Komentari na vest

GOTOVO: Miloš Teodosić ostaje u Crvenoj zvezdi!

O

Oregon Dzek

pre 12 dana

Najbolja vest za sve ljubitelje košarke a posebno za Zvezdaše! Ovakvom majstoru je dovoljno 10-15 minuta po utakmici da pokaže zašto ga žele u svakoj ekipi EL
I

Ilic i Lazarevic

pre 12 dana

...Napolje iz kluba!
T

Tandaramandara

pre 12 dana

Jel to Ostoja dao duple sendviče danas?
z

zvezdasrbija23

pre 12 dana

zvezda idea.
D

Djurisic u Zvezdu

pre 13 dana

Prvo da se mi ratosiljamo ove dvojice Najgorih igraca koji su ikada igrali u Zvezdi Lazarevica i Ilica,prvo njima dvojici da vidimo ledja pa ce mo sve ostalo lako,to je ono glavno sto Zvezdasi ocekuju od uprave!
T

Tandaramandara

pre 12 dana

Smaraš druže . Napisao si dvadeset istih komentara. Neće oni nigde!
S

Severna strana.

pre 12 dana

@Tandaramandara... A sta je pogresno napisao? Ako ti se ne svidja idi gledaj Teletabise i igraj Majnkraft klinac!
Г

Гробар54

pre 12 dana

Лазаревић је одиграо "утакмицу" сезоне против Нанелија.Жртвововали су његову главу,али су постигли циљ!Да видим колико би играча Звезде, жртвовали своју главу?!
D

Da odu iz kluba....

pre 13 dana

SAMO DA LAZAREVIC I ILIC STO PRE ODU IZ KLUBA,TO CE NAM BITI NAJVECE POJACANJE!
k

kakavglupnaslov

pre 13 dana

Dobrodošao!
K

Kcmgmg

pre 13 dana

Maestro !!!
R

Reall

pre 13 dana

To legendo. Takvig majstora vredi gledati makar igrao sam po pet minuta
B

BCS Šabac

pre 13 dana

A gde će?
4

454

pre 13 dana

Ovo je možda i najvažniji potpis za Zvezdu ovog leta. Teo je iskusan i namazan igrač, nije ga poremetila ni bajka grobarskih medija o njegovom razvodu. Uspeli su u tome da Vildozom ( predhodno i sa Kalinom) ali kod ovakvog vuka to ne prolazi. Videćemo ko će sledeći biti na udaru .
@

@454

pre 13 dana

Sa Kalinom uspeli nisu, uzeo im sce trofeje, a tek sad kad se vrati spasa im tek nema
4

454

pre 12 dana

U pravu si ali su pokušali. Nikad tako nešto nismo čitali za nekog igrača Partizana
p

psyhhodelija

pre 13 dana

I SVEEE JE KAOO PREE,OPET SI ŠAMPION
K

Kalabasas

pre 13 dana

Pa on ove derbije i aba ligu može da igra do 45 e,EL je druga prica puno utakmica,intenzitet jači...puknes u januaru...
N

Nemanja 12345

pre 13 dana

Imati jednog kosarkaskog maga u ekipi kao sto je Teo,znaci celoj ekipi.Na samopouzdanju.Idemo Teeeo do nove tripltitule!!!
S

Sasa1234

pre 13 dana

Ako se ispostavi tačno ova pojačanja koja se najavljuju, ja bi napao Motlija iz Fenera kao prvu opciju na 5ici, ne mogu Mitrović Plavšić i Bolomboj, treba nam jedna zvijer...i kad bi mogla jedna ozbiljna červorka, tipa Jabuselea, Šengelije, Clayburn- ma da pitanje je koliko je realno.... 1.Codi, Teo, Yago 2. Nedović, Cannan, Lazić 3.Kalinić, Geidreaitis, Djurišić (Dobrić) 4.Yabusele, Davidovac, Tompkins 5.Motley, Mitrović, Plavšić To bi već bila ozbiljna ekipa 4.Yabusele,
S

Sasa1234

pre 13 dana

5.Bolomboy zaboravih napisati
7

777

pre 13 dana

Ma da brate kako da ne.. Koji Yabusele ?
k

koskasb

pre 13 dana

a Bolomboy?
c

c11

pre 13 dana

top
P

Pst

pre 12 dana

Tim ne cini slaganje slicica u albumu.
K

Kraljević Marko

pre 13 dana

Ove godine mu je odbrana bila slaba ali zato je u napadu bio katastrofalan.
G

GETAFIX

pre 13 dana

Imao je slabih izdanja ali veći deo sezone je nosio ekipu. Probaj sa drugim sportom da izbaciš frustracije.

Искрено речено

pre 13 dana

вас је пометлао 8 пута заредом..доста
G

Gost233

pre 13 dana

E jaka m... Na kraju sledeće sezone imaće 42 godine!
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

Oleoleoleeeeoooo Teo Teo oleoleloooo Teo Teo oleoleloooo Teo Teo oleoleloooo Teo Teo 💪💪💪💪💪💪🏆🏆🏆🏆🏆

Fuenlabrada

pre 13 dana

Ko ti drma kavez???
Z

ZingaroBL

pre 13 dana

Kao u pjesmi Indexa:"Teo ili neee, ti si meni sve..naj, naj...u svemu naj... Cigani, otvorite, sto se kaze, cetvoro ociju...da pohvatamo sve magije ovog carobnjaka... Srecno maestro i da te posluzi zdravlje!
C

CZV22

pre 13 dana

IDEMO POSLEDNjI PLES VELIKOG MILOŠA!!!
Z

Zumbul

pre 13 dana

Partizanu interesantni Meli,Miki,Silds,Haket,Motli,Mehmetoglu... Zvezdi isto Motli,Klajburn,Loyd,Dorsi,
B

Bojan 11080

pre 13 dana

Teo u kosarci, Magiko u fudbalu, nisu bitne godine, nego klasa, neka Teo igra 10 min, Katai 25, opet su doktori za vecinu....
K

Kup

pre 13 dana

Po komentarima vidiš kakvi su to ljudi, Lazarević je drvo i slično, pa on je ove godine odigrao za ceo tim po instrukcijama Nebojše, žrtvovao ga je protiv Nanelija..dečko je našminkana, slikali ga kao ženu posle šminkanja, sve uradio za tim i sada ga terate i vredjate...tako ste i Filipa terali, mislite da vam Nebojša nije to zaboravio...ali, sve dok pare idu, ostaviće sve to sa strane...a posle biće vredjanja kako je bilo dok ste bili dva različita tima ...na samom početku
A

ABCDE

pre 13 dana

Teo igra mozgom. Nikad on nije imao neke atletske vestine,tako da ovo nije lose. Mekentajer nije dosao,kao ni Kenan...Nismo mi klub kao neki koji su pruzili rukua igraci se obecali...dok ne potpisu zvanicno nista. Ako je istina da je Hanga otiso,juriti Djurisica,pa sta bude.
H

Hanga u Spaniji

pre 13 dana

Jeste istina je,Hanga je otisao iz Zvezde,eno objavio Zurnal, sad je idealna prilika da se dovede Djurisic na njegovo mesto!
M

Marko6789

pre 13 dana

Ceka se draft, ukoliko bude visoko na draftu Zvezda nema sanse, ali ...
d

dexiko

pre 13 dana

Teo je najbolji evropski plejmejker ikada ako gledamo razigravanje saigrača(asistencije).Nikada nije igrao na fizikalije već na mozak,tako da i u ovim godinama može biti veoma koristan.Čast i privilegija je gledati ga u zvezdinom dresu.Za sada odličan pisao kluba,zadržavamo najbolje iz ove sezone i na to dovodimo odlične igrače.BRAVO!!!
D

DDF

pre 13 dana

Jedan od najboljih svih vremena,ispred njega ima sigurno 5 i vise plejmekera u istoriji evropske i el kosarke...Drazen Petrovic,Djordjevic,Slukas imaju daleko vise uspeha od Teodosica
d

dkcz

pre 13 dana

Teo volim te ko brata
M

Milan0111

pre 13 dana

Za sve nas koji volimo Zvezdu i pravu košarku ovo je najbolja vest koju smo mogli da vidimo
D

Djurisic

pre 13 dana

Hanga je zvanicno otisao iz Zvezde,eno objavili svi mediji,taman eto sad dobre prilike i slobodnog mesta da dovedemo Djurisica iz Mege na Hangino mesto,mali je 50 puta bolji igrac od njega!
@

@djurisic

pre 13 dana

nije bolji nego 15 godina mladji, Hanga je klasa za sebe
S

Sever4ever

pre 13 dana

@@djurisic... Kao Zvezdas ovo kazem,U ovom momentu mali Djurisic je licno Dzordan za matorog i istrosenog Hangu,bolji od njega 50 puta i NBA potencijal!
@

@djurisic @sever4ever

pre 13 dana

...a ko ce odbranu da nam igra? bila je slaba ove godine, odlaskom hange ce biti jos slabija. nemamo 40 miliona budzet, pa da dovodimo samo napadace i igramo na kos vise, mada i ovi sa 40 miliona ako zele neki rezultat, dovode defanzivce. kosarka se ne igra na jednoj polovini. za hanginu odbranu, iskustvo, sto zna i na prodor kada se ukaze prilika, da podeli asistenciju, pogodi preko ruke za 3 kada je vazno, tesko cemo naci zamenu.
9

9292

pre 13 dana

zelim mu da se oprosti od zvezde sa fajnal forom evrolige
D

Dvojica suvisnih...

pre 13 dana

Hocemo li ikada docekati da nam se konacno posreci pa da ona dva najgora balvana Lazarevic i Ilic konacno odu iz kluba,ja ne mogu da verujem da nasa uprava razmatra da ih zadrzi i naredne sezone,ljudi moji pa njih dvojica su zadnje 2 god koliko su u Zvezdi imali neverovatan prosek od 1.2 poena po mecu, i mi takve igrace i dalje drzimo u klubu ccc...prosto neverovatno🤦
a

anelej110

pre 13 dana

Navijaci moraju da vrse konstantan pritisak i morace da ih otpuste, kao i sto mora da se vrsi konstantan pritisak oko dovodjenja POJACANJA za ovu sezonu, pod moranje je da dodju kodi,moneke,kalina,kenan,djurisic i jedan bek suter najidealnije bi bilo da to bude Lojd!
T

Tako je

pre 13 dana

@Dvojica, Slazem se potpuno👍 Njih dvojica ne bi mogli ni u Ciboni da igraju po kvalitetu a kamoli Zvezdi, mozda bi jedino imali kvalitet za drugu ABA ligu(ABA-2) tu bi jedino mogli da igraju i nigde vise,Najgora 2 igraca koja su igrali u Zvezdi u zadnjih 30 godina a i vise,to svi od navijaca znaju i vide svojim ocima osim nase uprave koja se pravi da to ne vidi!
K

Kuzmic broj 2

pre 13 dana

@anelej110. Ja sam mislio da se nasa uprava opametila posle slucaja Kuzmic i onog mucenja sa njim i drzanja njega u klubu 4-5 godina iako smo svi znali da on nema vise kvalitet za Zvezdu i da je za penziju, evo sad nasa uprava OPET ponavlja istu gresku, ovaj put sa Lazarevicem i Ilicem ponovo, gde svi vidimo svojim ocima da njih dvojica nemaju blage veze sa kosarkom i da su igraci za Trecu ligu a nasa uprava isto ko sa Kuzmicem planira da ih drzi u klubu jos 4-5 godina,ja prosto ne mogu da verujem,sami sebi stvaramo ogromne probleme u timu sa igracima koji nemaju kvalitet ni za ABA 2, a kamoli za Zvezdu i EL!
a

ahahah

pre 13 dana

Lazrevic van doneo aba titulu. Bar zbog toga mora biti u 12
Љ

Љубиша

pre 13 dana

Добра вест. Лепо је кад се играч врати да заврши каријеру у клубу у коме је поникао.
O

Otisao Hanga

pre 13 dana

Hanga nije vise igrac Zvezde, otisao u Spaniju, eno objavio Zurnal!
T

Teooo

pre 13 dana

Ostade brat sa 37 leta da zlostavlja one narikače iz Humske 🤣🤣. Teo je da ostane 'teo, samo je Zvezdu voleo ❤🤍
H

Hhaha

pre 13 dana

Izadje u Evropu i vrati se 16i 🥲
M

Miloš Teodosić je

pre 13 dana

Najbolji kapiten koga je ova država ikada imala u košarci. Zbog realno lošijih saigrača nije nikada uzeo zlato, ali je najviše sebe podigao u mojim očima protiv Litvanije 2015 godine, kada je dao onu ludu trojku, pa smo imali izglednu situaciju za pobedu ili produžetak i kada je Bogdan ispao glup i tada ništa nije rekao nego je samo prećutao i okrenuo se kao i Bjelica jer šta ćeš dobiti deranjem na dečka koji ima perspektivu da bude dobar?
Љ

Љубиша

pre 13 dana

Тео је добар играч и пуно је дао репрезентацији али проглашавати га за најбољег капитена икада!? Поред легенди које су узимале злата свуда и које су и кошаркашкој кући славних. Колико имаш година?
B

Bata Kanda

pre 13 dana

Lepo je videti Tea na terenu kako hrabri i pomaže Zvezdinu mladost a i njemu je lepo klub pomogao da ostane sa Jelisavetom i da se svi slažu
z

zaks

pre 13 dana

Dovoljno je da odigra 15-tak minuta , po potrebi i to je to.Bravo!
9

95

pre 13 dana

Čast i privilegija je gledati ovakvog majstora u našoj Zvezdi! Nema još mnogo ovakvih čarobnjaka u basketu! Nadam se da ćemo još dugo uživati u magiji

VecaBg1971

pre 13 dana

Cekajte bre, vidim da su redom svi presrecni potpisom "mladog i perspektivnog" Teodosica. Pitam se zbog cega, kad su se pre zaboravile njegove "bravure" u najbitnijim utakmicama sezone, na kraju, kako je odigrao?! Teo je pocetkom sezone bio solidan, cak sta vise, odlican, kako je sezona odmicala on je bio sve gori i gori, vrhunac su mu bile plej of utakmice Abe i domace lige, ubedljivo najgori na terenu ali ubedljivo. Jeste da je ciganstura od glave do pete, jeste imao problema u privatnom zivotu ali ako bude igrao kako je igrao u celoj 2024, lik ce nas ukanaliti nacisto. Nas je u ovim serijama izvukla borbenost i zelja, Teodosiceva uloga u tome jednostavno ne postoji. Kazu igrao je vise nego sto je planirano, zbog mnogo povreda tokom sezone ostalih igraca, cinjenica. Ali je i cinjenica da to sto je igrao je bilo katastrofa.
c

c c

pre 13 dana

Teo, Neda, Laza, Kalina, sve cigansture nase... Tacno ne moraju nista ni da osvoje sledece godine, prava privilegija je gledati njih u klubu...
a

asas33

pre 13 dana

Zapamtio sam ovaj komentar. Pusticu ti da ga citas krajem decembra.
p

potres

pre 13 dana

da da, cast i privilegija gledati ovog coveka za kkub koji obojica obozavamo od malena i za njega zivimo.Ljubomorni nek su im uzdasi.....
p

pietrys

pre 13 dana

Car, kralj ,brat , delija, cast je gledati ovog coveka u lepom crveno-belom dresu.Ljubomorni nek su ima uzdasi....
D

Djurisic u Zvezdu

pre 13 dana

SAD POTPISATI DJURISICA,A LAZAREVICA I ILICA POSLATI U MEGU!
L

Liga sampinjona

pre 13 dana

Jer nema gde drugo😂
@

@liga sampinjona

pre 13 dana

smejes se a place ti se...znamo da bi dali sve za jednog ovakvog ali samo sanjajte, za vas je lakic
P

Pravopis

pre 13 dana

Piše se Crvena Zvezda.
G

Gost 2112

pre 13 dana

Po pravopisu:ispravno se piše- Crvena zvezda, a ako želimo da upotrebimo skraćenicu kluba, pravilno se piše- Zvezda ( sa velikim Z)!
B

Bane 2

pre 13 dana

Иако се данас пише Црвена звезда, рекао бих да то није због правописа
M

Mikula

pre 13 dana

Biće još bolji nego prošle sezone, zbog idiota Šabaza je morao da igra mnogo više i da se troši. Sad će imati Mekintajera i Jaga, a on će da ulazi samo po potrebi da rešava mečeve.

Zvezda ispred svih!

pre 13 dana

Hvala Milose na vernosti i bravo za upravu!Biće uzivanje i dalje gledati majstora u crveno belom dresu!

Sakur

pre 13 dana

Hvala i vama na jos jednoj milionskoj plati koju ne bi mogao dobiti nigde
c

cv

pre 13 dana

jedino ako ce da bude 2.plej jer on ne može da izdrži duže od 15 minuta
z

zecm

pre 13 dana

za ovakvog majstora je to dovoljno
P

Pst

pre 13 dana

Nije dobro Zalimir ce batali kosarku
K

Kurir djoka

pre 13 dana

Nekome su legende Katai i Teo, nekom Natko i Ledej, nikad ali nikad necemo biti isti, takvi kod nas ne mogu da pridju na kilometar
Z

Zabrinut

pre 13 dana

Nekome su legende Djordjevic,Danilovic,Divac,Paspalj,Grbovic,Kicanovic,Dalipagic itd itd......a nekome Nesa Ilic,Nebojsa Covic,Terzic itd itd.
z

zaks

pre 13 dana

@Zabrinut Duci, Kapidžić, Slavnić, Stojaković, Gurović, Rakočević itd.
A

Aleksakg

pre 13 dana

@zaks dobar je to klub kad u legende ubraja igrača koji je za njih "igrao" čitavu jednu sezonu i to sa 15 godina...e pa stvarno ste cirkus 🤣🤣🤣
G

Gost997

pre 13 dana

Grobare hvata panika jer Zvezda po prvi put ima priliku da zadrzi i ojaca tim, oni su imali vec 3 sezone i uradili veliko nista, opeglala ih Zvezda sa timom koji uvek krpi do januara i promenama trenera, svesni su da im sledi totalno unistenje iduce sezone zato ovoliko vredjaju
N

Nistaa???

pre 13 dana

6i u EL bili. Vama je to nedosanjani san 😂
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

Ovom čoveku se nema šta prigovoriti. Daje koliko može. Kapiten koji je osvojio kup, kapiten koji ne slavi bruku KLS. Kapiten mora da ima stav, a on to ima.

rty

pre 13 dana

kako preskoci Aba ligu :D
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

Zato što je ABA bila kisela voda u odnosu na KLS cirkus, ali ju je Zvezda osvojila tu negde oko terena. KLS je osvojena vanterenskim aktivnostima 1/1.
G

Grobarcina

pre 13 dana

Povrede , starost i top 16
T

Tripla Kruna 8-0

pre 13 dana

Da podsetim na jednu vrlo bitnu stvar, Teo za samo jednu godinu provedenu u Zvezdi osvojio vise Titula i Trofeja nego klub iz laktasa u zadnjih 15 godina za redom,to je zaista podatak za Ginisovu knjigu!
B

Brate moj

pre 13 dana

Gilespi je za nekoliko meseci osvojio vise titula od njih :D
Z

Zvezdaš 73

pre 13 dana

O Tompkinsu da ne govorimo
G

GostSaSevera

pre 13 dana

(Kodi) - Yago - Teo (Kenan) - Neda - Lazić (Kalina) - Rokas - Lazarević (Jaka 4 ) - Davidovac - Ilić Bolomboj - Mitrović - Plavšić Mislim da je ovo više nego dobra ekipa za EL. Kostur je sačuvan i dovode se planski igrači koji mogu da podignu kvalitet na pozicijama koje su bile problematične prošle sezone. Falio nam je taj prvi plej odlaskom da ga ne imenujem, jer nije zaslužio, Yagu prva sezona, Teo ne može 30 minuta da izdrži. Pored Nede morao je još 1 bek, jer znamo da ga neće šut, Smart se nije snašao i dovodi se jedan dobar šuter Kenan. Protiv Hange nemam ništa i stvarno ga mnogo volim, odličan igrač, profesionalci, ušao nam je svima u srce, al Kalina je Kalina. Pominje se neka odlična četvorka i videćemo, mislim da je to u paru sa Davidovcem odlično. I centre Gilespija i Tobija smo zamenili Mitrovićem i Plavšićem, mislim da je to mnogo mnogo bolje. Tako da sledeće sezone, ako sve klikne možemo biti mnogo bolji.
M

Moraju da Odu

pre 13 dana

@gost... Druze koji more Lazarevic i Ilic, pa ta dvojica su Najgori igraci koji su ikada igrali u Zvezdi u poslednjih 50 godina, sto pre Odu iz kluba to bolje,to ce nam biti najvece pojacanje!
a

anelej110

pre 13 dana

Molio bih bez ovo Lazarevic i Ilic oni mkraju pod hitno da idu iz kluba ali pod hitno i da se umesto njih dovedu top zamene!!! Navijaci da vrse kknstantan pritisak da njih dvojica idu iz kluba!
K

Koš i lična

pre 13 dana

Nismo ni sumnjali u njegov ostanak. Srećno TEO,majstore košarke!!!
E

Enzo

pre 13 dana

jednoga dana žaliće mnogi što ga više nema... 🔴⚪🔴⚪🔴
6

67

pre 13 dana

Naklon pa balkon...

Sakur

pre 13 dana

panteri skim se vi svadjate ovde?99%komentara su vasi sto ovde sto na vestima o Partizanu ahahahahahahahah
G

Gostina

pre 13 dana

"hahahahahaha" kome se smejes a sam si kod nas na vestima? Idi malo gledaj u sunce..d vitamin itd
M

MAVERICKS

pre 13 dana

Ee ovo sam cekao i TEO , jos godinu dana prosipace se magija parketom...
t

teo4

pre 13 dana

bravo majstore! odvedi nas do drugog plejofa u istoriji!
J

Jöle 39

pre 13 dana

Ljubav je presudila 💵🇰🇵
@

@jole

pre 13 dana

...vi se sprdate za tea i nedovica, koji ceo zivot navijaju za zvezdu da je ljubav presudila. zamisli kako to zvuci kada vi pricate o panteru i ostalima, ali oni su osetili klub, povezali se sa navijacima :)
G

GostO

pre 13 dana

Pomesao si ga sa Panterom
P

Preža

pre 13 dana

Biće privilegija gledati te još jednu sezonu u Zvezdi.💪👏
2

2025 EL Prvak je Zvezda

pre 13 dana

Maestro naš i Brate sa Tribine ! Povedi Zvezdu na F4 2025 !
J

Jöle 39

pre 13 dana

3 miliona razloga
D

Dell

pre 13 dana

Može nam se.
G

Gggg

pre 13 dana

Ovakav igrac i da ima 3 miliona zasluzuje jer zbog igraca kao sto je Teo se i dolazi na utakmicama.
K

Kuku

pre 13 dana

"Dolazi na utakmicama" Hahaha
S

Ssswww

pre 13 dana

Velika je cast sto mozemo da gledamo maestra jos jednu sezonu i kad zavrsi karijeru vracacemo klipove da uzivamo u njegovim potezima.
K

Kup

pre 13 dana

Sada ide priča, loženje, hvalospevi... E sada da vratite vest kada je potpisao za Virtus, kada su ga kroz komentare vređali ovi isti sto će danas hvaliti... A on postupio isto kao i tada, uzeo dobru kintu..
.

.......

pre 13 dana

Samo ti maestro ponovi sezonu i svaka cast. A verujem da sa boljim bekovima to moze i bolje. Nadam se da ce sa Urosem to da klikne kako treba
Z

Zaza Paculia

pre 13 dana

Uz domaci kostur koji imamo: Teo, Lazic, Davidovac, Luka, Nedovic, Plavsica, vratiti Kalinica i Dobrica! Imamo Yaga, Rokasa, Bolomboya, da potpisu Kenan i Kodi, ja bi produzio Tomkinsa, ako nemamo bolju priliku na tržištu. Mikiju istice ugovor sa Virtusom, Izgleda da ce Fener da pusti Motlija, Armani Vojtmana, tu je samo potreban jedan igrac i imamo SVE!
Z

Zn

pre 13 dana

Cima Moneke bi legao na ovu ekipu
J

Jebs Brid

pre 13 dana

Najbolja vest u ovoj godini, najbolji srpski plej poslednjih 30 godina ostaje jos jednu sezonu da terorise zoca i ostale narikace. Uz pravu pripremu ide ova ekipa sigurno u top 8 a onda svim silama na f4. Oprostaj karijere uz titulu EL kao sto Teo zasluzuje, kad ga vec pirocanac nemac nije pozvao na OI.
m

ma osvajate

pre 13 dana

pise ti ti sve u imenu gore.
J

Jebs Brid

pre 13 dana

DA STE NAJBOLJI LAGAO VAS NEKO...ALA CE DA GRMI NA F4 U BEOGRADU SLEDECE GODINE
L

Luja

pre 13 dana

Raspištoljeni šerif. Doprinos protiv jadnih partizana NULA.
m

metla

pre 13 dana

samo sto vas je sam razbio u kupu
J

Jedigovna....

pre 13 dana

....druže!
Z

Zn

pre 13 dana

Za Evroligu smo mozda tanki na bekap poziciji keca, Jago konstitucijom gde se pokazalo da ne moze odbranu da igra i pored zelje i Teo zbog godina, on odbranu nije nikad ni igrao, ali sad je upitno da li i kako moze da izgura bolesni ritam utakmica. Uz Kodija ako dodje, mislim da smo tanki na rezervi, mozda gresim, sta vi braco kazete?
o

odbrana

pre 13 dana

Teo igrao najjacu odbranu u karijeri
I

Idi ti.....

pre 13 dana

poznavaoče prilika,tamo gde su ometlani pa im soli pamet....
D

Dzo Regland

pre 13 dana

Brate i Kodi Mekintajer i Ajzea Kenan mogu na pleja tako da necemo biti tanki vec bolji nego prosle sezone a jos ukoliko se ostvari i dolazak Alekse Avramovica super. Prvo da dodju ovi sto se pominju u medijima racunam tu i Kalinica pa cemo posle da letimo u euforiju a zvanicne utakmice u ABA i Evro ligi ce pokazati pravu sliku. Verujem ipak da ce Zvezda imati bolju selekciju nego prosle sezone!
Z

Zn

pre 13 dana

Jujuju kakvi kompleksasi ovde, pa niko Tea ne napada… Avramovic nece jer ne daju delije da domaci igrac iz partizana dodje (sto je takodje bolesno, ono bi lagano nama pokupili sve da mogu)
@

@zn

pre 13 dana

...po statistici, zvezda je najbolju odbranu imala na poziciji 1. znam da se ne uklapa u tvoju pricu, ali to su cinjenice. teodosic je recimo net rating imao +9.5, sto je u vrhu evrolige, kampaco je na +8.5. prosecan +/- mu je +4.5 za 21 minut, zvezda ukupno -2. sto znaci da smo 19 minuta koje on nije igrao prosecno gubili sa 6.5 razlike. jesu to samo brojke, ali prilicno vazne brojke. isti utisak se stice i gledanjem, kada on izadje, mi nismo mogli da organizujemo napad, i jos gore da kontrolisemo ritam. zato smo protiv asvela i albe kada on nije igrao, igrali u ritmu koji njima najvise odgovara i jedini nacin da nas dobiju.
P

Pst

pre 13 dana

Drugi je razlog sto bih ja vratio recimo Uskokovica u 15 igraca. Treba istrcati sezonu. Ceo tim nosi plej. Od Tea ocekujem promenu ritma i kvalitet plus. Realno Teo na parce a Jago, Mekintajer minute. Prilika za pleja koji je dete kluba. Pokazao kvalitet u prosloj sezoni, sazreo igracki. Ovakva El trosi igrace. Previse povreda. Utakmice na dva dana. Nije Radonjic budala. Ako je Tomkins fit, potpisuj ako nije hvala na saradnji. Voleo bih da vidim Dobrica u Zvezdi. Fali njegova leva ruka. S obzirom na status u Virtusu cam bek kuci. Pristalica sam maksimalno pet stranaca ali timskih igraca za razliku od onih koji moraju da igraju. Takvi su zasigurno Jago, Gedraitis, Bolomboj.
D

DjomlaDjomla

pre 13 dana

Ooooo Teo Teo Teo legendo
d

djape11

pre 13 dana

Tako je magijo 🔴⚪
O

OLE OLE OLE OLE

pre 13 dana

TEO TEO!!!
J

Jana iz Saraorca

pre 13 dana

Ehh da me je moj Teo, hteo♥️
г

гостгоат

pre 13 dana

Боли их само зато што си наш, до коске! Зато вређају тебе, зато вређају твоју породицу. Ајде мајсторе по још једну триплету! Нека цвиле још јаче следеће сезоне 🔴⚪️
k

kuk

pre 13 dana

Gde ćeš više brate, to ne može
G

Gallina

pre 13 dana

bravo Teo majstore! ti si tip igraca zbog koje publika i koja ne prati kosarku zavoli kosarku, tip igraca kojeg deca na skolskim terenim imitiraju pocinju da treniraju ... Covek bez mrlje van terena a na terenu gospodin. Ove sezone si polazao svog decaka u telu iskusnog coveka od 37 godina. Verujem da si i sam sebe iznenadio time sto si probudio decaka u sebi kroz emociju igranja u svom omiljenom klubu. Neverovatno je gledati te tokom cele karijere u reprezentaciji i svim klubovima, a posebna cast u svom omiljneom klubu, hvala ti na ovoj sezoni i ovim potpisom za sledecu jer je to pokazatelj da magija ne prestaje. Ooo Teooo
n

novinarstvo

pre 13 dana

ee moji novinari prepisite slobodno ovaj komentar kada sami ne znate
G

Gost 357

pre 13 dana

OOOO, TEOOO MAGIKOOOO 🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️
D

Dorcolac

pre 13 dana

Samo se nadam da ce zapravo sad igrati 10-15 minuta po utakmici a ne opet on u 38 godina da nam bude prvi plej.
F

Familija

pre 13 dana

BRAVO TEO ovo se čekalo NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
Н

Никола Бањалука

pre 13 dana

Заслужује капитенску траку.
B

Bojan767

pre 13 dana

OLE OLE OLE!
p

poooo

pre 13 dana

TAKO je TATO NA KOSARKU. OPET CE DA RADI 🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹 ZA OVE UGNJETAVANE.BRAVO ZA UPRAVU.A SAD MEKINTAJER KENAN KALINIC DJURISIC DOBRIC GUDURIC.... SAMO JAKO
A

Aleluja!

pre 13 dana

Idemooo!!!
S

Skeptik

pre 13 dana

Veliki si Milose...
r

realnooo

pre 13 dana

On moze samo da igra kao treci plej videlo se od kupa i povrede kako je pao u svemu....
D

Dejang12

pre 13 dana

Da zavrsis karijeru u velikom stilu sa titulom evrolige maestro!
V

Vlažni snovi

pre 13 dana

Sreća pa se gazda ne loži na Top 8.
r

rn

pre 13 dana

😂😂😂
s

sasa1111.

pre 13 dana

Mozda i najveći potpis ove godine. Bravo