Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Prodali svi Italijani

Vreme čitanja: 3min | pet. 12.05.23. | 07:58

Pročitajte ko vam je doneo novac 11. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

VEST HEM – AZ (tip 1, kvota 1,68) – rezultat 2:1

Preokret u Londonu! Majkl Antonio je samo osam minuta posle izjednačenja, doneo prednost Vest Hemu u 75. minutu. Agerd je šutirao posle centaršuta Rajsa, Sugavara izbio loptu sa gol-linije, ali samo do Antonija koji ju je sa dva metra poslao u mrežu.

Opširnije OVDE

ROMA – LEVERKUZEN (tip 1, kvota 2,30) – rezultat 1:0

U spektakularnom ambijentu na Olimpiku dostojnom završnice Lige šampiona, Roma je na startu meča veliku priliku posle prekida i šuta Ibanjeza ali je Hradecki odbranio. Sve što je Leverkuzen uspeo u prvih 45 minuta su solidni pokušaji Andriha i Virca. Utakmica po Murinjovim standardima... Vrebala je Vučica priliku i dočekala je u 63. minutu.

Opširnije OVDE

PADOVA – PERGOLETEZE (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:0

Počeli su plej-of u Seriji C, to jest trećoj ligi italijanskog fudbala. Dalje, u drugo kolo ide Padova nakon minimaln pobede, klasične italijanske, i to golom Lugvorija. Više negop dovoljno za prolazak ovog kladilačkog tipa.

AL DŽAZIRA –KALBA (tip 1, kvota 1, 85) – rezultat 2:0

Završena je sezona u Pro ligi u Ujedinjenoim Arapskim Emiratima, a ovaj meč praktično ništa nije ni odlučivao, igra se „za slavu“. Zato je ovde pobeda favorizovamnog domaćina bila viđena. I dočekana.

PRECRTANO

FJORENTINA – BAZEL (tip 1, kvota 1,38) – rezultat 1:2

Švajcarci kao da su resetovali vreme i vratili se u prethodnu deceniju. I pre ove večeri Bazel je bio apsolutni hit Lige Konferencija, a tek posle pravog malog čuda na Artemio Frankiju.

Opširnije OVDE

JUVENTUS – SEVILJA (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 1:1

Sevilja izgleda nepobedivo,. Juve tokom ove sezone ne deluje stabilno i zato se pobeda „večitog šampiona“ Lige Evrope crtala i delovala izvesnom sve dok se Italijani, tipično za njih u svim sportovima, u svim takmičenjima, nisu spasli, pogotkom u sedmom minutu nadokanade, a da ni samo ne znaju kako.

Opširnije OVDE

ROMA – LEVERKUZEN (tip GG, kvota 1,92) – rezultat 1:0

Bove je krenuo u prodora sa sredine terena i proigrao Ejbrahama čiji šut je Hradecki odbranio. Ali Bove je sve ispratio i stigao da otpadak pretvori u gol. I ispostaviće se, pobedu.

Opširnije OVDE

LUDOGOREC – Č. MORE (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:2 (4:1 pen)

Triler u polufinalu bugarskog kupa iz kojeg je Ludogorec, na jedvite jade izašao kao bolji. Iako je nosio prednost od 2:1 iz prvog meča, u drugom je gostima dozvolio da gah umalo sruše pošto su do drugog gola došli u šestom minutu sudijske nadoknade. Kada se došlo do penala, pokazalo se koja je ekipa ozbiljnija, te će „luda šuma“ igrati za pehar protiv CSKA 24. maja.

HOBRO – FREMAD (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 1:2

Borba na žovot i smrt u danskoj Drugoj diviziji, bitka za opstanak koju je Hobro izgubio golom u 94, minutu. No, tri kola pre kraja sezone ima i dalje četiri poena prednosti nad današnjim rivalom koji zauzima jednu od dve pozicije koja voode u niži rang.

FJOLRIN – TROTUL R. (tip 1, kvota 1,42) – rezultat 3:3

Serija, kanonada golova na Severnom Atlantiku u zemlji leda i vatre u kojoj je tek krenula nova fudbalska sezona. Vodio je domaćin sa 3:1 sve do 90. minuta kada je sve otišlo dođavola. I vođstvo i mnogi tiketi.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara