©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (ponedeljak): Veče za pamćenje

Vreme čitanja: 3min | pon. 01.07.24. | 23:34

Pročitajte ko vam je doneo novac 1. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

FRANCUSKA – BELGIJA (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 1:0

Izabranici Didijea Dešana su u tom trenutku nagrađeni za veću želju tokom utakmice, ali je ispravnije reći da su Belgijanci kažnjeni za kukavičku igru na gol manje, iako su po kvalitetu morali da urade više. Ne samo večeras, već i na čitavom turniru.

Opširnije OVDE

FRANCUSKA – BELGIJA (tip 1X, kvota 2,00) – rezultat 1:0

Bleda izdanja u grupnoj fazi takmičenja očigledno su uticala da Belgija sa prilično malo vere u svoje napadačke kvalitete dočeka okršaj osmine finala Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Opširnije OVDE

EL GEIŠ – AL AHLI K. (tip 2, kvota 1,38) – rezultat 0:4

Pošto je već poznat novi šampion Wegipta, tj. Piramids, preostaje paklena borba do kraja prvenstva za drugu poziciju, poslendju koja direktno vodi u afričku LŠ. A tu poziciju već duže vreme drži Al Ahli. I ne kane je prepustiti.

EL MAISRI – EL GOUNA (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 2:1

Do Al Ahli čuva drugu poziciju, psolednju koja vodi direktno u afričku Ligui šampiona, El Masri pokušava da mu je preotme. Blizu je, a ujedno i daleko...

ANGOLA – SEJŠELI (tip 1, kvota 1,17) – rezultat 3:2

COSAFA kup, južnoafrićko regoionalno ztakmičenje završilo je i sa drugim kolom a u Grupi C dalje će, po svemu sudeći Angola i Namibija.

CSKA S. – BEROE (tip 1, kvota 1,73) – rezultat 4:2

Leto je te je većina evropskih timova već na pripremama, a usput naravno igraju i pripremne utakmice. Ova je bila jedna takva odigrana u Banskom, poznatom bugarskom zimovalištu.

RUD K. - BOLT A. (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 3:0

Jedan od najcenjenijih i najuspešnijih tenisera nove generacije, opne koja planira da konačno skine n eništivog Đokovića sa trona, relativno lako je opravdao očekivanja u prvom kolu Vimbldona i rutinski slavio.

F. KARSRAD – PITEA (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 6:0

Pukla je „šestarda“ u ovom meču švedske Treće lige i obradovala veliki broj kladilaca u Mozzartu koji su danas odabrali ovaj tip. Mudar izbor.

PRECRTANO

PORTUGALIJA – SLOVENIJA (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 0:0 (3:0 pen) Slovenci su poput Spartanaca „izginuli“ na terenu tokom 120 minuta igre, imao je Benjamin Šeško šansu utakmice pet minuta pre penala da napravi najveću senzaciju na turniru, ali je Diogo Kosta iz trave iznikao i nogom odbranio taj zicer. A, onda je potukao sam Kekovu „vojsku“ odbranivši joj sva tri penala u seriji.

Opširnije OVDE

PORTUGALIJA – SLOVENIJA (tip X-1, kvota 1,40) – rezultat 0:0 (3:0 pen) Očekivalo se da golman bude junak ovog četvrtfinala, ali verovalo se da će to biti Jan Oblak. On je, uistinu, blistao na golu Slovenije, međutim, cela Portugalija slaviće večeras Dioga Kostu, koji je skinuo tri penala, spasao kožu Kristijanu Ronaldu i poslao Navigatore u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara