Komentari na vest

Zvezdin okvirni plan: Od izlaznih transfera za 2024. godinu 44.000.000 evra

a

avijon kamijon

pre 3 meseca

A Bahar jel potpisao za Netanji Haifu? I ako nije, kada ce? Zna li se sto?
P

Pesimista

pre 3 meseca

Šta ovo radi Terzić,zar nije rekao da ce Zveza biti jača nego prethodne sezone,da nije problem za Zvezdu da da 8 miliona za jednog igrača,da Zvezda ima pare...to su njegove reči,meni niko od pridoslica ne uliva poverenje,jos ako proda Hvana,onda minimum treba dovesti Grujića...ovo šta se radi,kao i prethodnih sezona,vjv to i prlazi u ovoj našoj Srbiji,samo laž,prevara i maskiranje očiju
G

Gost 2112

pre 3 meseca

Pre nepunih mesec dana Terzić je izjavio da će Zvezda u narednoj sezoni biti još jača i da je spremna da za izuzetnog igrača izdvoji i 8 miliona evra. To reče i poreče: za Gomeša Apolonu nije plaćeno obeštećenje, TSC-u za Stojića- milion evra, za Ilića- ništa, Korejancima za Seola 1,2 miliona evra, Portugalcima za "Pumu" nešto preko 2 miliona...dakle, za 5 igrača potrošeno je oko 4,5 miliona. Postavljam pitanje: da li su ovo adekvatne zamene za prodate igrače i da li će Zvezda biti znatno jača ( kako nam je obećao Terzić) od tima koji je izneo sezonu 2023/24 i osvojio duplu krunu? Da bi bio na nivou prethodnog sastava nužna su bar dva , a za ostvarenje naših želja ( igranje grupne faze LŠ) 3 do 4 ekstra pojačanja!
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

A silne kredite i pozajmice od privatnih lica, kompanija i banaka će da vrati KO? Zvezda ima trenutno aktivna 34 računa!
G

Ggostt

pre 3 meseca

Ne za..ebavajte se kakva sad prodaja krasoa za milion dal ste normalni.Makar i poslednja tri minuta igrao znači mnogo.Nema garancija da će pridošlice neafirmisane proraditi ni posle priprema a nemoj da slušamo posle "očekivali smo da prorade..nije ih hteo gol..imali smo dosta propušteih šansi..da su ušli šutevi koje smo uputili"!!
N

Nenad1462

pre 3 meseca

Nerealne procene, neznalica koji vode klub, a koji je u prošlom mandatu bio zadnji 32. u generalnom plasmanu u svim grupnim fazama LŠ! Ove neznalice su odgovorne za Zvezdin fijasko i dovođenje fudbalskih analfabeta iz Afrike, koje su proglasili za "pojačanja"! Da ove neznalice iz Zvezde odgovaraju za sva nepočinstva u vezi s transferima!
D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

Uh, što se nalupetao ovaj drug Terzić! Ovaj grupni portret sa gospodinom Terzićem bode oči. Uz ovu grupu manipulatora i secikesa, na slici, nikako ne ide prisustvo dve istinske legende kluba Pižona i Duleta! Šta oni ovde rade?! Verovatno su bili ucenjeni!
o

operi mopu

pre 3 meseca

dulo savic je podoban clan i pouzdani preletac. 30 godina parazitira na staroj slavi. Za Pizona ne znam, verovatno nema gde. Secikese isti kao i ostatak ekipe. Jer da nisu, ne bi ni bili tu. Doveli bi neke druge klimoglavce.

VecaBg1971

pre 3 meseca

Milion meni ...milion tebi...milion meni...milion meni...milion meni.....a tebi ?
L

LXXIII

pre 3 meseca

Kraso, Prucev i Kangva za po milion EVRA? Šalite se? Zvezda nije u stečaju pa da rasprodaje po sistemu daj šta daš. Tržišne vrednosti igrača tog kalibra, posebno što su napadački orjentisani, mnogo je veća. Ta priča ne pije vodu ako iza nje nisu sumnjivi interesi.
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Veliki obrt a vajda za klub nikakva
B

Brankoni84

pre 3 meseca

Još fali Dzaja na slici, a ekipica sa slike da je pravne države dobila bi 200 godina robije.😂

Искрено речено

pre 3 meseca

метлу имаш још 😂😂
G

Gost MMS

pre 3 meseca

Plan izlaznih transfera nazvao bih samoubilačkim jer on Zvezdi ne donosi ništa dobro.Dapače, prodajom najboljih (Dragović, Hvan, Bukari, Nedeljković, Stamenić...i dovođenjem slobodnih, jeftinih i neafirmisanih igrača Zvezda i menadžeri zaradiće i veći (od prikazanog) novca, ali neće imati konkurentan tim za Ligu Evrope (o LŠ možemo samo da sanjamo), a ni u domaćem prvenstvu nećemo dominirati kao proteklih sezona. Ako do kraja prelaznog roka ne dovedemo bar dva kapiralca biće ovo tužna sezona za armiju zvezdinih simpatizera!
М

Марлоне

pre 3 meseca

Драговић продан или му истекао уговор? Наравно да ће да продају. То раде далеко финансијски већи тимови, камо ли да неће тимови из Србије. Звезда нема стабилног финансијског прихода. Није наша лига енглеска, шпанска, па и португалска, холандска, гдје имаш загарантована велика средства од тв права, спонзора итд.
D

DV91

pre 3 meseca

Nisi realan uopšte. Sve si nam rekao, samo nam nisi rekao šta planiraju sa tim parama. Sraman prelazni rok što se tiče dolazaka, a Zvezdin dug će ostati isti. Pametnom dosta.
R

Ris

pre 3 meseca

Malo u Džep, a malo da se vrati državi. Dug može ostati a može biti i veći, to neće biti problem dok se sakati Partizan i dok nema konkurencije. Dug će posati problem kad se promijeni vlast, mada o tome niko ne razmišla.
m

molim?

pre 3 meseca

Idealno bi bilo da dovedu Marina što pre, da ga upare sa Hvangom i Ivanićem na sredini. Taj trojac na sredini bi trebalo da bude prevaga u kvalifikacijama. Taktički, tehnički i trkački mogu da odgovore visokim zahtevima, šta god mi mislili i pričali.
G

Gostgost

pre 3 meseca

Terza pustio brojke da vidi kako ce da se prime u javnosti. Kao i uvek, kad Zvezda prodaje igrace, plasiraju se nize cifre od stvarnih u javnost, a razlika ide u zna se cije dzepove. Kad Zvezda kupuje igrace, plasiraju se vise cifre od stvarnih u javnost, a razlika ide u zna se cije dzepove. Provaljena sema.
J

Jooooj mukice.....

pre 3 meseca

..... naka neka naduvavaju šemi,bolje i tako nego da fudbaleri beže iz kluba,tuže klub,eto sada nema registracija novih fudbalera zamisli tu šemu a nisi je provalio kako to?
D

Darko1101993

pre 3 meseca

Znaci vucic uplacuje 40 miliona preko raznih transfera iz Amerike Rusije i Arabije, pa vi ste cirkus ni zvezdasa vise ne veruju i nece da gledaju ovaj vas namestenim cirkus na proslavi titule u fudbalu jedva 15000, a na kosarci samo zene sa ljubavnicima. Ostali su samo panteri i SNS botovi da navijaju za vas, sve vas je manje hahahaha
G

Gostgost

pre 3 meseca

Pomesao si nas sa Partizanom i njegovih 4 miliona za Belica i Ilica, 7 miliona za Bazdara, po 10 za Sadika i Pavlovica, i ostale "supertalente"
k

kolorado

pre 3 meseca

terza vodja kolovodja u sredini.....cunami ima li te?
@

@

pre 3 meseca

Darjan zivi da napise "supertalentovani"
g

gostiona

pre 3 meseca

ajde sada izračunajte koliko je potrošeno na dovođenje, plaćanje i ostale troškove za te fudbalere, pa da stavimo na papir koliko je to zvezda zaradila
K

Kakvi su...

pre 3 meseca

...ovo naručeni tekstovi, pa Krasso na Transfmarktu vredi 4.500.00, ali neko hoće da ga proda za 1.000.00, a da ispod žita mazne par miliona... more... Hwang vredi 8.500.000 i nebi sveo da bude prodat ispod 10.000.000...
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Neodređuje transfermarkt cene igrača već tržište to jeste koliko je neko spreman da plati za igrača. Ko dece transfermarkt pa transfermarkt,a to sajt koji uređuju posetioci.
T

Terzina Budalaština

pre 3 meseca

Realnost: 7,5 miliona i 10% od budućih transfera. Ostatak doplati država.
L

Lazaros

pre 3 meseca

Само ћу написати ЛОПОВИ Без стида и срама
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 3 meseca

Nemojte bre da jedete vise sta se ne jedete, sa jedne strane vi koji samo pljujete sa druge strane vi sto imate po sendvic i 3000 da ovde branite Terzica po nalogu svevisnjeg sve dok ovaj radi sta mu se kaze. Onog trenutka, one sekunde kada Terzic postane nepodoban ovi za 3.000 i sendvic krecu da ga vredjaju. Prelazni rok realno - LOS. Zasto? Otisli su svi nosioci igre ili ce da odu. Dragovic, Bukari, Stamenkovic, Hvan ... produzenje ugovora sa Kataiem, zamazivanje ociju, Milojevic ne da Glajzera isto zamazivanje ociju. Ne mogu Kanga i Katai uz sve licne simpatije da vode Zvezdu kroz Evropu. Ne moze ni Puma... Cvetkovic dete 17 godina- svaka cast momku ali jedan je Mesi sa 17 ili Pizon pa da unapredi igru, za neupucene ovaj drugi sa 17 spakovao Real Madridu 2 komada. Oba krila, zadnji vezni, levi bek, desni bek, spic... i to mnogo, mnogo bolji nego ove sto spominju ili dovode. Postovanje svima Mijailovic, Rodic, Puma, Mimovic i Serif nece uraditi mnogo u Evropi sa Zvezdom. Sportski pozdrav!
A

Apoel

pre 3 meseca

Vece gluposti nisam procitao sto se tice frljanja ovim ciframa... Hvang ako bude isao sigurno ce transfer biti mnogo veci od tih 7 miliona... a pogotovo Kraso, koji ima ugovor na jos 2,3 godine a trzisna mu vrednost 5 miliona i on ce otici za milion?! Da li ste realni....
d

d.g.

pre 3 meseca

Za Hvana cenu razumem. Verovatno postoji i klauzula u ugovoru. Za Krasoa mora da se šalite. I za Pruceva je smešno.
s

srki13

pre 3 meseca

Pa bolje prodajte Ivanica dok jos moze da se proda a ostavite Hvanga i Krasoa
P

Pixy

pre 3 meseca

Troškovi na Zvezdu, provizije i primanja pojedincima.
K

Kombinacije

pre 3 meseca

Hvang 7 miliona??? Kraso milion??? Kako da ne. Namerno im obara cene za debelu kovertu ispod stola.
H

Hyeok-kyu Kwon

pre 3 meseca

Hyeok-kyu Kwon zadnji vezni, odlicna zamena za hwangaaaaaaaa
R

REALISTA11

pre 3 meseca

dajte Sead Hakšabanović , kakav crni Puma i panter
A

Akril

pre 3 meseca

Stranci kad dodju u klubove u ovoj nasoj ligi, pa kad vide kakva je to kukuruz liga i plus na to sve namestena u korist BG blizanaca, brze bolje kupe kofere i beze.
S

SkautniKralj

pre 3 meseca

Dacu par napadaca koji imaju nasih korena , mladi i puni talenta.. Mileta Rajovic , Bojan Radulovic , Bojan Miovski , Sasa Kalajdzic.. poz za terzu
A

ALO VISE

pre 3 meseca

dovedite stopera , dovedite BEKOVE UPRAVO NESPOSOBNA
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Dovedi ti,a da valja. Nije poenta dovesti bilo koga.
F

FKCZ1991

pre 3 meseca

Hvan za 7 miliona? Ggde je logika, platis ga 5.5 das mu platu i onda ga prodas 7 i budes 500hiljada u plusu 😂 i jos ga izjednacis sa Bukarijem? A makse, komedija
A

Ahahaha ahahaha

pre 3 meseca

Koji crni milion plata???? Zvezda je sa Hvangom u minusu ako ode za 7 miliona jer ima platu 2 miliona sa bonusima.
М

Марлоне

pre 3 meseca

Нема ту плуса. Плаћа се и агенту дио приликом трансфера.
v

v1ad

pre 3 meseca

Samo ako postoji dogovor sa Hvanom da ga prodaju za te pare ako se javi neko iz jacih liga (Engleska, Nemacka, Spanija, Italija, Francuska). Inace je njegova realna vrednost oko 15 miliona. Mogu bar 10 da uzmu za njega. A da, Kraso vredi dosta vise od 1 miliona. Na keca i neki Ameri ili Arapi dali 3-4 milke za njega. Za Kvanga nazalost necemo nista uzeti vrv.
L

Locco

pre 3 meseca

Pa naravno da nema logike. Radi se o tome da novinari Mozzartsporta saradjuju sa upravama oba kluba. Ovakvi tekstovi se izbacuju kada uprava zeli da pripremi javnost za neke nelogicne radnje. Provuku cifru par puta i citaoci pomisle da su to normalne cifrr. A u stvari se tale iza vrata.
G

GostPa

pre 3 meseca

Pre nego što je potpisao za Zvezdu, Terza mu je obećao da može da ide za 7 miliona u slučaju ponude iz Lige petice. Drugačije ne bi ni potpisao.
P

Penzioner

pre 3 meseca

Čuj, das mu platu!? Znaci radis u firmi i dobijes platu, sto znaci da firmu samo kostas i firma nema bas nista od tvog rada!? Pa da li imas mozga, primao platu i lezao kuci!!?
1

12345m12345

pre 3 meseca

kad terza kaze "imamo dzentlmenski dogovor da ga pustimo" verovatno znaci da ima ugovorenu izlaznu klauzulu i da se zato pominje cifra od 7 miliona iako realno vredi vise...
P

Pera koyot

pre 3 meseca

Daaaj ostavite Lekovita bre vise koji vam je k
k

krstim se

pre 3 meseca

Da igrac koji je ispao u trecu ligu je bas igrac za Zvezdu i ligu sampiona...
N

Nije

pre 3 meseca

Nista posebno Lekovic. Spor i pomalo trom, nije nivo Erakovica recimo. Treba Vukicevica iz Graficara prikljuciti, moderniji tip stopera.
F

Fakerica

pre 3 meseca

Slabo...
N

Nsjsjs

pre 3 meseca

Ma očaj živi...Ćuti i ne čitaj...
0

011

pre 3 meseca

Hvan 7 miliona, Kraso milion? Naručeni tekst za pripremu transfera, Hvan najmanje 10 miliona, Kraso bar 3-4
E

E moj ti

pre 3 meseca

Ovo su cene za javnost, a naravno da su prave cene dosta veće. Mora da se razlika strpa u džepove.
K

Kraso

pre 3 meseca

Veliki majstor fudbala, kako vi lako dajete te epitete, neverovatno. I Hvang je isto prosek, a to će se videti sad kad ode. Ljudi se nalože i lupaju svašta.
J

Jsjsns

pre 3 meseca

Meni je Arhangel naaaajbolji jel i tebi Boga ti?
к

кикоман

pre 3 meseca

проблем је што људи као што си ти се јављају и коментаришу а појма немаш, није фудбал само скуп играча који дриблају и дају по 15 20 голова по сезони
1

1982Mz

pre 3 meseca

Pre ce biti 40mil ili malo manje. Sad saberemo obestecenja i potpis za Stamenica, Hvanga i Bukarija= 10mil. Plate plus premije za Kostu, Mijata, Mitrovica, Stamenica, Bukarija, Hvanga. Na to dodati potrosene pare za Korejca, Stojica, Pumu i ostane ti daj Boze 20mil. Za 20 mil moras da kupis stopera, desnog beka, zadnjeg veznog, veznog, krilo i spica da nadomestis ove odlaske. Gde si? Nigde
Y

Ynnsnsh

pre 3 meseca

Ma u čabru...Jojjj kakvih sve Srba ima...A nisi 10 evra video godinama..
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Mešaš ti druže prihode sa rashodima i profitom. Ovde je reč o prihodima.
A

AMAN

pre 3 meseca

dovedite stopera , dovedite BEKOVE UPRAVO NESPOSOBNA
G

Glass

pre 3 meseca

Titila za sledecu sezonu je vec dogovorena. Za sta ce ti bekovi i stoperi?
k

kookolo

pre 3 meseca

Dosadan si..
R

Retro

pre 3 meseca

Tu je mrkela. Zvezdasi ne brinimo se hahaha
G

Gost26

pre 3 meseca

Sramotne cifre koje vi predstavljate kao vauuuu. Hvan - transfer+plata+bonusi= za 7M pozitivna 0 Kraso - bonus za potpis + plata + bonusi tokom sezone = za 1M evra ili dolara = minus u kasi zestoki Kangva - usmeni dogovor u slucaju opstanka? Mislite da Terzic nije toliko namazan da stavi usmeni umesto obaveznog? Ma dajte nemoj te nas praviti budalama. Ili prenosite kako treba ili nemojte prenositi uopste vest. Jasno definisite obavezan ili ako zadovolji. Ako je obavezan onda je obavezan po toj i toj klauzuli na toliko i toliko evra i kraj price. Lekovic - klauzula obavezna po toj cifri? Nece da plate tu cifru? Ne postovanje ugovora, placaju penale. i onda Hvala lepo imamo stopera bonusa koji dolazi na pripreme.
S

Snnsns

pre 3 meseca

Kad se Paćine zbezde prodavale plata nije računata..Bila je priča ,,pa moraš nekoga svakako platiti" sad odjednom plata...

Psihozza

pre 3 meseca

A koliko će državna mezimica od tih silnih prodaja da vrati državi od duga koji je preko 70 miliona. Nas građane to zanima posto se to duguje pre svega nama!!
J

Jsjsus

pre 3 meseca

Bas crno bele gradjane strašno finansije interesuju..Ako, ako..
E

Eeeeee baš.....

pre 3 meseca

......tebi se duguje i tebi će se reći kada će dug da se plati,što to ne napišeš na vestima o ometlanoj instituciji.....
P

Pitaj....

pre 3 meseca

.....to borisa,mladju i ekipu....
C

Cz1952

pre 3 meseca

Kupi pa preprodaj. Niko tu izgleda nema viziju kako da iz godine u godinu budemo jaci i respektabilniji u evropi.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Imali smo nije nam valjalo pa smo kukali jesenas da se vratimo 4 godine unazad vratilo smo i šta je sad problem? Dobili smo šta smo hteli sad nema kukanja.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

Kad je pročitala Darjanov tekst, tetkica sa Marakane je viđena kako se užurbano kreće ka autobuskoj stanici kako i ona ne bi greškom bila prodata. Navali narode, još malo pa nestalo. Letnja rasprodaja, za nekog sve za svakoga po nešto. Nove lampe za stare. Kupiš jedan, prodaš dva, plus procenti.

Psihozza

pre 3 meseca

Šta kako šta se praviš lud!!! Šta odma spinujes i lupetas!!!
j

jojo

pre 3 meseca

Ko got kaze da ovi rade dobar posao nemaju pojma. Proslu godinu prihodovali 50 mil jedva osvojili super ligu. Svake god promasaj za promasajem. sta smo dobili od prodaje Mijatovica i Nedeljkovica a prijw njih Erakovica. Pare sve potrosili na promasaje. Samo zamislite da sad imamo ovu trojicu za EL.
J

Jsjsjshs

pre 3 meseca

20 bodova razlike- jedva? Pa koliko treba da bude-40?!?!?
N

Nenad1246

pre 3 meseca

20 bodova je jedva?
G

GDE SU

pre 3 meseca

stoper i bekovi kad stizu? ili cemo i ovu sezonu da igramo bez bekova?
l

lule888

pre 3 meseca

Kad može Repka možemo i mi😂
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Čuj Hvang 7 miliona. Plaćen 5.5 miliona, plus 2 miliona sa bonusima plata, znači Zvezda ispada da je u minusu sa Hvangom. Nije ovo dobro, uopšte mi se ne svidja kao ide ovaj prelazni rok. Prodajemo najbolje igrače pa dolaze mačke u džaku. Znaju da ćemo ovde lagano uzeti titulu, zato tako i rade, a u Evropi šta bude, uopšte ne vidim neku želju da se napravi iskorak u Evropi. Daj Bože da grešim i da dovedu dve tri bombetine ali sumnjam.
J

Ja Aleksa

pre 3 meseca

Van pameti je prodati Hvanga za 7 miliona i Krasoa za milion.
R

REALNO PITANJE

pre 3 meseca

a KOLIKO IGRACA JE JSD PRODAO I OD CEGA SE FINANSIRA, DA LI NEKO TO PITANJE SME DA POSTAVI?
V

Vrvili

pre 3 meseca

Finansira se od budzeta Srbije. Isto kao i Zvezda.
A

Ajao

pre 3 meseca

Od sezonskih 😂 Pardon, od članskih karata ako me razumeš.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Jedna zanimljivost mi se naprodavasno igrača nadobivasmo premija od UEFA,a neki tamo treba samo da namignj i stiže buljuk igrača i biznismena da trpa lovu u državno mezimče netreba niko da se proda da se igra Evropa al para kolko treba. Kako?
P

Perinco

pre 3 meseca

Bolje idi u skolu da se opismenis malo,nego sto ovde gubis vreme!?

Psihozza

pre 3 meseca

A što se ne upitaše kako je vama firma sa 1 zaposlenim donirala 10 miliona samo 3 dana nakon osnjiva!!! Kako, kako!!!

Psihozza

pre 3 meseca

Niste prodali ništa proteklih 20 godina, do ove. Niste imali nikakvih EU premija do pre 8-9 godina i odjedanput sve. KAKO?
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Postepeno.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Pa dobro ekipa se pravi spram trenera. Nismo imali strpljena da se izgradi ekipa za fudbal sad ide na defanzivu i to je to. Samo se nadam da će da defanziva dati bolji rezultat nego prošli put.
N

Nešto ne.....

pre 3 meseca

.....razumem,što se toliko stresiraš,osedećeš!
s

smaracu...

pre 3 meseca

ajde ne lupetaj
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Samo sam izneo zaključak i konstatuciju trenutka u kojem se nalazimo. Niti sam rekao da je to loše niti dobro jer pretpostavljam da ljudi koji vode klub znaju da šta rade,a rezultat će se videti na kraju i to je to. Ja se nadam pozitivnom. Osedeo sam inače davno ono ratovi, stres života i slično ovo me zapravo opušta.
D

Dupla Kruna 4

pre 3 meseca

LJUDI, HVANA NE MOZEMO ZADRZATI NIKAKO,DECKO HOCE DA IDE IZ KLUBA U LIGE 5-CE TAKO DA UPRAVA NE MOZE NISTA TU DA URADI,JEDINO DA IZVUCEMO 10-AK MIL ZA NJEGA I TO JE TO.
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Druze ne spominje se tih 7mil dzabe. Verujem da je covek potpisao za nas pod uslovom da ga moraju prodati za 7 ako stigne ponuda. Tako da posle ulozenog u njega plus plate bili bi na 0. Ali dobro idemo dalje.
Z

Zeljko®

pre 3 meseca

Nece moci za 10 miliona.Imaju dogovor sa njim da moze da ide za oko 7 miliona.Drugacije on ne bi ni dosao kod nas.Jedino sto moze da se desi je da ponuda bude vise pa ko da vise da ga dobije.Samo tako mozemo da malo prebacimo tu cifru.
c

c c c

pre 3 meseca

Dobro Terza oladi, malo si se zaigrao... Samo gledate sta cete i za koliko da prodate, usput dovodite igrace ili bez obestecenja ili eventualno ulozite pare, ali iskljucivo za one koje bi sledece godine isto mogli da zavaljate. Nije ti uvo kupujem-prodajem sajt, nego klub koji ima armiju navijaca koji zele da gledaju kako im tim napreduje, a ne glumi prodajni izlog.
B

Bože dragi.....

pre 3 meseca

.....dovodite igrače bez obeštećenja ili eventualno uložite novac.....koliko je ovo glupo brate !
A

Astrogigant

pre 3 meseca

Lako je da klub napreduje sa drzavnim parama. Lako je tudjim k***em koprive mlatiti.
@

@agrogigant

pre 3 meseca

Ti sa svojim koprive mlatiš. Nek tvoj klub uzme malo para od uefe a ne da moljaka fss i budžet za licencu.
A

Astrogigant

pre 3 meseca

Za @astrogigant Ne navijam za crnog blizanca.
T

TERZICU

pre 3 meseca

Dovedite stopera kvalitetnog , manite se Cvetkovica , Bekovi zadnji vezni, inace niko vam nece verovati da ozbiljno zelite Ligu sampiona..Uvek nam neko fali da li desni bek , Zadnji vezni uvek svako leto isto Stankovicu nije doveden zadnji vezni zato je i ispao.Da poludis...Nikad nismo popunjeni do kraja.
D

Dimče

pre 3 meseca

Imao je Sanoga, samo nije znao da ga iskoristi
R

Rox teddy

pre 3 meseca

Za ovu i ovakvu ligu ti treba desni bek i zadnji vezni??? Decko, u Srbiji se titula ne osvaja na terenu, shvati.
c

coki976

pre 3 meseca

e moja srbijo
E

Eeeeeeee....

pre 3 meseca

.....moj bukvare.....
?

??

pre 3 meseca

Posle nekima nije jasno odakle zvezda trosi pare. Ja ne kazem da one godine kad je zvezdi sve krenulo drzava nije pogurala, al to nije bilo 50m, daj boze da je bilo 5m. Na to jos gasprom kao sponzor.Tad su svi igraci bili dovedeni bez para sa smesnim platama. Filip stojkovic, degenek, donald, borjan, ben, pavkov, sve su to igraci koji su tad imali smesne plate kolike sad daje i vojvodina. Takodje i ta vojvodina je sad pogurana od strane drzave (ako je), al treba to da iskoristi na pravi nacin i da u buduce sama sebi podize budzet igranjem u evropi i prodajom igraca. Za partizan ne treba pricati, njih svake godine pomaze drzava uzalud, a svi su im krivi osim onih koji su stvarno krivi (imaju priliku sad u nedelju da se pokazu, videcemo koliko im je stalo da se ovi smene). Daj boze radnicki kg da dobije stadion, dobice i sponzore drzavne i da nastavi sa dobrim rezultatima. Svi oni po nesto dobiju, neko manje, neko vise, sto je i normalno. Samo je pitanje kako ko iskoristi. Ovi sto misle da isto treba da dobije radnicki kg i pinosava, oni su posebna prica (nisu normalni). Jedina poenta je da svako iskoristi na najbolji nacin to sto dobije
S

Smak

pre 3 meseca

Izvini jel možeš konkretno da kažeš kako to država pomaže?? Tako što nam je rascopala tribinu i postavila svoje ljude? ili što Vučelu i Vazuru ne može da otera niko godinama? Valjda ljudi sprovode ono što im i jeste zadatak pa što bilo ko da ih dira.
S

Strumf

pre 3 meseca

Prijatelju o cemu pricas? Zvezda je bila pred gasenjem u jednom trenutku, na glavnom terenu su rasle pecurke, igraci nisu imali sampone, slale su se sms poruke za pomoc klubu... I onda preko noci su postali prvaci i ucesnici Lige Sampiona! To se sigurno ne bi desilo da je drzava dala samo 5 miliona, radi se o daleko vecim parama. Mogu da se slozim sa tobom da drzava pomaze i Zvezdi i Partizanu, ali da im daje isto, kao sto pokusavas da predstavis, to jednostavno nije tacno. Zvezda je apsolutno favorizovana od strane vlast i to kazem ja koji sam neutralan posmatrac. Sad ce da skoce navijaci Zvezde sa pricom "i Partizan je bio favorizovan, sad je red na Zvezdu", a nisu ni svesni koliko pogresno razmisljaju. Drzava ne treba nikome da pomaze, oba kluba moraju da se privatizuju i da se postave na zdrave temelje.
A

Accent ZR

pre 3 meseca

A koliko je drzava pogurala druge klubove sem BG blizanaca? Podseticu te da je jedan Proleter iz Zrenjanina ugasen 2006. godine zbog duga od oko 300.000 evra. E tada drzava nije pogurala. Valjda zato sto Zrenjanin nije u krugu dvojke.
Г

Гост

pre 3 meseca

Ево очекује се и одлазак Хванга, четвртог најбитмијег играча, једини преостали је Глазер.. продали смо 4 најбитнија играча(Драго,Стаменић, Букари, Хванг) а још ни једну достојну замену нисмо довели, шта је са оним причама да ћрмо рекордно уложити, даћемо и до 10 милиона за једног играча.. довели смо 5 играча свима је максимум клупа, евентуално прва постава Офк на позајмицу
M

Marko CZ

pre 3 meseca

Od ta 4 igrača Stamenić da nije bonus ne bi ni toliko igrao, Bukari skoro celo proleće nije imao neki uticaj, Drago svaka mu cast ali imamo i Spajica koji je odlican i lider odbrane. Za Hvanga se znalo da odlazi i zna se kako je dosao, adekvatna zamena je nemoguća, ali ovaj novi, Luka, Kanga, imamo ove mlade, a mozda ako bude potrebno jos neko dodje, jos smo u prvoj polovini juna.
V

Vartec

pre 3 meseca

Za ovu krs i namestenu ligu ti bas trebaju dostojni igraci. Zato i jedva cekaju da pobegnu.

Fear The Beard

pre 3 meseca

Hvan je skupo placen,i prodati ga za samo 7 miliona je uzasno lose,pogotovo sto nemamo zamenu.Kraso za milion je tek nonsens.
N

NN7

pre 3 meseca

Biće ovo tuga od tima očigledno
J

Jsjsjsj

pre 3 meseca

Nista idi gledaj Jsd..Tamo je Arhangel Zvezda...
A

All Star

pre 3 meseca

Gledajte vi koga cete dovesti u klub ukoliko zelite da vam neko dodje na stadion. Jer, ovo do sada sto je dovedeno je presmesno, a svi najbolji igraci su ili ce biti prodati.
R

Rasmusen

pre 3 meseca

Evo procitali tvoj komentar, pa razmatraju.
M

Mutommbo

pre 3 meseca

Šteta za Hvan in Boma što odlazi, jer je zaista teško naći igrača tog profila i kvaliteta koji hoće da dođe i igra kod nas sa 100% posvećenosti i da ga Zvezda može platiti. Ali u tome i jeste glavna caka, zašto mu se ne ostaje i pod kakvim obećanjem su ga privoleli da dođe. Takav igrač nam se samo slučajno može desiti. Zvezda bi trebala da ove sezone razvija mlade igrače definitivno. Posebno ako dođe Cvetković iz Čuke. Maksimović, Ranković, Cvetković, Kostov, Stojanović, Avdić moraju imati bar po 900 - 1200 minuta prvoligaškog fudbala i da debituju u Evropi.
J

Jyjsjs

pre 3 meseca

Obecano im je tacno po 1929 minuta da podele..al da niko ne vidi
B

BLJUC

pre 3 meseca

Zvezda mora da prodaje prvotimce a vidim JSD ne prodaje nista , dolaze biznismeni i daju iz ljubavi pare tek tako i niko to nije naredio kako da ne....
T

Tankoza

pre 3 meseca

Dolaze biznismeni jer je naredio onaj odozgo da Vazurica i Vucela moraju da ostanu po svaku cenu. Naravno da mu ne odgovara da dodje struja Partizana, Zvezde koju ne može da kontroliše. Video da se malo zaneo sa ova dva dunstera, da je preterao u unistavanju pa kao šalje neke kvazi biznismene da zamaze oči.
G

GDE SU

pre 3 meseca

GDE JE RADONJIC DARJANE???? GDE JE LEVI BEK, GDE JE STOPER ZADNJI VEZNI PISITE O TOME
n

ne razumem

pre 3 meseca

Valjda cilj treba da bude zadrzavanje ekipe pa tek onda prodaja. U napadu osim spica sredina imamo puno igraca u odbrani saka jada.
A

Astronaut C

pre 3 meseca

Gde ti zivis???
B

Bijeljinac

pre 3 meseca

1M za Krasoa? Koga bre vi farbate? Kangva imao usmeni dogovor o obaveznom otkupu u slucaju opstanka? Cirkus.
n

nevidjene gluposti

pre 3 meseca

Niko me ne moze ubediti da Hvang ne moze da saceka mesec dana za transfer pa sada kao zuri se da ode pre kvalifikacija
S

SACUVAJ ME BOZE

pre 3 meseca

GDE SU POJACANJA U ODBRANI, PRIPREME POCINEJMO SAMO SA JEDNIM STOPEROM.
e

ejj

pre 3 meseca

Veliki majstor fudbala kraso, po cemu je on to veliki majstor fudbala sto je sporiji od golmana sa loptom? sto mu svako oduzme loptu na mali pritisak?
к

кикоман

pre 3 meseca

Без Хванга нема следеће сезоне неких већих успеха, просто, то је генерацијски играч, неко ко може нашу игру да доведе на неки ниво којем реално не припадамо, наравно уз јачање најслабијег дела тима тј одбране. То је онај играч што га доведеш, а не знаш како си га довео и дал ћеш опет. Нећемо таквог наћи ни близу. 7 милиона је бедна цифра за њега, и баш глупо што се лицитира са том ценом јер зашто би сада неко иоле понудио више. Да сте рекли да је цена 15, па нуде 10,11,12, па да кажеш, овако, баш делујемо неозбиљно и право да вам кажем, делујемо као неки просјаци који сакупљају ситно за кифлу. Да сте хтели да будете конкурентни у европи, упарили бисте хванга и грујића на средини и појачали одбрану...али види се да се задовољавате освајањем лиге и покушајем учешћа у лиги шампиона...
S

STO PRODAJEMO?

pre 3 meseca

I ponovo ce reci da nam je vucic dao pare, cemu prodaje igraca?
?

??

pre 3 meseca

A koga briga sta ce reci neki klinci kojima roditelji daju pare da kupe nove patike. Kad zarade prvu platu i kupe sebi sta im treba bice im jasnije
G

GT2211

pre 3 meseca

Drzava vam kao sponzor,velikodusno daje 60-70mil eura godisnjeOcigledno treba vise....malo je druze....
S

Salekg

pre 3 meseca

Ne, samo vam je pomogao da dođete u situaciju da sada poslujete ovako. Sa druge strane je partizanu pomogao tako što mu je dao Vazuru i evo tu je vec 10 godina uspešno sprovodi plan gašenja škole i vodi klub u bankrot. Bilo bi lepo da i kod nas kao nekad kod vas sazove vanrednu skupštinu u 12 uveče, da pošalje privatan avion za nekog Grofa, al nismo mi te sreće
A

Akonkagva

pre 3 meseca

Pa i jeste vam dao pare. Drzava vas finansira i osvaja vam titule vec 3 decenije unazad.
M

Matematika

pre 3 meseca

Pa zar ne vidiš kako to ide? Kada Zvezdi treba, uleti država, kada treba državi da se nešto plati/donira, uleti Zvezda... Ruka ruku mije... Slično se desilo i mojoj firmi, dobili bi projekat koji je radjen za državu da smo od te zarade donirali 10ak računara školama, ali u ime države, ne kao naša firma...
?

??

pre 3 meseca

@GT aaaa jesteee legendo daje 350-400m. O kakvih 60,70m godisnje pricas? Ovih zvezdinih 40m od transfera, od ls 30m. Hoces da kazes da zvezda ima godisnji budzet 150m?
z

zaks

pre 3 meseca

@Salekg A zapitaš li se , možda, dok su vaši bili na vlasti i dok ste osvajali titule , zašto niste toliko ojačali organizaciono i finansijski da se održite i kada se vlast promijenila ? Imali ste dovoljno godina , čini mi se 6, da to odradite.Evo sada , Zvezda, treba već da se obezbijedi da , ako dođe do smjene vlasti , opet ne dođe u sistuaciju da se bori za goli život i na dobrom je putu. Vi se vadite da je Vučić postavio svoje ljude da vas unište. Gdje su vam ti što su vas tih godina uzdigli ? Njih tražite ili su pobjegli ?
A

AMAN VISE

pre 3 meseca

Koreanac bek ako uopste dodje je valjda desni bek, A GDE NAM JE LEVI BEK? STOPER? ZADNJI VEZNI?
?

??

pre 3 meseca

Korejac bolje igra levog beka, to igra u klubu, a u reprezentaciji desnog. Ja bi voleo da on igra levog, mimovic desnog, al mislim da ce on igrati desnog, a ne zamenjivi rodic levog. Za zadnjeg veznog se slazem, mada ljudi ovde kazu da taj iz italije sto su ga pikirali igra zadnjeg veznog. Bez te pozicije nemamo sta da trazimo. Stopera ce da dovedu nekog cetvrtog, jer racunaju na spajica, stojica i djigu, a miloje igra sa dva stopera. To sam ja zakljucio da je plan uprave i miloja, ni ja nisam bas odusevljen, al sve mi na to lici
R

RealNo1

pre 3 meseca

Премало је 7 милиона за Хвана. Испод 10 не треба слушати понуде.
K

Koan

pre 3 meseca

Da li je premalo ili ne, ali dogovor je da mu Zvezda ne pravi problema i da to bude otprilike visina transfera. Dogovor treba ispoštovati a i sa tom cenom će zarada biti 2mil€.
n

nebuloze...

pre 3 meseca

A sto se ne bi sacekalo da prodju kvalifikacije pa onda Hvang da ode? kakve su ovo gluposti... Kao njemu se zuri da sto pre ode?
A

Amannn

pre 3 meseca

Zvezda pod hitno treba da se mane talenata nego da popuni rupe na svim pozicijama a ima ih na sve strane... Odbrana , Stoper, Bekovi , Zadnji vezni, sta se ceka?
N

NekadSad

pre 3 meseca

Ja znam mnogo,mnogo igraca zvezde od 1972 sve ih gledao i pitam se koliko bi kostali sada kule acimovic,karasi,bogicevic,svi golmani od olje petrovica,dike starijeg stojanovica, ljukovcana, pa pizona tek, sestica, filipovica, savica, srbe stamenkovica, seada susica, kasnije janjanina, repcica, musemica,milana jankovica i brace djurovski ,piksija, savicevica,jugovica,mihe i pančeva pa i ovih do 2000te i kasnije. Od pjanovića,žigića, vidica, ninkovica. Suma sumarum sad svaki vredi i kao rezerva i prosečan igrac 5 miliona odoka.
E

Eh

pre 3 meseca

Brate, sam Šestić vredeo bi ko tri Mesija
M

Milak

pre 3 meseca

Neko će reći da je tek počeo rok ali apsolutno nisam zadovoljan. Otiće Hvang, očigledno za male pare pride(7 miliona za igrača koji je plaćen 5,5 miliona je žalosno) Kraso može i ne mora da ostane ali 1 milion samo? Stvarno? Puma i Dalsio nisu pojačanja ni za Čuku. Užas.
S

Strucnjaci iz fotelja

pre 3 meseca

@Milak... Evo ga jos jedan "strucnjak" iz fotelje koji "provereno zna" da su Dalsio i Puma promasaji a to je cuo od babe na pijaci dok je kupovao kupus,ko sve danas komentarise fudbal ccc...🤦
E

Ej bre

pre 3 meseca

Zvezda pod hitno treba da se mane talenata nego da popuni rupe na svim pozicijama a ima ih na sve strane... Odbrana , Stoper, Bekovi , Zadnji vezni, sta se ceka?
Р

Распутин

pre 3 meseca

Чуо сам да једна неименована екипа из Сингапура нуди 100 000 долара за тандем Мркела-Терзић... Да ли да прихватимо?
n

ne razumem

pre 3 meseca

I ponovo ce reci da nam je vucic dao pare, cemu prodaje igraca?
Z

ZANIMLJIVOSTI

pre 3 meseca

Prisetimo se zanimljivih naslova: Šeik Al Nahjan i Vučić u poseti Crvenoj zvezdi (politika.rs, 10.01.2013.), TERZIĆ OTKRIO KOLIKO JE PREDSEDNIK SRBIJE UČINIO ZA ZVEZDU: Vučićev duh lebdi nad Marakanom! Hvala mu na svemu (kurir.rs, 20.12.18.), Kako Zvezda može da plati 700.000 umesto 17.000.000? (b92.net, 11.07.19.), Mali: Zvezdi 50 miliona evra više, ogromni dugovi večitih (sportklub.rs, 14.06.22.), Koroman: Favorizovanje Zvezde je postalo, i nama iskrenim zvezdašima, malo degutantno (telesport.rs, 19.07.22.), Zvezda duguje 76 miliona evra, Partizan 36 (b92.net, 14.05.23.).
B

Banja_Slatina

pre 3 meseca

Hoces da se podsjetimo Ostojinih? Ili da vidimo ko je bolje pozicioniran u stranci Terza ili Ostoja.....idi Ostoja pocela ti je utakmica.
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Poludeces. Pozdravio te Tole I ta bulumenta...
K

Kešig

pre 3 meseca

Prodati Krasoa za milion evra je zločin

Srpski samuraj

pre 3 meseca

Ništa onda, igramo LE! Jači tim sigurno imati nećemo, niti će biti ofanzivnog fudbala.
?

??

pre 3 meseca

Ofanzivni fudbal ne znaci uspeh. Mada i ja sumnjam da cemo imati tim jaci nego ove sezone za nama. Al ajde da verujemo, miloje je sreckovic kad je na zvezdinoj klupi. Videcemo
d

darjan wc papir crvene zvezde

pre 3 meseca

Krenulo raspanje
с

смехотека

pre 3 meseca

Престао сам да читам код "озбиљан новац за Стефана Лековића" - сина бившег председника ФСС-а. Капирам да је аутора текста била срамота од самог, па да се зато није ни потписао.
Z

Znik

pre 3 meseca

Kako Terza stidljivo ubacuje sina u pricu, tacno sve postaje nasledno, posle malog Ivice i Seselja, evo i ovih satrapa