Zvanično: I osmi igrač Crvene zvezde u OFK Beogradu

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.07.24. | 22:03

Edmund Ado pozajmljen Romantičarima sa Karaburme

Bio je velika želja Crvene zvezde svojevremeno; dugo su se crveno-beli načekali da obuče njihov dres, a kada se to napokon dogodilo, ispostavilo se da Edmund Ado (24) ipak nije ono što su čelnici srpskog šampionata očekivali. Otuda reprezentativac Gane ide na novu pozajmicu - sada u OFK Beograd.

Romantičari su se pohvalili zvaničnim putem da će Ado u narednih godinu dana nositi plavo-beli dres:

Izabrane vesti

"Edmund Ado je prvo pojačanje OFK Beograda u novoj takmičarskoj sezoni. Momak koji je vrlo dobro poznat na superligaškoj fudbalskoj sceni. Ima 24 godine, želju da vlada sredinom terena i utakmice Lige šampiona u svojim nogama. Želimo mu dobrodošlicu na Omladinski stadion", stoji u kratkom saopštenju OFK Beograda.

Odlazak Ada sa Marakane na Karaburmu predstavlja nastavak saradnje dva kluba, pošto su njegovim putem prethodno išli Aleksej Vukićević, Uroš Lazić, Aleksa Cvetković, Novak Gojkov, braća Mituljikić, Aleksandar Kahvić.

Podsetimo, Edmund Ado je proteklih šest meseci proveo na pozajmici u niškom Radničkom. Prethodno je igrao i za subotički Spartak.

Pažnju čelnika Crvene zvezde Ado je privukao dok je nosio dres Šerifa, kad su Moldavci izbacili crveno-bele u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a potom zaigrali u grupnoj fazi elitnog takmičenja i priredili senzaciju, pobedivši Real Madrid sa 2:1.


tagovi

Edmund AdoLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara