Đovani van Bronkhorst (©Reuters)
Đovani van Bronkhorst (©Reuters)

Van Bronkhorst u čudu: Zašto nam navijači zvižde?! Nadam se da je ovo poslednji put

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.10.24. | 13:31

Holanđanin tvrdi da Bešiktaš nije zaslužio da izgubi od Ajntrahta

Radio je u Fajenordu i Rendžersu, gde navijačima zna da padne mrak na oči, ali što je doživeo u Istanbulu, nije do sada u trenerskoj karijeri. Đovani Van Bronkhorst ostao je u čudu posle poraza u Ligi Evrope od Ajntrahta iz Frankfurta, jer njega i igrače izviždali navijači Bešiktaša.

Letos je holandski strateg stigao u grad na Bosforu, obavezao se na saradnju sa crno-belima do kraja juna 2026. godine i sinoć se suočio sa prvim nerpilikama. Temperamentnim turskim navijačima teško je pao poraz od Nemaca, pa su izrazili nezadovoljstvo.

Izabrane vesti

Četiri komada od Ajaksa su progutali, tri od Ajntrahta nisu mogli, što Đovaniju van Bronkhorstu nikako ne ide u glavu.

“Bilo je zvižduka tokom utakmice. Prvi put sam to doživeo u karijeri. Ne razumem. Može li neko da mi objasni? Posle takvog nastupa… Nikada mi se to nije desilo”, nije mogao da se načudi holandski trener šta ga je snašlo:

“Mogu da zvižde, ali to nije dobro. Nadam se da je ovo poslednji put”.

Stava je i da Bešiktaš nije zaslužio da izgubi od Ajntrahta.

“Nismo zaslužili da izgubimo, nismo ovo zaslužili. Dali smo sve od sebe, protivnički golman je imao najbolje veče u karijeri”, poručio je Đovani van Bronkhorst.

Bešiktaš je posle dva kola zakucan za dno u Ligi Evrope. Nema bod, a gol-razlika mu je 1:7! Da nije tako dobro krenuo u turskoj Super ligi (ima tri boda manje od lidera Galatasaraja, ali i utakmicu manje), već bi se u takvoj sredini pričalo o smeni.



tagovi

Liga EvropeBešiktašĐovani van Bronkhorst

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara