Komentari na vest

Pančevci dali Zoranu Popoviću ponudu koja se teško odbija

J

Jedinstvo Vlajkovac

pre 3 meseca

Naizgled dobar klub ali samo naizgled. Proveriti odakle Santracu nekretnine u Bg. Od kojih para, od koje plate.
S

Santrac-Malovic

pre 3 meseca

Tandem kida kako radi posao. Prste ponude koje se ne odbijaju a duzni i bivsim igracima, bivsim trenerima, sadasnjim igracima. Jako nekorektan klub.
S

Sta radi tandem Santrac-Malovic

pre 3 meseca

Prvo isplatite igracima i trenerima dugovanja pa onda davajte ponude koje se tesko odbijaju. Duzni Bogu i narodu a ovamo radi crni fond stranke jako
3

3579

pre 3 meseca

Бранио, између осталих, и за Војводину!
D

Deyan X

pre 3 meseca

Sta bi sa Mijatovicem? Decko je branio ok. Voleo bih da Zeleznicar funcionise kao pravi domacinski klub....ali od toga nema nista. Eto taj mali Kahvic, CZ trazi za njega 600k, a mislim da su to smesne pare, jer ce decko tek da "explodira "... Naravno,treba i iskustva malo... Eto Milunovic iz CZ bi bio dobar za Zelju .. uz mladog Obradovica, i Stankovica odlicno.
G

Ggjkb

pre 3 meseca

Vrlo važno
P

Pratim Zelju

pre 3 meseca

Stankovic na golu je sasvim ok, decko od 26 god, prosao zvezdinu skolu, nije linijas, jos nije prodat. ne vidim razlog zasto bi doveli popa ako je on tu. decko je u najboljim godinama i trebaju mu minuti, a moze i da se proda. pop je odlican, da se razumemo, ali bolje je taj novac uloziti u stopera. eto ga milunovic slobodan,a verovatno i sanicanin. voja stankovic i hajdin mislim da nisu lideri kao ova dvojica, pa ih zato ne bih gurao u postavu nego da zamenjuju ako su vec tu. obradovic stoper, mlad, pouzdan. dovesti bekove, ovaj stranac ndiaje los, konatar nekonstantan.naci bolje opcije. zadnji vezni - potreban neko iskusan i jak - najbolje bi bilo sanogo ako ga menadzer nije vec nekom uvalio. mali djordjevic odlican-kapiten. napad marreh romanic - odlicni, naci AMC - predlazem mituljikica na pozajmicu, ili nekog, napad kahvic odlazi koliko vidim - dati sansu opet nekom mladom. 4-2-3-1 je najbolja prica za nas
К

Косингас

pre 3 meseca

Поповић НИЈЕ рођени Београђанин. Поповић је рођен у Пакрацу, у Републици Српској Крајини!
V

Vuvu

pre 3 meseca

Jaka stvar!
J

Joo

pre 3 meseca

Napisali ste rodjeni Beogradjanin jeste li sigurni u to
G

Gostivar

pre 3 meseca

novopeceni beOgradjanin
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Sa srecom pope. Odlican golman I covek pre svega. Jedino u pogresno vreme u Zvezdi ....
l

ligquite

pre 3 meseca

Covek pregovara sa klubom iz austrije al je iz Panceva dobio ponudu koja se ne odbija? Pa nisu ga iz Arabije zvali, sta je ovo ljudi? Kakve su ovo radnje u sportu kod nas kad cvetamo u odnosu na austriju.
И

И

pre 3 meseca

Stoji da kod nas ima svačega, ali prosečan klub u Austriji će mu u najboljem slučaju dati 5 hiljada evra mesečno, ako mu naši daju 2-3 nema razloga da ode. Bez obzira što mi znamo da je odličan golman, nema CV koji bi mu preko napravio veliku platu.
O

Odgovorn na kom ispod

pre 3 meseca

Druze da li ti stvarno mislis da ijedan igrac clan startnih 11 bilo kog kluba u nasoj ligi igra za 2-3 hiljade € to je mozda bilo pre 4-5 godina sad je to drasticno skocilo igraju kod nas igraci za ozbiljne pare...
M

Marko Srbija

pre 3 meseca

2-3 hiljade je odlicna plata.Ne daju se bas tako pare lako.
p

pitanje

pre 3 meseca

Sta mislite koliko € mesecno?
9

999

pre 3 meseca

Ispod 10 hiljada nije sigurno
P

Pazi

pre 3 meseca

Minimalac, naravno.
b

bane 1234

pre 3 meseca

20k mesecno
B

Burek

pre 3 meseca

Odličan potez Pančevaca !
S

Sacuvajme12

pre 3 meseca

Nije odigrao 70 meceva za Zvezdu, nazalost odigrao je svega 30-ak.
m

mek

pre 3 meseca

Odlican golman, ali odakle 70 mečeva?
n

nemaju pojma

pre 3 meseca

17
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Po protokolu utakmica! Bio je deo ekipe koja je taj dan zvanično izašla na utakmicu, nezavisno od toga da li je počeo, bio na klupi, ušao/izašao! Protokol je jedino zvanično merilo!
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Iz nekog ludog razloga smo počeli da računamo i prijateljske utakmice na našu žalost spustili smo se na nivo partizana što se tiče te gluposti.
k

kop22

pre 3 meseca

U Zvezdi racunaju i prijateljske..
N

Nenad1246

pre 3 meseca

@zvlat Batali ti fudbal. Računa se kad igrač počne ili uđe kao zamena dok traje utakmica. Svakavih gluposti je bilo nalupetano ali ovo je prvi put da je neko lupio da se računa sedenje na klupi ahahahaha. Vodimu se toliko jer smo bez ikakvog razloga počeli prijateljske da brojimo.