Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Najveće iznenađenje viđeno u Podujevu

Vreme čitanja: 3min | sre. 17.07.24. | 08:05

Pročitajte ko vam je doneo novac 16. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

DANDI JUN. – STENHAUS (tip 1, kvota 1,22) – rezultat 3:0

Nova sezone škotskog Premijeršipa krenula je minulog vikenda, a već su krenuli i okršaji u tamošnjem Liga kupu, koji su, kao što se i po ovom kladioničarskom tipu može videti, odlična prilka da se nešto zaradi u Mozzartu.

MODERN – AL AHLI K. (tip 2, kvota 1,53) – rezultat 1:2

Piramids su odavno obezbedili titulu u Egiptu, pa je ostala samo borba za preživljavanje i bolje pozicije koje vode u afrička takmičenja.Modern muku muči da ostane u elitnoj grupi, dok je Al Ahli obezbedio drugu poziciju i direktan plasman u AFC Ligu šampiona.

HIBERNIJANS – KVINS PARK (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 5:1

Iako se drugačije misli, razlika u kvalitetu škostkih ekipa iz Prmijeršipa i Čempionšipa je ipak velika. Da je tako govori i ovaj rezultat u okviru tamošnjeg Liga kupa.

CELJE – FLORA (tip 1, kvota 1,08) – rezultat 2:1

Obavili su Grofovi posao još prošle sedmice kada su demontirali rivala sa 5:0, tako da je susret na stadionu Zdežele bio više revijalan, da se pokažu pred svojim navijačima, nego što je bio takmičarski.

KOPENHAGEN – SONDERJIL (tip 1, kvota 1,48) – rezultat 3:2

Prijateljski sudar dva danska fudbalska kluba koji su navijačima u trening cenrtu domaće ekipe priredili veoma lepufudbalsko popodne. A pritom i brojnim Mozzartovim igračima koji su na tikete stavili ovaj tip.

DANFERMLAJN – FORFAR (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 0:2

Liga kup Škotske je danas u Mozzartu bio možda i najpopularnije takmičenje, čak i popularnije od kvalifikacija za Ligu šampiona. Nažalost, bilo je i ovakvih promašaja.

PRECRTANO

BALKANI – S. KOLOMA (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 0:1 (1:2 pr, 5:6 pen)

Na 39 stepeni u Podujevu nije došlo do temperaturnog šoka, ali jeste emotivnog. Plakaće u Balkaniju narednih meseci, jer su dozvolili da im se fudbalski liliputanci nasmeju pravo u lice. Govori to nešto o Santa Kolomi, njihovom karakteru koji im nije dozvolio da se predaju posle poraza u prvom meču (0:1). A govori nešto i o tome kakav fudbal se igra na tzv. Kosovu.

Opširnije OVDE

MONTROUZ – MADERVEL (tip 1, kvota 1,42) – rezultat 1:1 (4:5 pen)

Škotski Liga kup se našao danas na mnogim Mozzart tiketima, a jedan od najigranijih parova je bio upravo ovaj. Nažalost, Škoti su se potrudili da „napokoste“ našim igračima...

HAMILTON – STIRING (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 0:0 (1:3)

Sudar drugo i četvrtoligaša u škotskom Liga kupa završen je bez pogodaka, pa su o tome ko će dalje da se probije odlučivali penali koji su na kraju išli na ruku gostima iz četvrtog ranga tamošnjeg fudbala.

HELSINKI – PANEVEDŽIS (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 1:1

Pošto su Litvanci dobili prvi meč sa 4:1 pred svojim navijačima, večerras se u finskoj prestonici igrali, čini se tek tako. Što i rezultat govori.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara