Komentari na vest

Borjan: Znam da sam mogao još mnogo da dam Zvezdi, ali važno je videti kada je vreme da se ide dalje

s

serMudro

pre 1 dan

Milane, Milane, zar ti trebalo nekoliko godina da shvatiš koje upravnik lutkarskog pozorišta drug Terić?! On i njegove marionete itz lutkarskog pozorišta, prelaze preko leševa! Za njih ne postoji obraz, za njih obraz je đon! A, što kažeš na trenerskog maga Milojevića, kojem si odranama penala, nekoliko puta produžavao život?! Tek sada si shvatio ko je on, jedna obična marioneta bez svoga "ja"!
G

Goss

pre 1 dan

Beži folirantu jedan retko antipatičan lik da nije bilo tvorzićevih nameštenih titula ne bi osvojio ništa cirkuzantu jedan
G

Gx

pre 1 dan

Ajde bre dosta je i tebe..tvoje je proslo odavno i zahvalili se milion puta dosta nas ovde ..ajde srećan put .
S

Saša_PFC

pre 1 dan

Klub koji je za 10.god.po recima Terzica zaradio 370.mil.evra dozivljava da im igrac oprosti dug i tako postane jos veci Zvezdas nego sto jeste.Videcemo kako ce se zavrsiti prica sa Katai kojem C.Zvezda duguje preko 1.mil.evra a citamo bajke kako klub finansijski nikad bolje nije stajao.
В

Владимир

pre 1 dan

А што си наплатио још једну сезону, да би раскинуо уговор? Из љубави?
Z

Zaza Paculia

pre 1 dan

I sad lepo potpises za OFK, treniras zbog sebe, zbog zdravlja, tu ti je Gobelja, dovedete Čausica, zidate zgrade i boli vas uvo! Hvala ti na mnogo radosti koje si nam doneo, iskreno ces ostati zauvek upamćen! Prvo poluvreme u Salzburgu sam bio iza naseg gola, i video sam uzivo tvoja cuda! Hvala za Krasnodar, Kopenhagen, Trnavu... Hvala za odnos prema dresu, klubu, tribini! Vrata kluba su za tebe uvek otvorena! U ovom trenutku, Glazer je sadašnjost, bolji i mladji golman, buduca zarada i sigurnost na golu! Cuvaj se sopstvene zene, voli te brat!
D

Darko1101993

pre 1 dan

Meni u ovoj celoj spanskoj seriji zao terze madjije, on se decko stvarno zaljubio ne znam kako ce ovo da preboli. Ovo je kraj njegove ere u fkcz, možda je spas u fss ipak ga prostorije i teren n rajku miticu podsećaju na neke lepe trenutke iz prošlosti hahahahaha
P

Plaza u Haifi

pre 1 dan

Sad ce Bahar da objavi na Insta - bio jednom jedan tim!
S

Sale Kg

pre 2 dana

Neprocenjivo je čitati grobarske komentare koji ne mogu da mu oproste onu odbranu protiv Krasnodara kada je Zvezda krenula uzlaznom putanjom, penale protiv Kopenhagena da ne spominjem, domaće trofeje… Ide Mile, ide Mile preko koridora, i on kaže i on kaže da se proći mora! Šta se ono tamo čuje, ko to peva u ravnici, to su majko hrabri borci, to su Knindze Krajišnici!
t

tddzub

pre 1 dan

vasa uzlazna putanja ne krece od odbrane protiv Krasnodara druze moj nego nakon izbora 2012 kada je vladajuca elita odlucila da iskoristi sva moguca sredstva da unisti jedan a podigne do nebesa drugi klub. i to je jedina istina
N

Nenad1246

pre 1 dan

Naravno uništava taj drugi klub sipanjem miliona i sponzora,a pre 2012 bilo super dok su jedni imali sms broj za pomoć. Tad je bilo fenomenalno sad kad je omogućeno da se ravnopravno takmiče,a jedan klub je nesposoban da sam sebi obezbedi dodatne pare i prihode od takmičenja i prodaje igrača onda kuknjava. Pa šta bi vi rođaci? Sve na tacnu? Malo vam milioni na mufte? Vi bi još?
K

Kg

pre 2 dana

Ko te poznaje licno zna kakva si ljudina i kome si sve pomogao.... Hvala ti ljudino imenom i prezimenom Dusan Stojanovic-Kragujevac
S

Svevišnji

pre 2 dana

Pre svega, Grobar si, i to znaju svi u Kninu. Zatim, pozdravio te Tumba. I vidi sa Terzom koliko ono beše para od ugovora treba da mu daš na ruke.
S

Sale Kg

pre 2 dana

Kad sam ja dijete bio, za Zvezdu je Knin navijo!!!
D

Djapex

pre 2 dana

Ljubav je koštala Zvezdu 800 000 evra + 400 000 za prošlu sezonu... nije on kriv, uprava mu je dala takav ugovor... samo neću da ga slušam kako voli Zvezdu, to se zove profesionalizam... nije hteo novi ugovor ako nije bio ma 4 godine... to je njegovo pravo, ali nije ljubav... Ljubav je kad si spreman da žrtvujes sebe... a on nije bio spremam, ugovor na 4 godine ili ništa... Dragović, Ninkovic ili Lazović su pokazali ljubav kad su došli sa manju platu ili oprostili dug... pa taj Lazović je oprostio 400 000 iako je imao bar 4 puta manju platu od Borjana...
C

Casa 22:22

pre 2 dana

Zena ti je kriva sto ti se sve ovo servirali kao hladna osvetu.. nisi smio dozvoliti zeni da se mijes u tvoj posao, da prozova zvezdu za plate itd a inpostao si remetilacki faktor svlacionice, nikad ti nije zaboravljen sukob sa Dekijem Stankovicem istinskom legendom, tako boki sve bi se bi bilo bajno i na kraju da se nisi osilo, srecno u nastavku karijere
s

sledece stajaliste

pre 2 dana

ofka beograd
a

alex85

pre 2 dana

ovaj postao kao dzinovic
B

Burek

pre 2 dana

Stanoja i Žoca ne može da ušije
P

Pozdravodujaka

pre 2 dana

Malo se igraju sa Tobom malo se igali i igraju sa Snežom...jbg.ti si golman,ti si navikao da primas golove...
B

Boris Dzitra

pre 2 dana

Jednu godinu im oprostio a drugu uzeo. Vratice se cim opet bude slobodan. Na uhlebljenje. Umesto da je rekao sta je imao, on se dodvorava upravi i navijacima. Unizava se. A i deca znaju da skace do ovde i da je besan kao ris.
K

Knin 1

pre 2 dana

Jos uvek se nada da ce se vratiti u Zvezdu pa zato ovako i pise, slatkorecivo. Inace je besan kao rís. Ova uprava ga je vec jednom sklanjala na tribine a ovo mu je prelilo casu. Ali se ne zamera nikome, ako ne mozes da ih pobedis, ti im se pridruzi. Jer tako je i od grobara postao ciganin, to ceo Knin zna. Nada se nekom skorasnjem uhlebljenju. Po isteku ugovora od koga ce se omastiti.
P

Pfc

pre 2 dana

Lik ce imati duplu platu godinu dana. Sa tim sto mora terzi na ruke da vrati 50% od one iz zvezde. Provereno
Т

Ти друже да се

pre 2 dana

Захвалиш човеку који ти је у 35 год живота дао уговор од милион € са бонусима.. да ћутиш и покријеш се ушима..
K

Khm

pre 2 dana

U potpisu, Sneža.
B

Burek

pre 2 dana

8:0
F

Familija

pre 2 dana

BORJANE sve dođe sve prolazi ali ZAUVEK ostajemo MI I CRVENA ZVEZDA zato napred ŠAMPIONE jer to jesi to su postao sa saigračima sa nama sa Crvenom Zvezdom jedno mesto među nama uvek će biti slobodno i zbog tebe i zauzeto ti jesi jedan od nas ČEKAMO TE SA NAŠE STRANE godine prolaze ali naša snaga pesma i odanost ne prestajj
g

gostiona

pre 2 dana

beži milane, to je brod koji lagano tone, samo vreme će da pokaže šta terzinjo i magija ostavljaju iza sebe, toliko obećanja i silnih transfera, a nema ništa o rashodima... hvala ti kapetane

Kokot Nedeljko

pre 2 dana

Legenda kaze da steficin mile i dalje trci ka sesnaestercu AC Milana dok mi delije i dalje slavimo dva neresena rezultata protiv Sime Krunica i ostalih Milanovih petlica!
B

Burek

pre 2 dana

Bolestan si dečko
G

Gorostas

pre 2 dana

Nije krsten
7

79

pre 2 dana

Da ne bi one odbrane na Marakani protiv Krasnodara u zadnjem minuti ni dan danas nebi gledali grupnu fazu ni LE a kamo li nešto više.
C

Crni Grom

pre 2 dana

Da je sudija video Risticev gol u Krasnodaru, skupljali bi i dalje za sampone na marakani
Г

Горан Гоги

pre 2 dana

Е да не би магле на Маракани можда Милано никад не био био победник купа шампиона па да хенес не даде два гола можда би Звезда ранијеносвојиламкупђшампиона..... што би наш народ рекао да баба има м..а не би била баба....

Kokot Nedeljko

pre 2 dana

Evo ga ovaj Steficin ponovo prodaje delijama ... za bubrege o njegovom cetnickom poreklu!
D

Dejanii

pre 2 dana

Pa realno mogao je još dosta toga da dadne. Moga he biti motivator u vodja svlačionice, motivator prvog golmana, mogao je da uci djecu..
В

Владимир

pre 1 dan

Шта да учи децу? Да наступају за канадску репрезентацију, као што је убеђивао оног малог што је рођен у Канади, оно крило, не могу сад да се сетим како се зове, да игра за Канаду. Звездин капитен.
Z

Za Knindžu od srca

pre 2 dana

Hvala na svemu,majstore!Hvala za dva učešća u LŠ,dva prolaska grupe LE.Ima nas koji smo zadovoljni i koji ne mislimo da uspjeh pada preko neba već je potrebno uložiti mnogo truda i previše para kojih na ovim prostorima nema.Želim ti mnogo uspjeha u narednim životnim bitkama i utakmicama!
Š

Šteficin ķnindža

pre 2 dana

prodaje m za bubrege....
B

Burek

pre 2 dana

Šta god mislili, hvala mu na svemu !!!
h

halo

pre 2 dana

Hvala kapitenuu
G

GolmanŠahovničar

pre 2 dana

Pozdrav za babu Šteficu kužiš?
B

Burek

pre 2 dana

Redakcijo, zbog čega ste objavili ovaj komentar ?
B

Budi Bože sa nama

pre 2 dana

Ovaj komentar je tako jadan da mi je Borjan još veći u očima.Spominjati pokojnu ženu koja sa cijelom pričom nema nikakve veze osim što je blizak srodnik Milana Borjana je dno dna.Saznaj ko su mu tetke,sestre i ostali rođaci sa babine strane pa ih spominji cijelu noć,ima prostora.
d

definitivno

pre 2 dana

Tuzan je zvezda klub kada internet navijaci odlucuju ko sme da igra a ko ne
C

CZ Deli

pre 2 dana

pali Trajtor i produzi dalje
I

I sebe i sve oko sebe

pre 2 dana

Ko te tera da čitaš ako te ne zanima?Kažnjavaš sam sebe,mučiš se namjerno?
М

М

pre 2 dana

ајде бре незасмејавај нас, ти си канта од голмана која не уме лопту да испуца. далеко ти лепа кућа
c

czvbg98

pre 2 dana

Upravo tako, covek je poznatiji po kiksevima nego po odbranama
P

PDK

pre 2 dana

Hvala bato za sve, a sad ostani uzdignuta cela i bez zalopojki.
M

Moze li Milan

pre 2 dana

Moze li Milan... Hajde Milane........ Brani Borjaaaaaaaaaan. Brani Borjaaaaaan.... Crvena Zvezda je u plej ofu za ligu sampionaaaaaa
P

Pa1

pre 2 dana

Jedan od sinonima Zvezdinih uspeha! Mnogo puta si nas vadio iz poraza. Čovek koji ima nenormalan refleks i sve drugo što krasi vrhunske golmane. Zauvek ćemo te pamtiti. Srećno!
G

GAGI PFC

pre 2 dana

eee bas si me nasmejao do suza,ovo je kanta od golmana rupa obicna
f

fontana9

pre 2 dana

sve je tacno sto si nabrojao,ali si zaboravio i istrcavanje na centrirane lopte.Opet kazem,sve je to tacno,ali kada bi se zezali,on je rupa bez dna.
R

Realno istina

pre 2 dana

Hvala Borjanu za godine odanosti i sve sto smo ostvarili dok je branio nasu mrezu. Ima mnogo toga pozitivnog.
b

boc

pre 2 dana

Druze,čim si primio gol iz kornera trebao si sam da odeš...
l

lecite se

pre 2 dana

da li je realno sta citam,znaci primis gol iz kornera i odma si los golman?
b

bljak

pre 2 dana

koliko ste bolesni

Srpski samuraj

pre 2 dana

A u kom poslu si ti tako savršen? Podeli sa nama.
L

Lalala

pre 2 dana

Hvala legendo na svemu.
D

DrGenije

pre 2 dana

Lik grobar. Ceo Knin to zna. Komedija
N

Nenad1246

pre 2 dana

Vreme gazi sve pa tako i tebe. Forma je bila u padu već par sezona. Što nas je koštalo ispadanja od Omonije, Šerifa i Makabija jednostavno tako se poklopilo i sam znaš da je bilo vreme da na Zvezdin gol stane golman koji je kvalitetniji.
j

jojo

pre 2 dana

je li ta ljubav zbog zvezde ili eura. Sto ne rece kad si postenjacina da nigdje nisi mogao zaraditi te pare. Ti dao Zvezdi a zvezda tebi 5000000 e to je ta ljubav
М

Медијатор

pre 2 dana

Није његова кривица што му је управа, у 35. години, понудила нови уговор на 4 године, до 39. Свима је било јасно да су му најбоље године прошле, да је на заласку форме и каријере, да је почео редовно да прима голове какве је својевремено бранио једном руком. Можда су они хтели да остане како би постепено препуштао место млађим голманима, био ментор на тренингу, можда остао као тренер голмана након завршетка каријере, ко зна. Он је очигледно себе видео као неприкосновеног првог голмана, па је дошло до разлаза, али ваљда се и таквим стварима преговара, не потписује се уговор на улици. Не знам, штета што је до овога дошло, човек је заузео место међу легендама Црвене звезде у овом веку. Буквално је био први голман од како је Мустафа Стојковић отишао због ког смо се осећали самоуверено када га видимо на голу. Само ми знамо шта смо преживљавали Ранђеловићима, Бајковићима и сличним.
G

Gostgost

pre 2 dana

Hvala ti za sve! Ovoh uspeha Zvezde ne bi bilo da nisi bio na golu i spasao nas nebrojeno puta! Jedan od najzasluznijih za sve! Ali, kao i sve na svetu, dodje mu kraj, vreme je da svako podje na svoju stranu. Srecno u nastavku karijere!
@

@Zvezdas1989

pre 2 dana

Ti si puko sa mozgom...
F

Fanky123

pre 2 dana

Bravo Borjane. Ostao si priseban, sjajnom porukom si se oprostio. Nisi hteo da sd upuštas u telenovele. Bravo Tako se poštuje klub u kom si bio kapiten i čije te jezgro navijaca zabolelo. Hvala za sve bilo je mnogo sjajnih stvsri i istorijskih odbrana sa tvoje strane. Bili je i kiksica, ali svakako mnogo više pozitivnih i neverovatnih utakmica i to kad je Zvezdi bilo najpotrebnije! Živeo
b

banjalucki

pre 2 dana

SVE NAJBOLJE MILANE VOLIM TE KO BRATA
Z

Znači i tebi

pre 2 dana

Pokojna Štefica baba ?
a

anelej110

pre 2 dana

Krasnodar najjaca utakmica u poslednjih 20 godina
ш

шуми

pre 2 dana

човек је најзаслужн7ји Звездин играч у овом веку.Одбранама против Краснодара и Салзбурга спасао је Звезду гашења.Један од ретких који је Звезди зарадио паре.Хвала брате за све лепе тренутке
G

Gost1456

pre 2 dana

A zaboravljas koliko ie kikseva imao i sta je primio protiv Omonije,velicate coveka kao da je golman koji nije primao golove koji je samo branio,ko da smo ima li na golu Olivera Kana ili Bufona iz 2000-tih
I

Ivsn

pre 2 dana

Zato mu je I zvezda dalai jak ugovor I na 4 god, koliko je on dao zvezdi dala je I ona njemu, ne vidim nista sporno, pre mislim da ga je ponašanje oteralo iz zvezde, dali mu kapitensku traku i posle toga neznam mnogo je bio napadan,kao da je i suviše poleteo

Bibras Natho

pre 2 dana

Da li milan borjan spada u grupu gardista ?
G

Gost123...

pre 2 dana

Spada u grupu ljudi koji su jednu skoro potpuno uništeni, devastiranu i rasturenu Crvenu Zvezdu svojim radom i trudom podigli iz pepela, učinili je redovnim učesnikom grupnih faza evrokupova, redovnim osvajačem svih domaćih trofeja i ekipom koja obara sve moguće rekorde, tuđe, a potom i sopstvene i naravno grupu koja je celom crno belom navijačkom korpusu nabila takvu tugu i komplekse od kojih se kroz generacije neće oporaviti. Gardista ili ne, hvala mu na svakom trenutku koji je proveo u Crvenoj Zvezdi
Z

Zvezdas1989

pre 2 dana

Hvala ti za sve sto si uradio u Zvezdi,al ti si trebao da ides iz Zvezde da se ne lazemo jos pre dve godine zajedno sa Rodicem.Al zna se da ste u talu sa Terzicem,zato je Rodic ostao toliko dugo u Zvezdi,a tebi nudjeno mesto u upravi.Samo onaj koji je slep to ne vidi,isto vazi i za Milojevica zato su krenula pojacanja koja nisu za konferencijsku Puma,Dalcio da bi se prale pare u klubu
e

exe

pre 2 dana

ala si ti pukao sa mozgom
m

mnogo patis

pre 2 dana

jel ti smeta milojevic? jel places grobarcicu?
Z

Zvezdas1989

pre 2 dana

@eze Mozda sam samo realan i pravi navijac ko me Terzic ne moze da tutne kes kako bi se pravio lud.Da se nisu prodali navijaci davno bi isterali Lice sa interpola iz kluba.Vec uveliko bi Vidic bio na celu Zvezde i Ninkovic
p

pa da li je realno

pre 2 dana

vidic na celu ahhahhaha
V

Volter

pre 2 dana

Borjane zavrsio si kao toaletni papir..
M

Mosquito

pre 2 dana

I to utrošeni papir...
X

Xao

pre 2 dana

Hvala mu za sve one odbrane, da nije bilo recimo Krasnodara, ko zna kad bi se Zvezda vratila u Evropu. Mnogi u Kopenhagenu nisu imali živce ni da gledaju penale koje je on branio. Veliki trag je ostavio.
G

Gostivar

pre 1 dan

Vratila bi se Zvezda vec sledece godine. Tako je oduvek bilo, ispadnes pa se vratis.
Б

Блејк Шилб

pre 2 dana

Легендо хвала теби за сваку одбрану,сви знамо колико волиш Звезду и колико ти је ово тешко пало али морало је да се деси.Многи су коментарисали што примаш плату,а ниси у клубу,али ти си зарадио свски динар јер да није било тебе не би било ни наше Звезде у европи. Све најбоље у даљој каријери и животу.
e

exe

pre 2 dana

prvi put kada budemo ispali na penale, setice se sta je znacio zvezdi Borjan, Glazer cini mi se ni jednom nije odbranio penal .. sto dosta govori
D

Daj faul

pre 2 dana

Jeste, Glazer je primio samo jedan kiks gol i to u Mancesteru… a Borjan protiv Makabija, Serifa obe utakmice, Omonija, Monako, dva puta direktno iz kornera, jednom sa centra, dva tri puta protiv Partizana… itd
G

Goxyyy

pre 2 dana

Mogao je da bude drugi golman u zvezdi ali morao je Terzic da ispini zelje pacenika sa internera
g

gosti hilti

pre 2 dana

drugi golamn a plata 800 hilajada evra godisnje.Pa nismo mi PSG pa da placamo drugo golmana toliko
d

dzmama

pre 2 dana

misliš da uzmeš milion i po od zvezde?
N

Nsjsjsjjs

pre 2 dana

BUraz svaka cast na svim odbranam ali da se ne lazemo,debelo si ti bio placen za to..pozdrav i sve najbolje..
X

XxTheOnexX1

pre 2 dana

Kakav je ovo glup stav i komentar. Pa I drugi su debelo plaćeni pa ne igraju očekivano tome.. znaci ako se boris i trudis, plaćen si za to, a ako se ne boris i ne igraš isto si plaćen ali nisi zaslužio .. kako god negativno. Po tebi treba da igra džabe i da su ubija da bi to bio zadovoljan…
S

Sherlocked

pre 2 dana

TI mozes Zvezdi da pruzis jos jedino par spektakularnih golova sa jedno 30 , 35 metara.
S

Sinovac2910

pre 2 dana

Hvala za sve Borjane!
P

Pedja108

pre 2 dana

Realno je za penziju. Kad je dosao u Zvezdu, bio je odlican, puno puta je spasio Zvezdu, ali poslednje dve godine osetno sporiji i puno kikseva. Zvezda mu je nudila da bude drugi golman, pa trener golmana, ali on bi da bude broj jedan. Zar zaista misli da bolje brani od Glazera? Sujeta je strasna stvar.
N

News

pre 2 dana

Ovo nije Borjan rekao nego mu je ovo Sneza napisala saopstenje. Koliko voli Zvezdu je pokazao kad ju je ucenjivao za novi ugovor. Takodje njegove objave na Instagramu posle poraza Zvezde su rekle mnogo o njemu I njegovoj ljubavi prema Zvezdi.
O

Ok

pre 2 dana

Svi znaju da razlika u kvalitetu sa Glazerom ne postoji Bitna je cinjenica da Tvorza uvek mora da zaradi.
N

No.1

pre 2 dana

Borjan za nekoliko godina proslavlja 37. rođendan - zna li se makar okvirno godište?
S

Sneža Borjan

pre 2 dana

Da su bili pametni ti nikad ne bi ni prismrdeo Marakani posle svega onoga dok si igrao za Ludogorec kad si hteo da se bijes sa Zvezdasima. Ali jbg ko vodi klub nije ni cudo što si bio u Zvezdi.
9

988

pre 2 dana

Kako ste vi onda istrpeli Mustafu?