Rezzime dana (subota): Niste se nadali da belgijski Žile može do trofeja

Vreme čitanja: 4min | sub. 20.07.24. | 23:15

Pročitajte ko vam je doneo novac 20. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LOKOMOTIVA MOSKVA - AKRON TOLJATI (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 3:2

Lokomotiva je kod kuće u uzbudljivom meču savladala novajliju Akron (3:2). Dva puta je novajlija u ruskoj Premijer ligi uspevao da se vrati iz rezultatskog minusa, a snage da isto uradi i treći put nije imao pa se pogodak Vorobjeva iz 79. minuta ispostavio kao pobedonosni za Moskovljane.

FLAMENGO - KRISIJUMA (tip 1, kvota 1,43) - početak 21.00

LEGIJA - ZAGLEBJE (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 2:0

Rezultat sugeriše da je Legija rutinski odradila posao protiv Zaglebja, ali nije baš bilo tako. Strepeli su navijači do samog finiša utakmice, nije im pomoglo ni što su gosti igrali sa igračem manje od 52. minuta, a onda je u 86. minutu tim iz Varšave konačno poveo, da bi u nadoknadi overio trijumf novim pogotkom.

DINAMO MOSKVA - FAKEL VORONJEŽ (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 3:1

Furioznom igrom u prvom poluvremenu moskovski tim je pred svojim navijačima savladao Fakel. Dinamo je za nepunih pola sata stekao tri gola prednosti pa ni crveni karton Fomina u finišu prvog poluvremena nije uspeo da ugrozi pobedu tima iz prestonice Rusije za koji je svih 90 minuta odigrao Milan Majstorović.

ČUKARIČKI - RADNIČKI NIŠ (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0

Copy 29. jul 2023. – paste 20. jul 2024. Drugu sezonu zaredom, Čukarički i Radnički sastaju se u prvom kolu Mozzart Bet Superlige i, baš kao i pre godinu dana, domaći tim slavio je sa 2:0 (2:0). S tom razlikom što je tada oba gola postigao u drugom, a sada u poslednjoj trećini prvog poluvremena. Đorđe Ivanović i Mihajlo Cvetković krunisali su bolju igru domaćeg tima, koji je, protiv vrlo konfuznih Nišlija, kada se sve sabere, mogao da zabeleži i ubedljiviji trijumf.

Opširnije OVDE.

DUKLA - VIKTORIJA PLZENJ (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 1:3

Nije Plzenj blistao u domaćem prvenstvu prethodne sezone, ali je u Ligi konferencije stigao do četvrtfinala i tamo je eliminisan tek posle produžetaka od Fjorentine. Žele u pivskom gradu da povrate šampionsku titule koje nema od 2022. godine, a na startu je rutinski savladana Dukla. Domaćina je načeo Liberijac Sampson Dve, a sve ostalo bilo je lagano odrađivanje posla.

NASIONAL MONTEVIDEO - MIRAMAR (tip 1, kvota 1,45) - 4:0

Velikan iz urugvajske prestonice ima najbolji start od svih timova u ligi. Nasional je lider prvenstva sa 13 bodova iz šest utakmica, a autsajder nije imao nikakve šanse. Navijači Nasionala nestrpljivo iščekuju dvomeč protiv Sao Paula u osmini finala Kopa Libertadoresa.

CRVENA ZVEZDA - JEDINSTVO UB (tip 1, kvota 1,07) - rezultat 4:0

Tropski dani u Beogradu udarili su pravo u glavu Šerifa Endijaja! Crvena zvezda je, prema očekivanjima, na otvoranju Mozzart Bet Superlige imala lak posao u sudaru sa Jedinstvom (4:0), namamivši osmeh na lice ljudima koji su varljiv dan odlučili da provedu na beogradskoj Marakani.

Opširnije OVDE.

FLAMENGO - KRISIJUMA (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 2:1

Još dva kola da se odigraju i sezona u Brazileirau biće tačno na polovini. Kako stvari stoje, očekuje nas neizvesna trka za titulu, pošto su Botafogo, Flamengo i Palmeiras na 36, 34 i 33 boda posle 17 .kola. Flamengo je malo falilo da se ozbiljno oklizne i ostane bez dva boda, ali je Gabigol dao pogodak iz penala u 89. minutu održao Mengao na dva boda zaostatka za liderom Botafogom.

PRECRTANO

KLUB BRIŽ - SEN ŽILOAZ (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 1:2

Union Sen Žiloaz slavi drugi trofej u ovom veku, a prvi sa novim trenerom Sebastijanom Pokonjolijem. Uprkos daleko boljim statističkim podacima i dominacijom u većem delu susreta, šampion Briž doživeo je poraz na svom bunjištu i ostao bez Superkupa Belgije - 1:2.

MOLDE - KFUM OSLO (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:3

Na startu šampionata možda bi bilo veliko iznenađenje, ali na polovini sezone već nije. Novajlija u norveškom šampionatu potvrdio je na gostovanju Moldeu epitet najprijatnijeg iznenađenja sezone upisavši pobedu protiv norveškog velikana kojom se učvrstio na šestoj poziciji. Molde je poveo u 20. minutu, ali je KFUM Oslo ekspresno izjednačio, a do kraja poluvremena i preokrenuo rezultat. Sredinom drugog dela domaćin je uspeo da odgovori, ali je u šest minuta pre kraja usledio novi šok za navijače Moldea kada su gosti stigli do nove prednosti i ispostaviće se velike pobede!


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara