Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Mnogo remija za naš ukus

Vreme čitanja: 3min | pet. 19.07.24. | 07:55

Pročitajte ko vam je doneo novac 18. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ŽALGIRIS – VPS (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:0

Žalgiris se, više-manje bez većih problema probio u drugo kolo kvalifikaija za Ligu konferencije pošto je u oba susreta bio bolji od slabašnog rivala iz Finske koji je u podužoj seriji poraza na svim frontovima.

KUPS – UNA STRASEN (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 5:0

Finski predstavnik u kvalifikacijama za Ligu konferencije je nakon 0:0 na gostovanju minule sedmice, ovaj put pred svojim navijačima zgazio rivala iz Luksemburga i lagano ušetao u drugo kolo.

VIKINGUR G. – LIEPAJA (tip 1, kvota 1,48) – rezultat 2:1

Tvrdi, uvek nezgodni Farani pokazali su Letoncima kako se bori za svoje boje i grb. Zato su i bili bolji i slavili u oba susreta i sada opušteno i posve zasluženo idu u drugo kolo kvalifikacija za Ligu konferencije

ZAMALEK – PROKSI (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 5:2 Jedan od najigranijih tipova dana u Mozzartu i svakako jedan od onih koji ne mogu da stresiraju mnogo kaldioničare. Naime, Zamalek je u ovom egipatskom kup susretu toliki favorit, da je igranje keca bilo apsolutno neupitno. Još da se dodalo 3+...

BREDAJBIK – TIKVEŠ (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 3:1

U razmaku od 44. do 85. minuta naređala su se tri gola i srušena je nada makedonskog predstavnika u kvalifkacijama za Ligu konferencije da može do drugog kola nakon trijumfa na svom terenu od 3:2 prošle sedmice...

PRECRTANO

MINSK I. – LA FJORITA (tip 1, kvota 1,27) – rezultat 0:1 (2:4 PEN)

Drama sa (ne)sretnim krajem na stadionu Varoši u Mezekevešdu. Beloruski timovi naravno ne igraju zbog sankcija u rodnoj grudi, tako da nemaju nikakvu prednost domaćeg terena. Koliki je to hendikep, dalo se videti večeras.

PAIDE – BALA TAUN (tip 1, kvota 1,48) – rezultat 0:1 (1:1 pr)

Velika birka viđena je između Estonaca i Velšana koja je rešena tel u 121. minutu susreta u Parnuu kada je Holm uspeo da zatrese mrežu gostiju i ostavi svoj tim u Evropi. Mkar za sada.

LEVADIA T. – ŠAULJAJ FA (tip 1, kvota 1,37) – rezultat 0:0

Jedan od samo dva meča večerašnjih evropskih kvalifikacija koji je završen bez golova. Nažalost, ovo je ujedno bio i jedan od najgiranijih tipova dana u Mozzartu.

DINAMO T. – MORNAR B. (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 1:1  

Mornar je iznenadio i eliminisao favorizovani Dinamo iz Tbilisija. Nakon 2:1 za Barane u Podgorici pre sedam dana, večeras su odoleli na gostovanju u Tbilisiji, odigrali 1:1 i obezbedili plasman u naredno kolo što je za crnogorski fudbal ogroman rezultat.

Opširnije OVDE

MARIBOR – BOTEV (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 2:2 Ispostavilo se da su prolaz ekipi Dušana Kerkeza doneli Nigerijci. Iskusni gogeter Entoni Udža, čovek sa preko 130 bunesligaških nastupa, je nakon gola i asistencije u prvom meču, isporučio ključni pogodak i u novih 90 minuta borbe. Nadovezao se Udža na izjednačujući pogodak Kristijana Nvačukvua i praktično odsekao krila Mariboru pola sata pre kraja susreta.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara