Pančevci dali Zoranu Popoviću ponudu koja se teško odbija

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.06.24. | 11:54

Iskusni čuvar mreže verovatno ostaje u Mozzart Bet Superligi

Železničar iz Pančeva je repio goruće pitanje šefa stručnog štaba, angažovanjem nekadašnjeg stratega Voždovca Marka Savića. Nadaju se Pančevci da će naredne sezone biti mnogo uspešniji u Mozzart Bet Superligi i da će izbeći grčevitu borbu za opstanak, pošto su tek posle baraža i dvomeča sa Inđijom sačuvali status.

Mogli bi narednih dana Pančevci da promovišu ozbiljno pojačanje. Prema informacijama Arene Sport doskorašnji čuvar mreže Crvene zvezde Zoran Popović je u poodmaklim pregovorima sa klubom iz Južnog Banata. Preliminarni razgovori su već obavljeni i načelni dogovor je praktično postignut.

Izabrane vesti

Čeka se samo da Zoran Popović definitivno prelomi, pošto postoji i interesovanje iz Austrije. Međutim, Arena Sport dodaje da je nekadašnja alternativa Milana Borjana dobila ponudu koja se teško odbija.

I pored toga što nije bio prvi izbor Vladana Milojevića i Dejana Stankovića, rođeni Beograđanin je ostavio odličan utisak na Marakani. Imao je status najboljeg rezervnog čuvara mreže u zemlji. Kada god je dobijao šansu na golu Crvene zvezde, Popović je opravdao poverenje. Posebno se pamti njegovo izdanje iz Razgrada kada je Milan Borjan bio pogođen virusom korona.

Za Crvenu zvezdu Zoran Popović je odigrao 70 mečeva. Pre Zvezdee branio je boje Bode Glinta i Voždovca.



tagovi

Zoran Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara