Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Ozbiljna iznenađenja u evropskim kvalifikacijama

Vreme čitanja: 3min | pet. 12.07.24. | 07:55

Pogledajte ko vam je 11. jula doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ELFSBORG - PAFOS (tip 1, kvota 1,80), rezultat 3:0

Ulažu mnogo Kiprani, Pafos ima bogatog ruskog gazdu, ali se ove večeri proveo kao bos po trnju u Švedskoj. Elfsborg je veteran evropskih kvalifikacija, zna da igra na rezultat. To se videlo na večerašnjem meču. Igra mačke i miša, na kraju siguran trijumf i pogođena kvota 1,80.

VISLA KRAKOV - LAPI (tip 1, kvota 1,70), rezultat 2:0

E, ovde je sve došlo prema očekivanjima. Visla Krakov je poznata kao dobar domaćin, koji igra na kartu publike. Do prednosti su Poljaci došli u drugom minutu, ali je overa trijumfa stigla kasno. U sudijskoj nadoknadi.

LA FJORITA – MINSK (tip 2, kvota 1,40), rezultat 0:1

Jedan, ali vredan. Tako nekako se može opisati duel Minska protiv objektivno slabe La Fjorite. Morali su gosti da se pomuče da dođu do celog plena i obraduju vaše tikete. Gol odluke postigao je Butko. Uhvaćena kvota 1,40.

ŠELBURN – SENT DŽOZEF (tip 1, kvota 1,28), rezultat 2:1

Šelburn je imao ulogu favorita, zbog kvaliteta, ali i ogromnog iskustva. Na kraju jev došao do pobede, ali morao je pošteno da se namuči. Nisu se gosti predavali posle početnog šoka, uspeli su da izjednače rezultat u prvom poluvremenu. Ali nisu izdržali. Na vaše zadovoljstvo.

PRECRTANO

ŠERIF - ZIRA (tip 1, kvota 1,67), rezultat 0:1

Nekadašnji učesnik Lige šampiona nema snagu kao prethodnih nekoliko godina. Bio je favorit Šerif, ali je uprskao već na startu kvalifikacija. Zira je odigrala prilično čvrsto. Dobro se branio predstavnik Azerbejdžana, da bi preko Volkova stigao do velike pobede.

PAKŠ - HUNEDOARA (tip 1, kvota 1,40), rezultat 0:4

Kakav rezultat u Mađarskoj, kakav očaj Pakša. Pobednik Kupa Mađarske bio je apsolutni favorit, bilo je pitanje samo sa koliko golova će biti počašćena Hunedoara. Desilo se suprtono. Gosti su se naigrali fudbala i poobarali vaše tikete kao kegle.

TORPEDO – TIRANA (tip 1, kvota 1,45), rezultat 1:1

Nisu uspeli Gruzini da naprave prednost u prvom meču. Ponovo se pokazalo da albanske ekipe u ovoj fazi mogu da budu i te kako nezgodan protivnik. Nije se gosti predavali ni posle 20. minuta kada je autogolom Torpedo došao do prednosti. Gradili su, gradili i na kraju izgradili remi. Još jedan promašaj.

UNA Strasen – KUPS (tip 2, kvota 1,48), rezultat 0:0

Bili su ogromni favoriti gosti. Finci imaju iskustva u ovakvim mečevima, ali su večeras zatajili. Odigrali su ispod svakog nivoa. Slabašni Strasen se hrabro borio i ostao živ do revanša. Pali ste na kvoti 1,48.

PARTIZANI - MARSAKSLOK (tip 1, kvota 1,35), rezultat 1:1

Mršav remi predstavnika Albanije. I još jedan vaš kiks. Prosto je neverovatno da je Marasakslok smogao snage da kao gost dođe do pozitivnog rezultata. Posebno, što je pogotkom Murtaja Partizani došao do prednosti u drugom minutu. Gosti se nisu predavali i preko Jurija su brzo izjednačili. Na vašu žalost uspeli su da odole.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara