Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Barsina pobeda za uživanje

Vreme čitanja: 4min | uto. 14.05.24. | 08:00

Pročitajte ko vam je doneo novac 13. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

ZAOKRUŽENO

Izabrane vesti

BARSELONA - REAL SOSIJEDAD (tip 1, kvota 1,75), rezultat 2:0

Naučila Barselona da igra ponedeljkom. Uglavnom je na terenu vikendom u prvenstvu, utorkom ili sredom u Ligi šampiona, ali se snalazi i prvog radnog dana u sedmici. Doduše, opet nije išlo glatko, kao nedavno protiv Valensije, s tim da je za nju najvažnije da je dopisala bodove u završnom susretu 35. kola, pošto je uzela meru evropskom Sosijedadu – 2:0.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

FJORENTINA - MONCA (tip 1, kvota 1,52) , rezultat 2:1

Osmo mesto u Seriji A, koje vodi u Evropu, obojeno je ljubičastom bojom. Fjorentina je iskoristila šansu, pobedila je Moncu na svom terenu i preskočila Napoli – 2:1. Branilac titule, aktuelni šampion, doživeo je tako još jedan težak udarac, jer kako stvari stoje, završiće sezonu u dubini sredine tabele.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

GOŠK - ZRINJSKI (tip 2, kvota 1,35), rezultat 1:4

Nije Zrinjski odustao od borbe za titulu, ali će mu biti teško da do kraja prvenstva stigne prednost Borca. I dalje je pet bodova posle ubedljivog slavlja Mostaraca nad GOŠK-om. Sa dva gola je ekipu ka ubedljivom slavlju pogurao Mario Ćuže.

GETEBORG – MALME (tip 2, kvota, 1,68), rezultat 0:3

Jeste pogrešio u prošlom kolu, što mu je bio jedini kiks u prvenstvu, ali je Malme odmah uzvratio. Slavio je 3:0 na gostovanju Geteborgu i učvrstio se na čelu tabele prvenstva Švedske. Dva gola u prvom delu, da ne bude stresa u drugom u kome je Malme podebljao prednost.

B36 TORŠAVN – STREJMUR (tip 1, kvota 1,32), rezultat 1:0

Duže od mesec dana nije znao B36 Toršavn za pobedu u prvenstvu, jeste dobio dva meča u Kupu Farskih Ostrva, međutim, probudio se i u borbi za bodove. Protiv tima koji je skupio samo četiri boda u prvih devet kola poveo je već u 13. minutu i prednost zadržao do kraja.

SKALA – HB TORŠAVN (tip 2, kvota 1,27), rezultat 0:3

Vodi HB Toršavn sa Vikingurom trku za prvo mesto i posle poraza lidera stigao ga je na vrhu tabele. Sve zato što je opravdao ulogu favorita na gostovanju Skali. Jeste se mučio u prvom poluvremenu, međutim, već početkom durgog je poveo i usmerio meč u željenom pravcu.

VAŠAŠ – HALADAŠ (tip 1, kvota 1,18), rezultat 1:0

Vrlo bitnu pobedu ostvario je Vašaš u nameri da zadrži prednost nad Đerom i ostvari plasman u Prvu ligu Mađarske. Tamo se već plasirala Niđerhaza, a želi i Vašaš koji je protiv Haladaša propustio da realizuje penal, ali je u 28. uspeo da stekn vođstvo i zadrži ga.

AL HOLUD – DŽEDA (tip 1, kvota 1,37), rezultat 2:1

Al Kacija je prva u Drugoj ligi Saudijske Arabije, Al Holud i Al Orubah su u samo bod razlike, a kako tri prvoplasirana tima idu u elitu, onda je za Al Holud bilo važno da dobije Džedu. Učinio je to bez većih problema, tako što je postizao golove u završnicama oba poluvremena, a gost smanjo tek u nadoknadi.

PRECRTANO

KLUB BRIŽ - UNION SEN ŽILOAZ (tip 1, kvota 2,05), rezultat 2:2

Od povratka u najjači rang belgijskog fudbala pre tri godine nekadašnji višestruki šampion Union Sen Žiloaz konsantno je pri vrhu Župiler pro lige, čak je i završavao kao prvi u njenom osnovnom delu, ali nikako da osvoji titulu. Klub Briž, pa Antverpen pokvarili su planove nekada slavnog briselskog kluba, a ove sezone bi to mogao da bude gradski rival Anderleht ili ponovo crno-plavi iz Briža. Saznaćemo narednog vikenda posle njiihovog međusobnog okršaja. Sa sedam bodova više od Anderlehta, 18 od Antverpena, a 19 od Klub Briža ušli su Unionovi fudbaleri u plej-of belgijskog prvenstva. Ali, nakon večerašnjeg remija sa Brižom u gostima (2:2) ostaju na trećem mestu i dva kola pre kraja samo teorija ih i dalje čuva u konkurenciji za tron.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

ASTON VILA - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,85), rezultat 3:3

Krajem prošlog veka svetski poznat bio je pop bend iz Birmingema Djuran Djuran. I dalje je aktivan, s dosta manjom popularnošću, ali večeras će se njihovi taktovi slušati sa posebnim uživanjem u rodnom gradu. I posvetom 20-godišnjem Kolumbijcu Džonu Djuranu, koji je s dva gola po ulasku sa klupe sprečio poraz od Liverpula i doneo remi 3:3 koji domaćine značajno približava ka Ligi šampiona.

Izveštaj sa utakmice pročitajte OVDE.


 


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara