Fudbaler Salcburga Kamil Pjatkovski (©Reuters)
Fudbaler Salcburga Kamil Pjatkovski (©Reuters)

Pobede Salcburga i Leverkuzena uz Mozzart vrede najviše

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.10.24. | 11:11

Nigde nećete naći veće kvote na ova dva keca

Ovog utorka se nastavlja Liga šampiona. Počinje drugo kolo, a bukmejkeri Mozzarta su pripremili iznenađenje za dve utakmice.

Pobede Salcburga nad debitantnom u eliti Brestom, odnosno Bajer Leverkuzena nad Milanom će donositi najveće kvote na svetu. Ispratite slobodno i druge, nigde nećete naći kečeve jake kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Mladi tim Salcburga je uspeo da se domogne Lige šampiona pobedama u kvalifikacijama nad Tventeom i Dinamom iz Kijeva. Zaslužio je mesto u eliti, ali očigledno je da Aleksa Terzić, Petar Ratkov i drugovi moraju da stiču još mnogo iskustva da bi se ravnopravno borili za bodove u njoj. Premijera im je prošla neslavno, vicešampiona Austrije je deklasirala Sparta u Pragu sa 3:0. Poljuljalo im je to samopouzdanje, u prvenstvu ih je kasnije šokirao i Tirol (0:0), ali posle pobede nad Austrijom iz Beča (2:0) u subotu deluje da su Bikovi ponovo na pravom putu. Brest je prošle sezone bio hit Francuske, mimo svih očekivanja je zauzeo treću poziciju i zato ga gledamo u Ligi šampiona. Međutim, to više nije isti tim. U prvenstvu posle šest kola ima samo šest bodova i deluje da će se boriti za opstanak. Na debitantskom meču u eliti je doduše došao do pobede, i to baš protiv prvaka Austrije Šturma sa 2:1. S tim da je tada igrao kod kuće.

BAJER LEVERKUZEN - MILAN (UTORAK, 21.00), KEC 1.70

Jedan od derbija drugog kola elitnog takmičenja. Bajer Leverkuzen je kao aktuelni šampion Nemačke i viceprvak Lige Evrope jedan od glavnih favorita za osvajanje Lige šampiona. Milan, kao sedmostruki prvak Starog kontinenta, uvek nosi tu ulogu barem iz senke. Ovo će biti prvi put da se Farmaceuti i Rosoneri sastanu, a nije baš idealan trenutak za njih da baš sada odmere snagu. Jer, u poslednjih desetak dana su i jedni i drugi igrali derbije. Leverkuzen je prošle subote, gostovao je najvećem rivalu u borbi za titulu Bajernu u Minhenu. I uspeo da izbegne poraz, iako su Bavarci bili bolji na terenu meč je završen rezultatom 1:1. Milan je nedelju dana pre toga trijumfovao u gradskom derbiju, bio je bolji od aktuelnog prvaka Italije Intera sa 2:1. Posle toga je u petak rutinski savladao i Leče, sa 3:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara