Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Za goleade zaslužni Fener i Rusi

Vreme čitanja: 3min | ned. 14.07.24. | 08:20

Pogledajte ko vam je 13. jula doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

VIKING - KRISTIJANSUND (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 2:0 (0:0)

Golovi u pravom vreme. Svendsen je pogodio u 46, a potom i u 67. za sigurnu pobedu domaćina. Za nas još bitnije... Možemo ovaj par da zaokružimo.

ZENIT - KRASNODAR (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 4:2 (3:0)

Još jedan trofej za Zenit. Ovoga puta u Superkupu Rusije. U finalu je savladan Krasnodar, a sve je već bilo kristalno jasno u prvom poluvremenu kada je na semaforu stajalo 3:0. Sve posle toga je bila samo formalnost.

PANATINAIKOS - AEK LARNAKA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:1 (1:0)

Iako je samo prijateljska utakmica, Panatinaikos je odradio što se od njega očekuje. Rutinska pobeda protiv Kiprana. Bakasetas je bio dva puta strelac i on je bio najzaslužniji za siguran trijumf.

RIGAS - BFC (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 2:1 (0:1)

Nije bilo lako kao što smo očekivali. Došlo je do totalnog preokreta. Imali su gosti prednost na poluvremenu posle ranog gola, ali je domaćin u 75. i 80. došao do preokreta i nastavio Kup takmičenje uprkos činjenici da su od 70. minuta bili sa igračem manje na terenu.

FENERBAHČE - STRAZBUR (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 4:0 (4:0)

Dobio je poduži odmor Dušan Tadić posle Evropskog prvenstva. I da se oporavi, regeneriše telo, ali i da sabere misli i od svega odmori glavu. Nisu u Fenerbahčeu želeli da ga cede, imao je Žoze Murinjo razumevanja.

Vreme za oporavak je prošlo, kapiten Srbije vratio se na teren i pokazao da je prava lisica. Zna Dušan Tadić kako i gde da se pošalje lopta, kako da je zavrne i saigračima servira gol. Ako je ne taknu – završiće u mreži. No, na to nije bio spreman golman Strazbura, morao je da je vadi. Jednom zbog poteza srpskog plejmejkera, sve skupa – četiri puta. Fenerbahče je u Gracu deklasirao Strazbur – 4:0 (4:0).

Opširnije OVDE.

KASEROS - TELJERES (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:1 (1:0)

Kao i uvek, u Argentini je zanimljivo. Domaćin je slavio golovima Akoste i Lune što je bilo sasvim dovoljno da ovaj par zaokružimo.

PRECRTANO

BRAN - HAVESUND (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:1 (0:0)

Nismo se danas proslavili u Nerveškoj. Međutim, bilo je tako blizu. Dugo je na semaforu bilo 0:0, ali je domaćin poveo u pravom trenutku. Pogodak Varminga u 71. minutu je naizgled bio dovoljan za trijumf, ali sve je pokvario autogol u 84.

BENFIKA - SELTA (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 2:2 (2:0)

Sve je tako lepo počelo. Benfika je blistala u prvom poluvremenu zbog dva gola Pavlidisa, ali onda potpuno druga slika u nastavku. Selta dolazi do izjednačenja i na kraju se meč završava nerešenim rezultatom.

SANDEFJORD - BODE/GLIMT (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 2:1 (1:0)

Zahuktalo se prvenstvo u Norveškoj. Očekivali smo da gosti ovde dođu do pobede, ali nažalost gol je stigao prekasno. U tom momentu Sandefjord je već imao komotnih 2:0 i na kraju su došli do tri boda.

FCSB - UNIVERZITATEA KLUŽ (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:1 (0:0)

Nismo dobro počeli u Rumuniji. U prvom kolu smo očekivali ovde pobedu domaćina, ali je ekipa Kluža izvukla bod na startu nacionalnog takmičenja.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara