Marcel Zabicer (©Reuters)
Marcel Zabicer (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Sloveniju i Austriju

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.10.24. | 09:54

Nigde nećete da nađete veće

Liga nacija u Evropi je u epicentru fudbalskih dešavanja ove nedelje, a bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju je dvojka na Sloveniju u Kazahstanu i kec na Austriju protiv Norveške.

KAZAHSTAN – SLOVENIJA (NEDELJA, 15.00), DVOJKA 1,75

Izabrane vesti

Slovenija je pre tri dana poražena od Norveške u Oslu (0:3), pa je tima Matijaža Keka skliznuo na treće mesto u Grupi 3 B divizije Lige nacija. Norvežani su prvi, dok će Jan Oblak i drugovi da se bore sa Austrijiom za drugu poziciju, mada je otvorena i borba za čelo i direktan ulazak u najbolju evropsku grupu. Kazahstan ima samo bod, autsajer je, pa gosti imaju ulogu favorita.

AUSTRIJA – NORVEŠKA (NEDELJA, 20.45), KEC 2,10

Domaćin je pobedio u četvrtak Kazahstan na svom terenu sa 4:0, pa se uključio u borbu za A diviziju Lige nacija posle samo boda u prva dva kola. Vikinzi igraju na krilima sjajnog napadača Mančester Sitija Erlinga Halanda. Norveška je razbila Sloveniju pre tri dana sa 3:0. U Oslu u prvom meču ovih timova, Skandinavci su savladali Austrijance sa 2:1 prošlog meseca, pa je ova prava prilka za revanš u Lincu na staidonu koji može da primi 19.000 gledalaca.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Liga nacijaPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara