraj.U prvih 30min.kao i onicno,nemozemo se sastaviti sa loptom.Tuzno je sto Piksla neodlazi jos 10god.
m

milisav kekez

pre oko 1 sat

netreba se zavaravati švsjcarska su odigrali loše utakmicu djaka njinov najbolji igrač se nije vido onaj doje primašio penal imalu smo sreću al smo dobro prošli pobedu smo posle dugo vremena pikseta je našo neki recept za podebu i tri bodova
b

banence

pre oko 2 sata

REDOM RAJKOVIC MILENKOVIC PAVLOVIC MITROVIC....OD OSTALIH DOBRI BIRMANCEVIC ZDJELAR KOJI MORA DA IGRA JER NA TOM MESTU BOLJEG NEMAMO I MALI NEDELJKOVIC OSTALI KOREKTNI....JOVIC POTPUNO NESKONCENTRISAN....ZDJELAR JE BIO KAPIEN MLADIH KAD SMO BILI PRVACI SVETA..U PARTUZANU SJAJAN U CSKA SJAJAN..JAVCI I BOLJIOD LUKI A..U DUELU PERFEKTAN A RADI 90 MIN....UZ VLAHOVICA I I MALOG ZILETA NEBI LOSE IZGLEDALI NI PROTIV SPANACA..NARAVNO ONI SU APSOL. FAVORITI ALI LOPTA JE OKRUGLA....
D

Daj jos nekog grobara

pre oko 1 sat

Moze i Natho u reprezentaciju Srbije?
B

Bar Kohba

pre oko 2 sata

Svaka cast za pobedu, atmosfera fina, stadion lep, samo teren jako los, igra korektna. Samo mora se uzeti u obzir da je ova Svajcarska bleda slika njihovog tima sa poslednjih par svetskih i evropskih prvenstava. Oni su u padu i smeni generacije i vec su se povukli odredjeni igraci, onaj penal izvodjac je pokazatelj toga. Ne umanjujem nas uspeh. Golmana odlicnog imamo, Pavlovic je borac, Mitar je prosto golgeter, velika steta sto na EP nije vise igrao Birmancevic, decko je odlican, ostali su bili ok, samo je Jovic u nekoj krizi i problemu psiholoskom, puno promasuje. Videcemo jos ove 2 ozbiljne utakmice, pa da cekamo grupu i prave kvalifikacije.
Ј

Јјјј

pre oko 2 sata

Победа је добра али било је и среће,аутогол, одбрањен пенал и још неколико шанси, када смо играли фудбал а не бранили се били смо добри , Рајковић одличан, Бирманчевић када мора да покрива целу леву страну не може у нападу да покаже потенцијал, играмо цело полувреме са 3 задња везна на срамотном терену који има 6 месеци, Симић уђе и уместо да се замени са Ераковићем он игра десног бека што он не може, победа је важна али је ово игра без игре и није да смо победили неку врхунску екипу већ Швајцарску
1

149

pre oko 2 sata

Jović VOLA NE MOŽE DA UBODE! Svi to vide i svi se prave da ne vide. Ne igra za klub ali ima jakog menadžera.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 sata

Bravo za momke koji su se skupili i navijali i pružili podršku momcima... Bilo bi lijepo da se taj broj poveća i da u budućnosti ima i nacionalni tim u bilo kom sportu navijačku podršku! Samo Sloga Srbina Spašava 🇷🇸
S

Smislov

pre oko 2 sata

Ne znam zašto su neki nezadovoljni igrom? Pobijedili smo zasluženo, a igrali smo protiv znatno bolje ekipe od nas. Sjetimo se njih, a i nas u Njemačkoj prije 3 mjeseca. Nebo i zemlja. Imali su posjed i više šansi, ali ni jedna nije ni blizu one Jovićeve u 65. minuti za 3-0. Bilo je trenutaka i kada je protivnik bio na konopcima od 55-70 minute. Znam da je to samo 15 minuta, ali neka mi neko kaže kada se to desilo zadnji put. Bar smo se borili i trčali, a i greške su smanjene na neki normalan nivo.Milenković, Rajković i Pavlović najbolji. Samardžić sve bolji. Iskreno, nisam ni sanjao da ćemo pobijediti. Oni kompletni, skoro. Nije bilo onog halfa iz Njukastla i Vargasa, tako nekako, koji je na EP bio jedan od boljih.
G

Gostivar

pre oko 2 sata

Rajkovic igrac utakmice. Sem njega, odlicni Pavlovic, Birmacevic i Mitrovic.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 sata

Na svim novim stadionima tereni riknuli posle godinu dana, na jednom riknuli reflektori, tako to ide kada daš Kulovima da odrade posao. A da ne pričam da su te nove stadione pravili tamo gde se igra druga i treća liga, cirkus. To je ona stara priča, dobiješ lovu da to odradiš kako treba, a ti odradiš malo fušeraj da bi malo para strpao u džep. Sto se tice utakmice, važna pobeda zbog samopouzdanja, ali nisam neki optimista da možemo nešto veće da napravimo i da budemo pri vrhu Evropskog fudbala, mnogo mnogo mnogo toga tu treba da se promeni, od A do Š. Ali mi je drago jer imamo odredjeni broj mladih igrača i igrača srednjih godina koji imaju odredjeni kvalitet, ali dosta toga treba da se uradi i promeni da bi krenuli napred. ŽIVELA SRBIJA 🇷🇸
c

cao cao

pre oko 2 sata

u najnebitnijoj utakmici pobedili
Л

Лариган

pre oko 2 sata

Кад би само мало размислио схватио би колико је бесмислено ово што си написао.Наравно,треба знати мислити а за то је потребно имати чиме.....ако разумеш шта хоћу да кажем.
t

traktor Mileta

pre oko 2 sata

A sta sad kao Bravo Mitre, pola vas ga ja pljuvalo zadnjih pola godine i jace da ode iz reprezentacije da ne moze vise itd... U svakom slucaju svaka cast momci na pobedi.
G

Gostivar

pre oko 2 sata

Filip Ugrinic izdominirao. Greota sto ga nisu zvali iz FSS
С

Сале2323

pre oko 2 sata

Тренутно наша репрезентација нема екстра квалитет, али са оволико млађих играча, ако наставе развој, може ту да буде добра прича. Мислим да смо се Тадића, Гудеља и још понеких рано одрекли, баш рано, могло је са њима да се игра још овај циклус СП. Има Пикси проблем на десној страни, јер Недељковић И Симић нису довољан ниво за овај ниво фудбала. Ипак, њихова младост рецимо је добра страна, а види се, има простора пуно за напредак. Нама треба плејмејкер као Тадић и задњи везни као Павловић Немац. Грујић је погубљен за то место, Здјелар много бољи, али његов ниво за врхунски КВАЛИТЕТ, хммм?!?! Оно што се види, ми борбенију репрезентацију нисмо одавно имали!
@

@@@@

pre oko 2 sata

Dokle ćemo da razigravamo i oživljavamo karijere igrača? Nedeljković,Grujić,Jović? Ne igraju za svoje klubove igraju za reprezentaciju?! Opet kombinacije menadžerske!
V

Vikktor

pre oko 2 sata

Grujic ne igra? Slabo pratis druze
J

Jeli, jeli

pre oko 2 sata

Kakve su bile korner zastavice, jel bile opet crveno - bele🤣🤣🤣
g

goatic 1986

pre oko 2 sata

BRAVO! Sledeca utakmica u domacini u Loznici, pa u Zajecaru! Nema potrebe vise da igraju u Bg. Svaka cast za momke iza gola koji su navijali, ne znam koja grupa je u pitanju ali su extra!
P

Prcko33

pre oko 2 sata

A sta smo cekali hahha 😁 Igra bez ikakvog smisla sa 3 zadnja vezna koja ne mogu nista , sa Kostom koji veze sa zivotom nema jos igra "wing beka" , sa igrom bez igre gdje smo dali gol prvi pukom srecom, i drugi samo zbog Mitrove klase a co'ek odsjecen gore totalno! Jedino pozitivno je ta borba i htjenje ,sve ostalo za oduzimanje trenerske licence i tjeranje dozivotno iz fudbala!
E

ErcovDelija

pre oko 2 sata

Isti komentar kao za Loznicu - da li je moguce da je na novom stadionu koji je radjen po novim tehnologijama teren u ovalvom stanju?!
M

Monteroo

pre oko 2 sata

Svi pljuju piksija ali treba pohvaliti ovu kombinaciju sa jovketom iza mitra ,gde on moze da podeli pas,ima klasu,osecaj,zagradi,dodje nam ko neka desetka...nzm ko je u zadnjih 5 godina onako bacio akandjija,steta sto nije dao gol... Simic mora da igra,brz,jak,spreman ide u meso...nije bek ali bolji od nedeljkovica...
P

Prcko33

pre oko 2 sata

Montero legendo sta pohvaliti , igru bez ikakvog smisla , i ikakve mogucnosti da napadnes i uradis nesto ? Naravno uz cekanje srece da nas pogleda , kao veceras sto je ? 😁
S

Slaba odbrana

pre oko 2 sata

Monteroo-Ima klasu hahaha,jel se šališ.Dečko u 48 minutu pipnuo loptu i onda tek u 80,pogledaj drugo poluvreme ponovo.
G

Goatgost

pre oko 2 sata

Godinama trubim da treba da igramo sa dva napadaca, gde Jovic mora da bude jedan od njih. Drugog bih pre Vlahovica, ali on je resio da ga mrzi da igra za reprezentaciju, tako da je tandem Mitrovic - Jovic koliko prinudno, toliko i dobro resenje. Jovicu je to prirodna pozicija, i od njegovog prisustva mozemo samo da profitiramo, i mi kao reprezentacija, i Jovic i ko god bio taj drugi napadac, a bice ocigledno Mitrovic.
@

@montero

pre oko 2 sata

Dislajkove ti nalupali Grobari. Inace, ne bih se slozio za Simica. Deluje sigurnije, jer igra ostrije. Ali ako seciras igru, videces da dosta vise gresi od Nedeljkovica. Jos nije spreman za startera, ali je dobar, i treba da nastavi da dobija sansu.
M

Milojko Arsenić

pre oko 2 sata

Ova pobeda je potvrda sledece tvrdnje - ljudi, da bismo odigrali kvalitetnu utakmicu, antitalenti i menadžerski igrači poput Neste iz Zenita, prvog grejača Birmingema i porta, neprijavljenog iz Milana takvi ne smeju više da priđu reprezentaciji ni na 100 metara ako želimo rezultate, jer ovo je sramota kako pomenuti igraju.
M

Mile led

pre oko 2 sata

0:4 0:4 0:4 0:4 0:4 0:4
N

Nanooo

pre oko 2 sata

Bravo 👏
K

Kazablanka

pre oko 2 sata

Pocecu da naplacujem koriscenje mog uvoda u komentar...
r

rrrr

pre oko 2 sata

I vezare Pavlovića
s

salesman999

pre oko 2 sata

nova dva stadiona u leskovcu i loznici. to trebaju biti nasi nacionalni stadioni. odlicna, pozitivna atmosfera i prava podrska Srbiji!
d

d. g.

pre oko 2 sata

Podrška da, teren katastrofa.
G

Gente

pre oko 2 sata

Mi smo imali i pokazali jaku zelju, Svajcarci ko zna koliko dugo nisu odigrali ovako lose, Piksi nije bio los kao inace, imali smo dosta srece kod njihovog gola i penala, sudija bio blagonaklon nama, sve nam se namestilo. Na zalost, to znaci da ce sad Piksi opet da se busa i da misli da zna nesto, da ce Pavlovic opet da izlice i pravi nam probleme, da ce spic da nam ostane Mitrovic koji ne moze da potrci. Sve u svemu, bitna pobeda iz koje smo na duzi rok izgubili. Dobili smo bitku, izgubicemo rat.
P

Ppp

pre oko 2 sata

Ne moze da potrci a dao gol kakav nisam video u zadnjih nekoliko godina od strane napadaca a sve utakmice pratim.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

Имали су и они доста среће код 2 мртве шансе Јовића.... Срећа је саставни дио ове игре!!!
Л

Лариган

pre oko 2 sata

Митровић не може да трчи?Коју си ти утакмицу гледао?
B

Bel

pre oko 2 sata

Koliko ne znanja auuu sudija nam bio naklon hahahaha Pavloviceva izletanja nam bila problem kod ona dva kad smo dobili dva kornera ili kod onog trećeg kad smo iz slobodnog dali gol covek odigro za čistu 10 kao i Rajković.
K

Kozarska Dubica

pre oko 2 sata

Izvine druže, Pavlović odigrao vrhunski i lepo je to što i on i Eraković izlaze visoke i stvaraju višak, nakon gola koji je dao Mitar ti kažeš da ne može da trči, pa bre pojeo je akandžija kod gola. Odlična utakmica sad podrška momcima da preživimo špance.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 1 sat

Dao bi odgovor ovima što komentarišu izlaženje Erakovića i Pavlovića visoko.Niko nije video ulogu jednog igrača koji je po meni bio ključan igrač u celoj priči. Pavloviću je dozvoljeno da ide u prodore i iznosi loptu i tako pravi višak tamo negde posle 20 minuta. Od tog momenta Nemanja Maksimović nije prelazio polovinu kada Pavlović krene napred i Nemanja je ostajao kao treći štoper da popuni prazninu. I od tog momenta on je popunjavao sve rupe koje su nastajale u odbrani i igrao čistača ili libera i u veznom redu i u odbrani i on je večeras bio jedan od naših najboljih igrača sa za obične posmatrač utakmice nevidljivi učinkom.
@

@ppp

pre oko 1 sat

Pa kad statira celu utakmicu, nadavno da moze jedan sprint da napravi.
b

bruder

pre oko 2 sata

Ne Vlahovicu! Ljudi dodju, bore se , povrede kao Lukic, NE BIRAJU KADA CE DOCI, NE BIRAJU SELEKTORA. Neka igra za Italiju. Nema povlastenih. UVEK MITAR. Uvek pre kalkulanta!
Л

Лариган

pre oko 2 sata

Треба га разумети,јури уговор са осам цифара а и девојка га је оставила.Мало је познато да је он први мушкарац кога је оставила девојка,није му лако.Па и фризуру је променио.Глупо му да седи на клупи па да уђе на пола сата пред крај.Нека га,кад потпише уговор или оде у Арсенал и смота нову девојку вратиће се.
Б

Бск

pre oko 2 sata

Важна победа, али игра нам је катастрофа. Сад ће по нашем старом обичају све да се заборави јер смо коначно победили ове, али ово је туга. Ми не играмо још од Лисабона и то у континуитету. Нама је најсмелији и најдиректнији играч у офанзиви Павловић, дечко који игра штопера и притом ни не игра у Милану. Селектор је рак рана ове селекције, односно одсуство тренера на месту стручног штаба. Да имамо иоле нормалног, боља екипа би били и боље резултате би имали. Овако, нек нам је онај горе у помоћи са овом селектором.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

Слажем се донекле, ипак каква је игра Швајцарске, Словеније, Енглеске, Крватске...... У фудбалу се само важи резултат! Ја видјех коначно ратнике на терену, манекена (Сергеј првенствено) ми је доста било!!!
G

Gost92

pre oko 2 sata

Kakav si ti paćenik, idi plači još malo znam da ti je teško večeras, kao i ostalim "susjedima"!
J

Jbg

pre oko 2 sata

A kojeg bi ti trenera? Sa kojim smo to igrali leprsavo i sve pobedjivali? Sta smo to osvojili? Ovako si sa Piksijem vezao dva prvenstva. Malo bodri reprezentaciju,nemojte samo pljuvati.
M

Milojko Arsenić

pre oko 2 sata

Ova pobeda je potvrda sledece tvrdnje - ljudi, da bismo odigrali kvalitetnu utakmicu, antitalenti i menadžerski igrači poput Neste iz Zenita, prvog grejača Birmingema i porta, neprijavljenog iz Milana takvi ne smeju više da priđu reprezentaciji ni na 100 metara ako želimo rezultate, jer ovo je sramota kako pomenuti igraju.
R

Retro

pre oko 2 sata

Hmm samo zvezdasi problem? A strasni zdjelar moze itd
P

Pero Situacija

pre oko 2 sata

Znam način kako ti se može pomoći. Bravo Srbija.
V

Vinara

pre oko 2 sata

Strasni zdjelar najbolji vezni na utakmici, asistent i zaključao teren u drugom poluvremenu
S

Srbija Majka

pre oko 2 sata

Energija je evidentna, i samim tim i rezultat pozitivan kao nagrada. Zato je uvjek potrebna mladost i zelja za dokazivanje...i ako grijese i nemju tu sigurnost...uvjek se to nadoknadi borbenoscu i zeljom. Jos jedan detalj koji je evidentan, a to je Mitrovic i njegovo odsustvo i problem sa nasom realizacijom bez njega. Nevjerovotano koliko nam ne dostaje, i koliko fali kada segment igre u napadu. Napokon da dobijemo ove sajdzije i da skinemo to breme i pritisak pobjede nad njima. Ne smijemo se zanositi naravno poletiti, ali da se pravi neka nova pozitivna atmosfera i da se vidi drugaciji pristup igraca na terenu je evidentan.
b

bbrdo

pre oko 2 sata

Jel moguce da opet novinari pricaju o zreloj partiji i sl. a mi katastrofalni. Dali golove uz cistu srecu a ovi sve masili.
O

Obi Mikel

pre oko 2 sata

I Jović je sve omašio i to mnogo bolje šanse nego njihove. Mogao je da zatvori utakmicu 3-0
Л

Лариган

pre oko 2 sata

Голови чиста срећа?Па Митровићев гол је сјајан,шта је ту срећа.да си икад играо фудбал схватио би да је добро изведен корнер пола гола.Кад лопта падне одбрамбеном играчу под ноге а он је није видео од играча испред себе који скаче на лопту,он реагује инстиктивно и без могућности да контролише свој шут.Овај пут је лопта ушла у гол.Ако је и срећа њу треба заслужити.
L

Lele bre

pre oko 2 sata

Dejane piksi leskovac te voli.
G

Gostivar

pre oko 2 sata

Gledam prenos na ESPN i komentator kaze, Dragan Stojkovic, najuspesniji selektor Srbije od osamostaljenja pre 18 godina. Jedini u istoriji koji je vezao dva takmicenja za redom.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

На жалост и јесте тако ко ишта памти!!!
Z

Zveki982

pre oko 2 sata

Lakse je sad otici na SP ili EP,a tamo smo otisli samo turisticki igra 0! Veceras rezultat i zalaganje 10 ali igra losa,pogotovo je nedopustivo da nam stvore toliko sansi posle prekida a prekidi bi trebalo da budu nasa jaca strana! Sto se tice Piksija kao trenera Anticu ne bi mogao ni odelo da cisti!
Z

Zvecan

pre oko 2 sata

Ne mogu da verujem, da su neki zeleli po komentarima da izgubimo.
Л

Лариган

pre oko 1 sat

Знаш како кажу,какав су им мисли такав им је живот.То сами бирају,не можеш ни да их жалиш.
I

Ivan b

pre oko 2 sata

Bravo južna pruga tako se navija!
m

mileeeeeee

pre oko 2 sata

Drago mi je zbog pobede ali me iritira sto se produzava agonija na klupi u vidu Piksija. Sad ce pred kamere sa onim njegovim prisvajanjem uspeha a to ne mogu slusati. U noge da ljubi Mitrovica i Pavlovica.
@

@mileeee

pre oko 2 sata

A i oni njega. Ne zna se ko je talicniji od njih trojice.
I

Ivan b

pre oko 2 sata

Bravo južna pruga tako se navija!

Mile Stručnjak

pre oko 2 sata

Piksi više sreće nego fudbalskog znanja. Ovo je posledica kvalitetne grupe momaka i dobre energije a za to je najmanje zaslužan selektor...
T

Tln

pre oko 2 sata

Jok. Ti si zasluzan.
Z

Zingara

pre oko 2 sata

Ja sam govorio ali su mi se smejali i pricali da sam bot. Da ce Branko R. otvoriti jedno novo poglavlje i uvesti nas u zlatno doba. Jer selektoru je sada sve po volji, nema destabilizacionih elemenata te zato i postize historijske rezultate. Piksija za dozivotnog trenera a Branka za gen. seka. Zlatno doba!
2

2525

pre oko 2 sata

Ono što posebno raduje je to što se u ovim utakmicama formira kostur reprezentacije za budućnost poput Nedeljkovića, erakovića, Milenkovića, Pavlovića, birmančevića, Maksimovića Samardžića, uz Rajkovića koji može da brani ovako još nekoliko godina i plus Vlahovića koji bi bio lider u budućnosti ako smanji ego i ako se podredi reprezentaciji.
M

Milojko Arsenić

pre oko 2 sata

Kolo Nedeljković opet najgore ocenjeni igrač na sofascofu i ostalim stranicama. Vidi se delo i rad Srpskog Bajerna.
P

Ppp

pre oko 2 sata

Vidis nije mi trebao softascore to sam odmah video i golim oko, ali ne vredi ostrscenim ljudima objasnjavati da ga je ne igranje u A.Vili kostalo da stalno kasni a napred nije nikada ni znao jer nije wingbek.
M

Miksa šuster

pre oko 2 sata

Mi ne znamo kako nismo primili bar jedno dva gola, toliko je bilo realno.
M

Mile g

pre oko 2 sata

Još jedan dokaz da koliko god ovaj na tribinama pokušavao da uništi Partizan i njegovu školu oni mu ga vrate tri puta jače. Ponosan sam što sam Grobar!🇷🇸⚫⚪
1

12345m12345

pre oko 2 sata

tako sto dugijete 30 miliona drzavi i drzava cuti? tako sto ce vam do zime platiti 10 miliona za evrolicencu da biste se na leto pono brukali? jedan rendzers je ugasen i poslat u beton ligu zbog 20 miliona duga prema drzavi i igracima ali eto, vas drzava unistava...
V

Vzz

pre oko 2 sata

Sasa Zdjelar nije dobijao poziv u rep a jeste Uros Racic.. kakva tuga
G

Gostivar

pre oko 2 sata

Teren u LE je srpsko tajno oruzje! Ne moze da se trci bez saplitanja, kamoli da se igra fudbal.
L

Lzr

pre oko 2 sata

Rajkovic Pavlovic Milenkovic Erakovic 🇷🇸🫡🇷🇸🇷🇸🫡🫡🫡🫡
M

Mikac678

pre oko 2 sata

Da je pregazila uopšte nije jer je moglo da bude i drugačije, a igra nam se raspala povredom Lukića i izlazlaskom Mitrovića i mogli su Švajcarci da preokrenu lagano u zadnjih 30-tak minuta.
S

Soy argentino

pre oko 2 sata

Rajkovic, Birmancevic i Pavlovic doktorirali.
F

Fussballspieler

pre oko 2 sata

Drugo poluvreme mnogo bolje od prvog. Mitrović jednom majstorijom poništio svo ono vucaranje po terenu pre tog momenta. Jović dve idealne šanse nije pretvorio u gol koje inače rutinski rešava. Raduje debi malog Maksimovića. Mali igra jednostavno a svaki potez je tako plemenit i inteligentan što odavno nije vidjeno na ovim prostorima. Situaciju kod penala nadam se da je video “najbolji srpski sudija” jer pre 7 dana takav i još jači prekršaj za njega nije bio penal.
G

Gost123456788

pre oko 2 sata

Ovo moze samo gore biti po nas. Sada ce piksi dobiti alibi i valja nam ga trpit jos
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

Без да га браним, имали смо ми туце успјешнијих селектора прије њега! Ако ништа друго коначно дочекасмо и да гледамо ратнике на терену, а то има барем мало и до селектора!
G

Gostih

pre oko 2 sata

Jel realno da se ne raduješ našoj pobedi? Kakav pokvaren mentalitet imamo, neverovatno.

Kalčopolista®

pre oko 2 sata

Moze li gorostaseva strucna analiza o partijama Luce Jovica i Koloa Nedeljkovica?
L

Lzr

pre oko 2 sata

Jel mu Kalaba opet los hahahah
G

Gorostad

pre oko 2 sata

Sašo Lukić Luča desetica naša najbolji hahaha daj molim te bez njega bi pobedili bilo koga danas sam to napisao. Ne truj posle ovakve utakmice mentalno oboleli
D

Delija NBGD

pre oko 2 sata

Bravo momci. Dobili ste i "svajcarce" i Piksija na klupi. Idemo dalje 🇷🇸
Р

Република Српска

pre oko 2 sata

Побједа ❤️💙🤍 💥💥
s

sta tri

pre oko 2 sata

ja 10 godina i moj cale 14 i deda 18, ma 300 godina
M

Mikili TB

pre oko 2 sata

Hvala Bogu da smo odigrali dobro i imamu rezultat! Da se razumemo, nismo mi Brazil iz devedesetih da kidamo sve redom, imamo potencijal za lepa dostignuća, ovo ako bi se nastavilo bilo bi super! Odigrali smo kao ekipa, momci su se trudili i borili, to je bitno, i da se nadograđuje današnji stav. Što smo imali švajcarcima da kažemo rekli smo na terenu, i tako i treba.
G

Grobar32

pre oko 2 sata

Opet jako loša igra, ovi promašili penal,pogodili stativu, poništen im gol. To se mora popraviti pod hitno, i ako rezultat govori drugačije. Ali eto pobeda je pobeda idemo dalje
N

Nenad1246

pre oko 2 sata

Nije njima ništa poništeno. Akcija se završava kod ofsajda sve posle toga se nije desilo.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 sata

Ne možeš to tako da gledaš do tog penala moglo je biti i 4:0 za nas. Ti gledaš taj penal i njihove šanse posle penala. Zaslužili smo ovu pobedu 200% jer su se igrači borili kao nikada do sada, svih 15 igrača koji su igrali su se maksimalno borili da pobede i zato su i nagrađeni pobedom.
A

Agora

pre oko 2 sata

Realno stanje ćemo videti protiv Španije.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

Шпанија је како за нас тако и за скоро све остале селекције друга димензија!
B

Bel

pre oko 2 sata

Koje stanje tu utakmicu bi izgubili i da Gvardiola i Anceloti sede na našoj klupi imaju 10puta kvalitetnijeg igrace, vi ne trazite trenera nego cudotvorca,Svajcarci su individualnk jaci od nas kao i Danci tako da ono oladite,i da smeniti Piksija nijedan ozbiljan trener neće doci,mi smo u predhodne dve utakmice u igri razvalili Svajcarce pa smo izgubili tako da...
n

no.1

pre oko 2 sata

piksi je katastrofalan trener i realno lose smo igrali ova pobeda je je zahvaljujuci igracima ali generalno igra katastrofalna i svajcarce nije hteo gol i vise bi voleo da smo izgubili i da ovog seljaka oteramo sa klupe jer smo sad samo produzili propadanje naseg fudbala svaka cast igracima na borbenosti ali taktika je katastrofalnaa i to je kriv piksi
1

115

pre oko 2 sata

Majstore,taktiku pravis sa onim sto imas. A mi izgleda zivimo jos u vremenu Deje,Piksija,Mijata,Jugovica itd...mi takvih igraca vise nemamo a necemo ih u skorijoj buducnosti ni imati. Sa ovim sastavom ni Anceloti ne bi mogao mnogo bolje da igra.

Name631

pre oko 2 sata

bravo momci, opet ste pokazali borbenost. ijos vece bravo za Vukove Leskovac i ostale na stadionu, tako se navija i voli svoja zemlja!
T

Tarzan

pre oko 2 sata

Pobeda uz nikakvu igru i mnogo srece.Sve u svemu jako tanko i zato nam treba da Piksi ide sto pre,inace ispadamo u nizi rang.
A

Agora

pre oko 2 sata

Švajcarsaka je diktirala tempo, bila bolja ali ovo je jedna od onih utakmica gde autobus pobedi.
S

Sanco Pansa33

pre oko 2 sata

Partija Strahinje Pavlovica je jedna od najboljih predstava jednog igraca sto sam gledao u poslednje vrijeme
3

321

pre oko 2 sata

Onda nisi skoro gledao dobar fudbal
S

Soy argentino

pre oko 2 sata

Slazem se u potpunosti. Srbiji je potrebno 11 igraca kao Strahinja i pokorili bi svet.
B

Bok

pre oko 2 sata

Ma ne treba ga više zvati, bio je "najgori". Čista desetka, a šta ovaj 321 gleda, nebitno je.
Л

Лукаку 98

pre oko 2 sata

што арена не сме да прикаже измишљени офсајд швајцарске за 1:1???

VecaBg1971

pre oko 2 sata

Sta pricas, pokazali su nego si ti slep i negativan.
C

Cajo

pre oko 2 sata

Sudije u VAR sobi su rekle da je ofsajd. Šta Arena ima kriti?
T

Tocilo

pre oko 2 sata

Bleki Milenkovic se pretvorio u zver, ovakvog stopera nismo imali od Vidica, cak sta vise za reprezentaciju igra mozda i bolje nego sto je Nemanja. Igra losa, rezultat dobar, ali mislim da ce nas Spanci resetovati tamo.
G

Gostgost

pre oko 2 sata

Milenkovicu mnogo odgovara sto igramo nisko. On i Erakovic, doktorska partija obojice.
L

Lzr

pre oko 2 sata

A Pavlovic goste hahaha toliko ga mrzis jbt sta ti je uradio covek ponovo najbolji kod nas
B

Brbe

pre oko 2 sata

Pa baš da smo ih ubili i nismo, pogledajte statistiku
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

Донекле се слажем. Ипак статистички смо на ЕП у свему надиграли Словенце осим у головима и наравно да никога иста није занимала!
G

Gostgost

pre oko 2 sata

Kako mi je drago sto smo konacno dobili ove, da krene kolo srece da se okrece. Jako dobra utakmica svih igraca, cak je i Piksi naucio neke stvari. Bravo!
E

Ej

pre oko 2 sata

Izdriblo ga jovic u-ha :D
G

Gosty

pre oko 2 sata

Čestitke komšije, svaka čast 👍👍
4

451

pre oko 2 sata

Objasnite u cemu smo ih pregazili,da nije rajkovica opet bi izgubili
J

Jolo Bekam Mijatović

pre oko 2 sata

Ova pobeda je potvrda sledećeg, Piksi odlazi!
r

realno9191919191

pre oko 2 sata

Realno bili smo loši...loš teren, sreća nas pogledala... Dobili na individualni kvalitet.
D

Dejanii

pre oko 2 sata

Mislim da se švajcarci nisu nadali ovako lošem terenu. Čini mi se slična utakmica kao Dinamo-Monaco. Dinamo isto imao pobjedu u šaci zahvaljujući terenu. Nema veze, bitno je da su pobijedili. Nije bila nikakva sreća, sreću moraš da zaradiš. Sve je zasluženo. Svaka čast za timski duh. Ogledaju kak braca na terenu.
Г

Гост

pre oko 2 sata

Е нек сте нас вала изненадили, ај сад тако и против Шпаније. Живјела Србија, Република Српска и Црна Гора.
K

Ko ce sada oterati

pre oko 2 sata

pikslu? Nemoguce u narednih 10 godina
?

??

pre oko 2 sata

Sad kad je dobio
d

de mr

pre oko 2 sata

Piksi neznalico odlazi!
s

slb bez p

pre oko 2 sata

Piksi, Pavlovic i Mitrovic kao macke, imaju 9 zivota... Iz aviona se vidi da ova prva dvojica ne znaju a ovaj treci ne moze, ali im se stalno namesta da se izvuku sa giljotine. Sad nece moci od Grobara da se zivi do povratka u realnost.
D

Dunsteru

pre oko 2 sata

Muk u karton sitiju
a

aleksa101

pre oko 2 sata

eb.. vas grobar..Ovo je Srbija, a ja sam Zvezdaš..
g

gost303

pre oko 2 sata

Za tebe je balet, nemoj fudbal komentarisati.
?

?????

pre oko 2 sata

Митар не може?! А шта још треба да уради!?
D

Dr Kovačević

pre oko 2 sata

Kad sam video na tribinama Aleka, Mileta, Milicu, Ivicu i Branka Radujka, znao sam da dobijamo! To je ta sinergija, različiti, a svi ujedinjeni!
M

Mitrić

pre oko 2 sata

Ono samo Luka može da promaši, kakav maneken strašno.
B

Blamantno

pre oko 2 sata

Ne lupaj gluposti.
B

Boners

pre oko 2 sata

Covek je sve sam uradio, na kraju odgurnut kao sto je Nedeljkovic uradio ali ovde se nije bacio jer je bio u boljoj prilici od Svajcarca. Kod udarca sa glavom odlicna odbrana posle odlicnog suta.
J

JAGODINAC

pre oko 2 sata

Ovako Srbija treba da igra.Ovo je model!Bravo bravo bravo 👏
T

Trebinje

pre oko 2 sata

Da nema igrača Partizana ova reprezentacija bi bila u rangu Moldavije
@

@Debilcina

pre oko 2 sata

Pre ce biti u rangu Spanije
1

115

pre oko 2 sata

Daj druze leci se ,danas je igrala reprezentacija Srbije!!!
S

Slede nove metle

pre oko 2 sata

🧹
Р

Ррррр

pre oko 2 sata

😂😂😂😂😂
O

Obi Mikel

pre oko 2 sata

Ne treba zvati Arape u reprezentaciju... Bravo Mitre kralju ove igre, sam stigao loptu na ivici auta, nanizao 3 igrača i buuuuuuum ubio pauka. Doktor. Da i Rajko je Arapin, nema pojma
J

Jack Sparrow

pre oko 2 sata

Nije lepa igra nije leprsavo ali je pobeda. Ova formacija nigde osim iz prekida ne bi dala gol mora igrati jos neki kreativniji vezista uz Samardzica (Birmancevic ofanzivnije ili Maksimovic). Sve u svemu svaka cast za borbu i pobedu.
K

Kazablanka

pre oko 2 sata

Ova pobeda je potvrda sledece tvrdnje - ljudi, da bismo odigrali kvalitetnu utakmicu, MORA da bude podrske navijaca! Bez publike, sve ekipe su ocajne!
J

Jesu li imali podrsku

pre oko 2 sata

na EP u Nemackoj? Nisu? Ne palamudi, botino
a

agora

pre oko 2 sata

navijači se nisu čuli
M

Mitrandir

pre oko 2 sata

Polako, dobili smo ih kući u najnebitnijoj utakmici od tri koje smo igrali. Inače uopšte ne razumem prženje oko ove poluprijateljske utakmice. Realno Švajcarska je solidna u najboljem slučaju i ništa više, mi smo od njih napravili nekog bauka.
E

Epson

pre oko 2 sata

A sad je solidna. Solidan je taj cetvrtfinalista Eura, pritom su vrlo lako mogli i u polufinale da odu. Prestanite da umanjujete svaki dobar rezultat, cak iako njemu ne prisustvujemo cesto.
Č

Čikago

pre oko 2 sata

Švajcarska je preozbiljna reprezentacija
@

@Epson

pre oko 2 sata

Ovo nije dobar rezultat ovo je pobeda u utakmici koja je gotovo prijateljska. Ovo je ništa.
F

Figaro

pre oko 2 sata

Zdjelar pasom pokazao da je najbolji vezni igrač u reprezentaciji. Treba da igra svaki meč a ne Grujić koji ni na treningu ne igra.
D

Dejanii

pre oko 2 sata

Ali je i pokazao da ne može dati gol sa 3m . To je ona akcija iz centarsuta sa desne strane.
G

GETAFIX

pre oko 2 sata

Ono nije bio pas nego ispucavanje lopte koju je Mitrović jedva stigao.
D

Dejanii

pre oko 2 sata

@getafix kakvo ispucavanje, on je to bas tako htio. Pojma nemaš o fudbalu. Uigrana akcija 🤣🤣🤣 vidices sada kada CSKA dobije ponudu Reala. Mora neko da zamijeni Modrica, a ovaj dijeli pasove bolje nego Luka.
N

Nemanha

pre oko 2 sata

Bravo,svaka čast momci!
g

gostinjo

pre oko 2 sata

Jok. Treba vratiti Krstajica i Kokezu. Ovo nistane valja. Gubili 6:0 i 6:1 sa zalizanim Mijatovicem, a sada sa Zdjelarom gazimo siptarsku reprezentaciju.
S

Spodoba1

pre oko 2 sata

Sto ste rekli ono? Ne treba zvati Mitra jer igra tamo gde igra...ali dobro, opet ce se promeniti misljenje do sledece utakmice i opet ce se skupljati lajkovi i plusevi
T

TOOOO!!!

pre oko 2 sata

Piksi ostaje!! :)
m

moni

pre oko 2 sata

svaka čast momci...imali smo i sreće...ali velika pobeda...
c

cv

pre oko 2 sata

polako tek treba videti sta ce biti dalje bar 2.da budemo u grupi
P

PIKSI MORA

pre oko 2 sata

Da ode!
L

Leskovac123

pre oko 2 sata

Od sad svaka da se igra u Leskovcu!!!!!! Bravo momci tako se igra za Srbiju
N

Nsnsjjsjs

pre oko 2 sata

Ove pobede produzavaju agoniju i produzavaju mandat svim pogresnim ljudima.
G

Gost77

pre oko 1 sat

Tebi je pobeda Srbije agonija?? Sve si rekao time o sebi, ko si i šta si!

RED FAN

pre oko 2 sata

Veceras pobedila Srbija, pobedila i Zvezda. Lep kraj dana.
G

Gost2001

pre oko 2 sata

Koga zabolje ona stvar za cz 😂.Ne blamiraj se.
D

DraganKojic

pre oko 2 sata

Vas crobare boli najvise
P

Ppp

pre oko 2 sata

Kakva zvezda, gorbari omogucili pobedu a nije to ni bitno toliko.