undefined
undefined

REZZIME DANA (subota): Eh, ti Italijani

Vreme čitanja: 3min | sub. 29.06.24. | 23:34

Pročitajte ko vam je doneo novac 29. juna, a ko vas je prodao


NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

ZAOKRUŽENO

ŠANGAJ PORT - ŽEĐANG (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 3:1

Favorit je odradio posao, i to prilično lagano. Neizvesnosti je bilo samo u prvom poluvremenu kada je Žeđang uspeo da dođe do poravnanja. Međutim, razlika u kvalitetu se videla u drugom delu. Sa dva gola Vua Šangaj je, bar u tom trenutku, sačovao vaše tikete.

NEMAN - SMORGONJ (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 2:1

Namučio se Neman. Baš se namučio. Ali mogli ste da ste udarate od sreće po poslednjem sudijskom zvižduku. Savicki i Bamba su bili strelci za domaćina.

NEMAČKA - DANSKA (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 2:0

Danska je bez pobede završila Evropski šampionat! Posle tri remija - poraz koji znači pakovanje kofera. Sedmi susret sa domaćinima na Euru i sedmi neuspeh. Nemačka je uz malo poteškoća - igračkih i pre svega mereoroloških, zbog kojih je meč prekidan - slavila sa 2:0, pa sada s nestrpljenjem i značajno nabildovanog samopouzdanja čeka (najverovatnije) Špance u četvrtfinalu.

HIMNASIJA - ČAKO (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 1:0

I statistički, Himnasija je bila bolja baš za taj jedan gol koji je napravio razliku u Mendosi. U 19. minutu postigao ga je 34-godišnji Luis Silba i nakon toga Čako nije imao odgovor. Odmogao mu je i Kanete crvenim kartonom u 85. minutu.

ARGENTINO MM - FERO KARIL (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 1:0

Iako nije bilo ubedljivo, ispostavilo se da ste dobro gađali. Slavite pogodak Sifuentesa s početka drugog poluvremena, te crveni karton gostiju iz 66. minuta koji je Argentinu olakšao stvari u završnici.

TEMPERLEJ - BRAUN ADROGE (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 1:0

Rezultat kaže drugo, ali je Temperlej lako došao do bodova. Na kraju je presudio crveni karton dodeljen gostima u prvom poluvremenu. Trudio se Braun Adroge i na kraju nije uspeo. Preudio je pogodak sredinom drugog poluvremena. Dovoljno da završite još jedan fiks.

OL BOJS - PATRONATO (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 1:0

Mnogo žutih kartona, prekida, seckanja igre. I na kraju rezultat po vašoj volji. Jedan, ali vredan pogodak postigli su igrači Ol Bojsa. Morali su domaći da budu strpljivi, baš kao i vi kako biste dočekali lepe vesti iz Argentine. Presudio je pogodak sredinom drugog poluvremena.

PRECRTANO

ŠVAJCARSKA - ITALIJA (tip 2, kvota 2,70) – rezultat 2:0

Kroz grupnu fazu Eura Italija se provukla, spakovala Hrvatskoj gol(činu) za prolaz. I ako je tada fortuna pogledala Azure, u osmini finala nisu ni zaslužili, niti imali priliku da joj se pomole, da je pozovu u pomoć. Na Olimpijskom stadionu u Berlinu, mestu gde će se igrati finale ovogodišnjeg Eura, Italijani su pregaženi. Možda ne toliko rezultatski, koliko fudbalski. Švajcarski sat radio je besprekorno tokom 90 minuta i odzvonio šampionu Evrope kojem je večeras pala kruna sa glave - 2:0. Ovo vam se nije posrećilo.

KORITIBA - VILA NOVA (tip 1, kvota 1,70), rezultat 1:1

Uh, nećete lepo spavati zbog ovog meča. Crtao vam se još jedan pogođen rezultat iz Južne Amerike. Međutim, gosti su bili odvažni. Poveli su u 46. minutu i hrabro odolevali. Smešila im se pobeda, ali su morali da se zadovolje bodom, pošto je MKoritiba izjednačila u zaostavnom vremenu. Nedovoljno za vas.  



tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara