Voždovac dobio novog trenera, sa uspehom je vodio Dubočicu

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.06.24. | 15:52

Dejan Čelar na novom zadatku

Voždovac je ispao iz Mozzart Bet Superlige, ali veruju na Dušanovcu da će se ekspreno vratiti u elitni rang, i to sa Dejanom Čelarom kao šefom stručnog štaba.

Novi član Prve Mozzart Bet Lige Srbije ozvaničio je dolazak novog trenera i na zvaničnom sajtu. Poznat je Dejan Čelar po radu u Zemunu, dok je u prethodnoj takmičarskoj godini sedeo na klupi Dubočice. Sa njim na klupi Leskovčani su bili u vrhu tabele i legitmni kandidati za ulazak u Mozzart Bet Superligi.

Izabrane vesti

”Zahvalan sam na srdačnoj dobrodošlici od strane svih u klubu, ali sam negde to i očekivao s obzirom da sam učestvovao u izgradnji Voždovca koji znamo danas i svih ovih godina. Pre deceniju sam bio ovde prvo kao direktor omladinske škole, zatim i trener, asistent u stručnom štabu. Zbog toga nemam osećaj da dolazim u novi klub već da se vraćam na vrlo poznato mesto”, započinje Čelar.

Veruje iskusni stručnjak da se negativan ambijent oko Zmajeva neće odraziti na igre tima na početku nove sezone.

”Bez obzira na prethodni period i negativan ambijent koji se neminovno stvori nakon ispadanja iz Super lige, osećam se dobro i drago mi je što ću imati bitnu ulogu u stvaranju jedne nove atmosfere i tima koji bi trebalo da bude u vrhu ovog takmičenja. Sa druge strane lični cilj koji imam jeste da ostvarim zdravu komunikaciju sa svima u klubu. Shvatam svoju ulogu lidera i želja mi je da izvučem iz ljudi ono najbolje, da svi budemo najbolja verzija sebe. Ukoliko omanem u tom ličnom cilju – sve drugo bi bilo puko skupljanje bodova.”



tagovi

fk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara