HooXi zvanično napušta G2 Esports

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.07.24. | 00:17

Rasmus Nielsen više neće igrati za taj tim

G2 Esports je upravo saopštio da dosadašnji kapiten ekipe Rasmus "HooXi" Nielsen više neće igrati za njihov CS2 tim.

Nakon skoro dve godine provedene na kormilu jednog od najboljih timova planete, HooXi se oprostio od ekipe G2. Danski IGL je bio uz tim u njihovim najsvetlijim trenucima, kada su se popeli na vrh trona na IEM Katowice i IEM Cologne, ali i pored svega što je doneo ekipi, HooXi je konstantno bio pod lupom i pod znakom pitanja zbog često veoma slabe individualne igre, čak i za igrača a IGL poziciji.

Izabrane vesti

I dok bi neka druga organizacija možda bila zadovoljna skoro konstantnim top 5 plasmanom na svetu i serijom plejof finiša na velikim CS2 turnirima, G2 uvek zanimaju isključivo pobede, zbog čega su promene na kraju dana bile neophodne kako bi uvećali svoje šanse da budu broj jedan.

Kada u svojim redovima imate možda i trenutno najboljeg igrača lanete Ilya "m0NESY" Osipova, i legend CS esporta Nikolu "NiKo" Kovača, promene moraju doći na takozvanim support pozicijama, zbog čega su HooXi i Nemanja "Nexa" Isaković udaljeni iz tima pred nastavak sezone.

Mario "malbsMd" Samayoa je juče i zvanično stigao u G2, a za sada nema naznaka ko bi mogao biti peti igrač, u pitanju je tajna dobro skrivena kao i benčovanje Hooxi-ja za koje nismo znali do danas, iako je bilo dosta nagoveštaja da se nešto sprema.

HooXi će ostati zapamćen kao neko ko je istovremeno pobrao mnoštvo simpatija i Kritika od strane navijača, i dok neki žale za njegovim odlaskom, drugi su okrenuti potencijalnoj svetloj budućnosti koja čeka G2 ukoliko se kockice sklope.



tagovi

esport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara