Zajdu Jusuf (©AFP)
Zajdu Jusuf (©AFP)

Skoro tri meseca bez pobede

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.12.20. | 15:31

Sent Etjen ne zna za tri boda u Ligi 1 od 17. septembra kada je srušen Marselj na Velodromu. I danas promo kvote u Mozzartu

Sve je bilo bajno za Sent Etjen na početku šampionata. Čak je posle pobede nad Marseljom na Velodromu 17. septembra slavni klub bio na čelu Lige 1. Usledila je mega prodaja, transfer mladog defanzivca Veslija Fofane u Lester za čak 40.000.000 evra i kola su krenula nizbrdo.

Zeleni su bili u seriji od sedam poraza, ali tračak nade su dva remija sa Lilom i Dižonom u poslednja dva kola šampionata Francuske. Danas (21.00) u Sent Etjen stiže Anže koji je iznenađujuće sedmi, a ima tri pobede u poslednja četiri kola.

Izabrane vesti

Domaćin je na 15. poziciji, ali sa samo dva boda više od Remsa koji je trenutno na mestu koje vodi u niži rang. Iskusni trener Klod Puel nada se prekidu crne serije od 10 prvenstvenih mečeva bez trijumfa.

"Oporavili smo se posle serije od sedam poraza. Treba nam pobeda da nadogradimo ono što smo uradili i na mentalitetu i karakteru u prethodnih nedelja“, istakao je Puel za zvaničan sajt Lige 1.

Mozzart nudi promo kvotu na pobedu Sasuola protiv Beneventa, čak 1,80. Probajte da nađete negde veću!

Anže nije pobedio Sente Etjen u gostima od 1972. godine. Zeleni na svom stadionu imaju devet pobede uz tri remija za poslednjih 48 godina. Puel ne može da računa na povređene Grka Panajotisa Retsosa, zatim Gabrijela Silvu, Kevina Monea Pakea i Čarlsa Abija.

Anže je prošle nedelje pobedio Lorijan na svom terenu sa 2:0, ali je ostao bez dvojice bitnih igrača Sofijana Bufala i Ibrahima Amadua. Prošle sezone ova dva tima su odigrala samo jedan meč. Anže je bio ubedljiv na svom terenu, slavio je sa 4:1.


tagovi

FrancuskaFrancuska 1Sent EtjenAnžeLiga 1Francuska Liga 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara