REZZIME DANA (subota): Bilo bi 10/10 da Real nije kiksnuo

Vreme čitanja: 3min | sub. 21.10.23. | 23:30

Pročitajte ko vam je doneo novac 21. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LIVERPUL - EVERTON (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:0

Iako Liverpul već godinama dominira, navijačima Redsa bitna je svaka pobeda nad Evertonom. Danas je važnost bila dodatna, jer je tim Jirgena Klopa na reprezentativnu pauzu otišao sa dva vezana meča u Premijer ligi bez pobede (Totenhem 1:2, Brajton 2:2). Protiv gradskog rivala na svom Enfildu fudbaleri Liverpula vratili su se na pobedničku stazu, ali i popeli na prvo mesto Premijer lige.

Opširnije OVDE.

MANČESTER SITI - BRAJTON (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:1

Prijala je Pepu Gvardioli i njegovom Mančester Sitiju dvonedelja reprezentativna pauza. Baš uoči okupljanja reprezentacija Arsenal je Građanima naneo drugi uzastopni poraz u Premijer ligi, ali je četa španskog stručnjaka spremno dočekala povratak klupskog fudbala i 9. kolo engleske elite iskoristila za novi početak i pobedu protiv Brajtona koja ju je, bar na nekoliko sati poslala na čelo prvenstvene tabele.

Opširnije OVDE.

NJUKASL - KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 4:0

Njukasl je na Sent Džejmsis parku uništavao Kristal Palas. Avgustovska kriza, kada su gubile od Liverpula, Mančester Sitija i Brajtona, daleko je iz Svraka kojima je večerašnji trijumf bio četvrti u minulih pet prvenstvenih mečeva. Posao je domaćin završio već u prvom poluvremenu nakon kojeg je rezultat na semaforu bio 3:0.

MAJNC - BAJERN (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 1:3

Prođe još jedna reprezentativna pauza, a Bajern ne izgleda ni za jotu bolje nego što je izgledao pre iste. Pre mesec dana, dva... Majnc je pobeđen, rezultatski čak bi se moglo reći prilično lako, ali treba imati na umu da se radi o jednom od najslabijih timova ove sezone u Nemačkoj.

Opširnije OVDE.

DARMAŠTAT - RB LAJPCIG (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 1:3

RB Lajpcig čeka Crvenu zvezdu u dobrom ambijentu. Posle dva vezana remija Red Bulovo mezimče konačno je stiglo do pete pobede u šampionatu, što predstavlja lepu uvertiru za predstojeći okršaj sa crveno-belima u Ligi šampiona (sreda, 25. oktobar). Darmštat se sasvim pristojno suprotstavio mnogo snažnijem protivniku, na momente bio i bolji rival, ali na kraju uspeo da dođe samo do časnog poraza.

Opširnije OVDE.

SELTA - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 0:3

Katastrofalna reakcija Ivana Viljara u 25. minutu kada je ispustio prilično lak centaršut praktično na nogu Alvaru Morati, a potom stvari učinio još gorim oborivši napadača za penal i crveni karton praktično se ispostavila kao prelomni momenat utakmice jer je Antoan Grizman zatim iskoristio najstrožu kaznu i najavio pobedu kopju je ukrasio het-trikom.

Opširnije OVDE.

FAJENORD - VITESE (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 4:0

Već za četiri dana Fajenord će ugostiti Lacio u grupnoj fazi Lige šampiona, a 9. kolo domaće Eredivizije velikan je iskoristio da zagreje De Kajp i pošalje poruku upozorenja u Rim. Roterdamersi su protiv Vitesea izvojevali sedmu uzastopnu prvenstvenu pobedu (4:0), a sve te trijumfe ekipa Arnea Slota ostvarila je postigavši ukupno 30 golova!

Opširnije OVDE.

ŠEFILD JUNAJTED - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 1:2

Nije Junajted glatko slavio u Šefildu, prečke su pogađali Bruno Fernandeš i Sofijan Ambrabat i kao da je ipak jedan dalekometni hitac morao da završi u mreži domaćina. Crveni Đavoli slave Dijoga Dalota i njegovu lepoticu sa dvadesetak metara.

AZ ALKMAR - HERENVEN (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:0

Za klasu bolji, to je bilo jasno i pre meča. To je samo potvrđeno tokom ovih 90 minuta. Gol na vreme (11. minut) otvorio je vrata pobedi AZ Alkmara i olakšao posao. U nastavku još dva komada u mreži Herenvena. Sva tri puta radovao se izvanredni Vangelos Pavlidis.

PRECRTANO

SEVILJA - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 1:1

Početak aktuelne prvenstvene trke, poput praktično čitave prethodne, nije doneo impresivne rezultate Sevilje, naprotiv, tim iz Andaluzije ostavio je prilično skroman utisak u Primeri u mesecima iza nas, ali je i pored krize uspeo da večeras namuči Real i posle Atletika postane drugi tim koji je otkinuo bodove Madriđanima (1:1).

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara